Очаквания за посещаемостта следващия сезон

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Очаквания за посещаемостта следващия сезон

Мнениеот kireto2 » 05 юли 2010 18:50

maximalniq написа:Аз съм сигурен,че ако се направят модерни стадиони във големи градове и отборът е в А група ще има много хора. Във един сайт като Гонг на ден влизат по 100 000 души и то само български фенове . Сега на мачове ходят само големи фенове. В Англия половината от хората на стадиона са пенсионери, дечурлига и хора които не могат да изброят 10 английски национала,но са там защото им е приятно да са на такова място. Друг е върпоса, че ако се направи такова съоражения феновете ще ревнат за високите билети , пример - ЦСКА.

Сега ще видиме дали наистина е така с хората от Ловеч! Г.Г. им прави много хубав стадиона, и ако тезата ти е вярна (аз съм на същото мнение) трябва да имат по 7-8000 на мач!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 юли 2010 19:01

kireto2 написа:
maximalniq написа:Аз съм сигурен,че ако се направят модерни стадиони във големи градове и отборът е в А група ще има много хора. Във един сайт като Гонг на ден влизат по 100 000 души и то само български фенове . Сега на мачове ходят само големи фенове. В Англия половината от хората на стадиона са пенсионери, дечурлига и хора които не могат да изброят 10 английски национала,но са там защото им е приятно да са на такова място. Друг е върпоса, че ако се направи такова съоражения феновете ще ревнат за високите билети , пример - ЦСКА.

Сега ще видиме дали наистина е така с хората от Ловеч! Г.Г. им прави много хубав стадиона, и ако тезата ти е вярна (аз съм на същото мнение) трябва да имат по 7-8000 на мач!

Ловеч е четиридесет хиляден град. Едва ли ще напълнят стадиона, но около 5 хиляди могат да съберат.
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 05 юли 2010 19:01

И Левски, и ЦСКА (залагам си главата) да са имали средно 3000-4000 души средно на мач... На мачовете и на двата отбора имаше отчайващо малко хора и изключение правят дербитата, когато я се събираха 15 000, я не... Черноморец са първи главно защото пуснаха свободен вход и стадиона се пълнеше. :oops:

И все пак тези статистики могат да се водят само и единствено по преценката на някой човек. Седи въпросния и на око казва теоритично колко има и го пишат по сайтовете. Реално зрителите на един мач могат да се преброят само на Националния и Лазур, тъй като имат въпросната система, която прави тези отчети...

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 05 юли 2010 19:52

То няма хора по стадионите ,вие почнахте да спорите.Нацията ни изчезва,народа се чуди как да изкара заплатката и евентуално да има и за моренце.Когато се поподредят нещата и човек намира време и за забава,тогава ще има и публика

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 05 юли 2010 19:57

Локомотив Пловдив - Литекс - 0:3 (0:1)

голмайстори: 0:1 Уилфред Нифлор 39, 0:2 Франсиско да Силва-Дока 47, 0:3 Уилфред Нифлор 81

жълти картони: Ангел Йошев, Гара Дембеле (Локомотив Пловдив), Александър Барт (Литекс)

главен съдия: Георги Йорданов (Габрово)
стадион Локомотив: 4000 зрители

Къде ги видя 10 хиляди само незнам, дори и клипове гледай ако искаш едвали са повече от 5 хиляди ...

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 05 юли 2010 19:59

Със 7 лева билет посещаемостта ни беше средно по 2000 човека, което за бг стандартите също си е добре. Целият град освен зелената част на Бургас е зад отбора, така че ако показваме добри игри пак ще сме в петицата.

Пък и нека не се лъжем, посещаемостта на софийските отбори абсолютно винаги се надува. Бях на Славия - Черноморец и на стадиона имаше не повече от 50 човека, а навсякъде в интернет го даваха 300, че и повече. Само нашите бройки са със сигурност точни, тъй като на входа има брояч.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2010 20:01

Това са субективни глупости.Също като цените на играчите в някой спортен сайт.
Само Черно море.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 05 юли 2010 20:45

Boksiorcheto написа:
cska_90 написа:Tова за ЦСКА не отговаря на истината!! ;)

То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди имаше.

Ами никой няма да те (О)беждава,то си е видно имаш 3-ти клас наполовина завършен в Столипеново.
А като говориш за фалшификати дай ни да разберем вие в края на краищата Локо ли сте ,Велбъжд ли сте,Спортклуб ли сте ,че там в тая история има нещо намирисващо.
Или ония мач от Б група дето сте имали 88 000 гостуващи фенове на некво селско стадионче с капацитет 5500.
Хайде не се срамувай разкажи на всички ни как вие държите некъв чуден рекорд дето никой друг не е чувал ,ни виждал. :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 05 юли 2010 21:26

Локомотив Пловдив - Литекс - 0:3 (0:1)

голмайстори: 0:1 Уилфред Нифлор 39, 0:2 Франсиско да Силва-Дока 47, 0:3 Уилфред Нифлор 81

жълти картони: Ангел Йошев, Гара Дембеле (Локомотив Пловдив), Александър Барт (Литекс)

главен съдия: Георги Йорданов (Габрово)
стадион Локомотив: 4000 зрители

Къде ги видя 10 хиляди само незнам, дори и клипове гледай ако искаш едвали са повече от 5 хиляди ...

Пич, недей да вярваш на тея глупости. Това, което го пише тука е пълна глупост. Специално на мача със Литех имаше поне 10 хил. души. Виж малко снимки и тогава пиши. Капацитета на трибуната е 8 хил. но беше такава блъсканица, че не можеше да се мръднеш. На трибуната няма седалки и реално за 1 място могат 2-ма човека да се вместят.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юли 2010 21:49

trakia написа:
Boksiorcheto написа:
cska_90 написа:Tова за ЦСКА не отговаря на истината!! ;)

То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди имаше.

Ами никой няма да те (О)беждава,то си е видно имаш 3-ти клас наполовина завършен в Столипеново.
А като говориш за фалшификати дай ни да разберем вие в края на краищата Локо ли сте ,Велбъжд ли сте,Спортклуб ли сте ,че там в тая история има нещо намирисващо.
Или ония мач от Б група дето сте имали 88 000 гостуващи фенове на некво селско стадионче с капацитет 5500.
Хайде не се срамувай разкажи на всички ни как вие държите некъв чуден рекорд дето никой друг не е чувал ,ни виждал. :mrgreen:

Ам вие сега какви сте след "обединението"
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - България”