Защото ако не се е деляла на Реал и Барса,се е деляла на Испания и посочените вече провинции

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Molotov написа:niki87 написа:Йозил и Кедира са родени и са израстнали в Германия,те са с германско самосъзнание и не се различават по нищо от Швайнщайгер,Мюлер или Лам.А "полякът" Клозе е с баща германец-бивш футболист на Кайзерслаутрерн![]()
Я ми кажи-Игуаин,Хайнце,Габриел и Диего Милито какви са по народност
Чакай,самосъзнанието няма нищо общо със спора ни !Турци ли са,турци са ! Ако ще да са с арийско самосъзнание,пак ше са си турци ! А поляка Подолски,майка му е била волейболен национал на Полша
А за аржентинските мадони,не знам,не ме и интересува,не съм им фен,наистина ! И все пак,от чист интерес,кажи ми какво знаеш за тях ?
ventos написа:Чакай сега тука коментираме че в Германия половината отбор са с чужд произход.Може наистина да са родени там някои ,но повечето са си чужденци.В това няма нищо лощо разбира се.Колкото до Божан Кркич пак си пишеш измислици-премислици.Какви каталунци намесваш тук не знам.Тогава 2008 Кркич е имал кол****ия за кой отбор да играе тъй като баща му е сърбин а майка му каталонка.Той дори е повикан да играе в приятелска среща с Франция през февруари 2008 но му прилошава и не дебютира.Това го прави през август 2008 ,когато е повикан от Дел Боске ,но и тогава е резерва.След това играе вече твърдо за Испания.
Molotov написа:Ок спираме,но ( все пак да си довърша) за мен е логично да си такъв,каквито са родителите ти,а не от мястото където си роден. Чичо ми е роден в чехия,това прави ли го чех ? Но да,ок спирам. За мача - според мен немския тим ще бие испанския, 2-1, 3-1 нещо такова
Но аз ще викам за La Furia Roja !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта