Кино в буса на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Кино в буса на Черно море

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 юли 2010 10:08

Преди модераторите бяха доста по-амбицирани, няма ли кой да я разчисти тая пасмина от тук?!
Целият ни форум смърди на развалено говеждо!!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 06 юли 2010 10:59

Captain Stottlemeyer написа:Не е гот, когато се заяждат с теб и те провокират, нали?! ;) Признавам си, че вчерашните ми постове съдържаха елемент на провокация. Все пак, спазих добрия тон и не съм обидил никого. Конкретният повод беше заяждане на ваш фен (той си знае кой е), свързано със загубата на „Левски” в контролния мач с румънците. А причината – причината е свързана с това, че някои от вас (те си знаят кои са) редовно се заяждат във форума с моя отбор и с феновете му. :evil:
Драги ми черноморци, честно казано, проблемите на вашия любим отбор много слабо ме вълнуват, освен ако не предстои мач помежду ни. Така че, не се закачайте излишно и няма да бъдете закачани. Иначе, аз съм на принципа: за око – две, за зъб – чене. Засега бъдете щастливи и успех в подготовката и в шампионата. :)

Щом не те интересуват проблемите на Черно море,кво майка си търсиш тука???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 юли 2010 12:08

Captain Stottlemeyer написа:Не е гот, когато се заяждат с теб и те провокират, нали?! ;) Признавам си, че вчерашните ми постове съдържаха елемент на провокация. Все пак, спазих добрия тон и не съм обидил никого. Конкретният повод беше заяждане на ваш фен (той си знае кой е), свързано със загубата на „Левски” в контролния мач с румънците. А причината – причината е свързана с това, че някои от вас (те си знаят кои са) редовно се заяждат във форума с моя отбор и с феновете му. :evil:
Драги ми черноморци, честно казано, проблемите на вашия любим отбор много слабо ме вълнуват, освен ако не предстои мач помежду ни. Така че, не се закачайте излишно и няма да бъдете закачани. Иначе, аз съм на принципа: за око – две, за зъб – чене. Засега бъдете щастливи и успех в подготовката и в шампионата. :)

eми аз какво да кажа за вашите фенове дето киснат нон-стоп в нашия форум?

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 юли 2010 12:59

Captain Stottlemeyer написа: Така че, не се закачайте излишно и няма да бъдете закачани. Иначе, аз съм на принципа: за око – две, за зъб – чене. Засега бъдете щастливи и успех в подготовката и в шампионата. :)

Драги, Буратино,
в стремежа си да бъдеш назидателен, отново ставаш смешен.
Успех и на теб и тучна паша.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 юли 2010 21:04

ЧерноМореВарна написа:
Captain Stottlemeyer написа: Така че, не се закачайте излишно и няма да бъдете закачани. Иначе, аз съм на принципа: за око – две, за зъб – чене. Засега бъдете щастливи и успех в подготовката и в шампионата. :)

Драги, Буратино,
в стремежа си да бъдеш назидателен, отново ставаш смешен.
Успех и на теб и тучна паша.

+1 000
Дошъл на гости(в нашия форум),обаче май иска да командва.Те и на терена като излязат,са в ролята на "господари на съдиите".
Все пак да им пожелаем крепко здраве и повече от едно полувреме на терена(в игрова ситуация)!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2010 18:44

Подлогите на агентите Тара,Николай и Борил(тримата ръководители на Лецке-МВР-ДС-УБО-Динамо) продължават да нахалсват.Те са като гнусно ла*но в тоалетната,което упорито отказва да замине в канала.Колкото и вода да пускаш миризливото синьо ла*но полицейско изплува и смарди още повече,не потъва гнусотията....Няма вече моредаторски контрол да изпрати долната телешка сган където им е мястото-техния форум.Нека да си открият теми за Черно Море и Жардел,а и за нас моряците и да ни обиждат там,обещаваме да не се включваме....заради смрадта на обор най-вече,но там ще си мучат на воля.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2010 22:12

ГОВЕДА СЕ РОДИХТЕ. ЕНИЧАРИ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Черно море”