Локо Пд - : - Интер Баку 18:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локо Пд - : - Интер Баку 18:00

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 юли 2010 22:09

Няма нищо, момчета, горе главите!
Понякога, когато губиш не знаеш, какво печелиш!
Най-важното е момчетата да са подготвени игрово и кондиционно за първенството.
Намираме се в подготвителен сезон и резултатите в контролите нямат значение.По-важното е, как ще играем в първенството - тогава резултатите имат значение! Аз предпочитам да падаме в контролите, а да бием в първенството.
Няма да се притеснявате - "Зума" вижда всичко! Момчетата са играли много добре и са показали много здрава кондиция, което на този етап е най-важното, а игрово има време да се изчистват тактико-технически грешки.На първия лагер целта на занятието е момчетата да са подготвени физически.Играят се мачове, тъй като идват нови футболисти и треньора иска да ги види, как стоят в мачовете. На втория лагер ще се се залага най-вече на тактическата грамотност на футболистите ни, и като цяло обиграване на отбора!
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юли 2010 23:02

Резултатие в контролите са без значение защото се изпробват нови схеми и играчи.Ще си проличи сега в началото на сезона в А група какво са научили.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 05 юли 2010 23:09

Паднали сме с измислена дузпа голяма работа.

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 06 юли 2010 01:14

Модератор ЛокоПД написа:

Ами да.Трябва ни централен нападател - факт.Вярно,има време.Обаче...лично мнение,Гаррата не трябваше да го продаваме.Вярно,парите са си пари,но,ако беше останал при нас,догодина Коко щеше да му вземе двойно-тройно повече.И то не от Левски /дето ще има да взима и доста ще почака/,а от някой отбор от чужбина.Иначе drughi правилно отбеляза,че това са все пак контроли и няма как отсега да се правят изводи.

ПС.Приятел,пише се "без коз" /подписа имам предвид ;) /[/quote]

По принцип си прав за Гаррата,но забравяш 2 важни подробности:1.Договорът му свършваше догодина,така че двойно-тройно -трудно.Свободен агент.;2.Договорът му беше такъв,че първата година взимаше 5 бона евра,с опция за 2-рата година за 10 бона.Така,че -много добро решение на ръководството!И аз му бях голям фен,но той спря да си дава зор в последните мачове.Има данни за голям футбол,но не е случайно,че се озова в България :)Малко като на Прийст Лодърдейл историята!

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 06 юли 2010 08:20

По въпроса за Гарата,съгласен съм ,че е безспорен талант.В момента много ни липсва и ще бъде така докато не намерим опитен таран,но си мисля ,че говедата тепърва ще берат ядове с него.Така че, може да се окаже ,че е добре ,че сме го продали.Продължаваме да търсим нападател/защо не и двама/ и дано намерим,защото иначе не виждам нищо добро отпред.А не си ли вкарваме положенията.....Само Локо!!! 8-)
Локо завинаги!!!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2010 09:47

jorjy1966 написа:По въпроса за Гарата,съгласен съм ,че е безспорен талант.В момента много ни липсва и ще бъде така докато не намерим опитен таран,но си мисля ,че говедата тепърва ще берат ядове с него.Така че, може да се окаже ,че е добре ,че сме го продали.Продължаваме да търсим нападател/защо не и двама/ и дано намерим,защото иначе не виждам нищо добро отпред.А не си ли вкарваме положенията.....Само Локо!!! 8-)

Вместо "говедата" не може ли,например,"левскарите"?Или така е по-"жестоко",по-"локомотивско"?Иначе,за мача-като чета "хрониката" на Гонг(едно-единствено положение за Локо Пд и няколко решителни намеси на вратарите ви)-не е само център-нападател,дето ви липсва.И в защита,и в полузащита нещата не изглеждат добре.Освен,ако не приемем,че Интер,в момента,просто е по-силният отбор.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 юли 2010 12:19

blue avalanche написа:
jorjy1966 написа:По въпроса за Гарата,съгласен съм ,че е безспорен талант.В момента много ни липсва и ще бъде така докато не намерим опитен таран,но си мисля ,че говедата тепърва ще берат ядове с него.Така че, може да се окаже ,че е добре ,че сме го продали.Продължаваме да търсим нападател/защо не и двама/ и дано намерим,защото иначе не виждам нищо добро отпред.А не си ли вкарваме положенията.....Само Локо!!! 8-)

Вместо "говедата" не може ли,например,"левскарите"?Или така е по-"жестоко",по-"локомотивско"?Иначе,за мача-като чета "хрониката" на Гонг(едно-единствено положение за Локо Пд и няколко решителни намеси на вратарите ви)-не е само център-нападател,дето ви липсва.И в защита,и в полузащита нещата не изглеждат добре.Освен,ако не приемем,че Интер,в момента,просто е по-силният отбор.

Е, че е по-силен е ясно, и то не само от нас, ами от всички наши отбори. "Утехата" ни е, че те се готвят за ЕКТ, и следователно за по-напред в подготовката. 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 07 юли 2010 08:27

blue avalanche написа:

Хайде да си гледаме собствените отбори.Вие "левскарите" също не правите страхотни мачове.На кой какво липсва ще се види при започването на шампионата.Колкото до "говедата ",можем и да не го употребяваме,но вие сини и червени,на вас ви е по трудно без да обиждате.Вие сте "единствени " и "неповторими".САМО ЛОКО ,"Левскарче"!!!
Локо завинаги!!!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2010 10:52

jorjy1966 написа:
blue avalanche написа:

Хайде да си гледаме собствените отбори.Вие "левскарите" също не правите страхотни мачове.На кой какво липсва ще се види при започването на шампионата.Колкото до "говедата ",можем и да не го употребяваме,но вие сини и червени,на вас ви е по трудно без да обиждате.Вие сте "единствени " и "неповторими".САМО ЛОКО ,"Левскарче"!!!

Както винаги,изказах се съвсем добронамерено и без злоба или сарказъм.Това не попречи на някои да "насъскат кучетата" по мен.Както се казва:"Не убивайте пратенника!"Бягам...
Who let the dogs out? :( :( :(

Върни се в “Локо Пловдив”