1/2 Уругвай-Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот modor » 05 юли 2010 18:16

Определрно това ще е много непредвидим мач.Но дано Уругвай излезе крайният победител 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 05 юли 2010 22:29

1:3 ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юли 2010 22:36

левскар07 написа:1.От отбора на Холадия от 1974,известен с тоталния футбол,играли в коя да е формация на Аякс до 1974(не след това :!: ) са Рууд Крол,Пит Кейзер,Йохан Неескенс,Йохан Кройф,Джони Реп,Вим Суурбер-шестима от 22!За какво поколение на Аякс ставаше дума?
2.Синът на капитана на Лалетата '74 е няколко години по-стар от сегашните национали на Ниската земя,което ме подсеща,че и останалите играчи от 1974 са по-скоро "бащи"...Е ако ти викаш на баща си дядо,няма какво да ти обяснявам ;)
merdansky,
наближаваш, но си твърде далеч от реалността и не е лошо да попиташ дядо си. Той ще ти каше за какво пиша.
Хайде от мен да мине,
"...В навечерието на Мондиал 1974 година в Германия, треньор на Холандия е именно Микелс, а гръбнакът на тима естествено е съставен от играчи на Аякс. Звезда на тима е Йохан Кройф, но имената на Ари Хаан, Вили и Рене ван де Керкхоф, Резенбринк, Пит Кайзер, Йохан Неескенс и Джони Реп всяват ужас във всеки противник. Не се помнят само имената на вратарите, просто защото и Аякс, и Холандия по това време на практика не са имали нужда от вратар, казано по-поетично."
И като прибавим Сурбиер, Крол е Стуй / също национали през това време/, какво се получи, младежо.Я като извадиш от 22.
Повече трябва да четеш, независимо, че си роден твърде късно, за да си бил съвременик на тези футболни магьосници, които вече са дядовци.
И се надявам, сега внуците им да ги отмъстят, с ИГРА естествено, младежо. Та попитай дядо си. :lol: :lol: :lol:[/quote]
Абе мой колко са титулярите в един отбор? Какви романи си тръгнал да пишеш? Шестима от един отбор не са ли гръбнак?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 05 юли 2010 23:19

pomiqrat написа:
левскар07 написа:1.От отбора на Холадия от 1974,известен с тоталния футбол,играли в коя да е формация на Аякс до 1974(не след това :!: ) са Рууд Крол,Пит Кейзер,Йохан Неескенс,Йохан Кройф,Джони Реп,Вим Суурбер-шестима от 22!За какво поколение на Аякс ставаше дума?
2.Синът на капитана на Лалетата '74 е няколко години по-стар от сегашните национали на Ниската земя,което ме подсеща,че и останалите играчи от 1974 са по-скоро "бащи"...Е ако ти викаш на баща си дядо,няма какво да ти обяснявам ;)
merdansky,
наближаваш, но си твърде далеч от реалността и не е лошо да попиташ дядо си. Той ще ти каше за какво пиша.
Хайде от мен да мине,
"...В навечерието на Мондиал 1974 година в Германия, треньор на Холандия е именно Микелс, а гръбнакът на тима естествено е съставен от играчи на Аякс. Звезда на тима е Йохан Кройф, но имената на Ари Хаан, Вили и Рене ван де Керкхоф, Резенбринк, Пит Кайзер, Йохан Неескенс и Джони Реп всяват ужас във всеки противник. Не се помнят само имената на вратарите, просто защото и Аякс, и Холандия по това време на практика не са имали нужда от вратар, казано по-поетично."
И като прибавим Сурбиер, Крол е Стуй / също национали през това време/, какво се получи, младежо.Я като извадиш от 22.
Повече трябва да четеш, независимо, че си роден твърде късно, за да си бил съвременик на тези футболни магьосници, които вече са дядовци.
И се надявам, сега внуците им да ги отмъстят, с ИГРА естествено, младежо. Та попитай дядо си. :lol: :lol: :lol:

Абе мой колко са титулярите в един отбор? Какви романи си тръгнал да пишеш? Шестима от един отбор не са ли гръбнак?[/quote]
Ок!С това се съгласих,ако не си разбрал!
Ама това за дядо и внуче още ми звучи нелепо!
А и си чакам левскарчето за баса,ама се е покрило нейде ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2010 02:10

Победа за Холандия :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 юли 2010 07:55

merdanski,аз мога да ти говоря като свидетел на това първенство и нямам нужда от ровене в нета за да събирам доказателства за твърденията си.Все още помня сълзите си в деня,в който лалетата загубиха финала.Също така помня и факта,че в стартовите състави на двата отбора играеха по 6-7 човека от Аякс и Байерн и се коментираше,че това е повторения на епичните битки между двата клуба в Купата на европейските шампиони.Не зная защо тук се изпуска името на централния защитник на Аякс.Малкото му име беше Бари.Не си спомням фамилията му.Висок,здрав с брада.По това време той също бе национален състезател.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 06 юли 2010 10:58

Old_death написа:merdanski,аз мога да ти говоря като свидетел на това първенство и нямам нужда от ровене в нета за да събирам доказателства за твърденията си.Все още помня сълзите си в деня,в който лалетата загубиха финала.Също така помня и факта,че в стартовите състави на двата отбора играеха по 6-7 човека от Аякс и Байерн и се коментираше,че това е повторения на епичните битки между двата клуба в Купата на европейските шампиони.Не зная защо тук се изпуска името на централния защитник на Аякс.Малкото му име беше Бари.Не си спомням фамилията му.Висок,здрав с брада.По това време той също бе национален състезател.

Old_death,по обясними причини този велик мач не съм го гледал директно.Затова си прав,че за него знам от дебелите книги и обзорни рубрики по различните телевизии.Е гледал съм великият реванш на Михелс през 1988,но поради малката ми възраст тогава не съм осъзнавал какво става.Е спомените ми от новия удар на немците през 1990 и повторното отмъщение след две години-спомням си ги по-ясно...
Казвам всичко това,за да се разбере,че желая финалът да е Холандия-Германия-уникален завършек на това непредвидимо първенство....Но които и да са финалистите,да им е честито,понеже са стигнали дотам предимно с футбол,не толкова с късмет и съдийска помощ
Последна промяна от merdanski на 06 юли 2010 13:36, променено общо 1 път.
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 юли 2010 12:34

Приказката за Уругвай приключи,въпреки че привлякоха симпатиите на всички фенове с играта и духа си доиде времето да срещнат много по силен отбор от тях.Дано поне успеят да възтановят Лугано защото като прибавим и отсъствието на Фусиле става твърде много и можем да видим не толкова равностоен полуфинал.Моята прогноза е 3-0 за лалетата и обичайните заподозрени Робен и Снайпер голмайстори,тея момчета нямат спирка в момента много са силни.

Pifsan
Контакти:

Мнениеот Pifsan » 06 юли 2010 13:14

Аз съм за Холандия!-Дано техният тотален футбол надделее и те да играят финал.
pifa

Върни се в “World Cup 2010”