Локо Пд - : - Интер Баку 18:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Локо Пд - : - Интер Баку 18:00

Мнениеот invader10 » 05 юли 2010 19:24

Boksiorcheto написа:Тоя марсол вярно ли клюкарил пред медиите?

Е що така го обиждаш. Беше най великия ви футболист. С такъв зор се натискаше да остане. :mrgreen:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 19:24

invader10 написа:
Boksiorcheto написа:Тоя марсол вярно ли клюкарил пред медиите?

Е що така го обиждаш. Беше най великия ви футболист. С такъв зор се натискаше да остане. :mrgreen:

Защото ако е вярно това,което се пише - много ще ми падне в очите.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 20:09

Дузпа за ПРИНТЕР Баку...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 юли 2010 20:37

Кофти...Слабички сме още.Май ще има още 3-4-ма освободени :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 05 юли 2010 20:50

Модератор ЛокоПД написа:Кофти...Слабички сме още.Май ще има още 3-4-ма освободени :roll:

Кофти, кофти, колко да е кофти... :) Това все пак са контроли. ;)
Пробваме нови играчи, пробваме различни постройки, ще идват и още нови....
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 20:56

drughi написа:
Модератор ЛокоПД написа:Кофти...Слабички сме още.Май ще има още 3-4-ма освободени :roll:

Ние не можем да вкарваме,бе! Докато не дойде един таран,като Гарра - няма да се оправим.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 юли 2010 21:09

Boksiorcheto написа:
drughi написа:

Ние не можем да вкарваме,бе! Докато не дойде един таран,като Гарра - няма да се оправим.

Ами да.Трябва ни централен нападател - факт.Вярно,има време.Обаче...лично мнение,Гаррата не трябваше да го продаваме.Вярно,парите са си пари,но,ако беше останал при нас,догодина Коко щеше да му вземе двойно-тройно повече.И то не от Левски /дето ще има да взима и доста ще почака/,а от някой отбор от чужбина.Иначе drughi правилно отбеляза,че това са все пак контроли и няма как отсега да се правят изводи.

ПС.Приятел,пише се "без коз" /подписа имам предвид ;) /
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 21:15

Модератор ЛокоПД"[quote="Модератор ЛокоПД написа:К
Ами да.Трябва ни централен нападател - факт.Вярно,има време.Обаче...лично мнение,Гаррата не трябваше да го продаваме.Вярно,парите са си пари,но,ако беше останал при нас,догодина Коко щеше да му вземе двойно-тройно повече.И то не от Левски /дето ще има да взима и доста ще почака/,а от някой отбор от чужбина.Иначе drughi правилно отбеляза,че това са все пак контроли и няма как отсега да се правят изводи.

ПС.Приятел,пише се "без коз" /подписа имам предвид ;) /
[/quote][/quote]

Да,бе знам,но просто съм объркал и сега ще го поправя :). Мерси! Иначе съм съгласен с теб за Гаррата :).

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 05 юли 2010 21:48

Играли сме с 3 различни състава като на всеки 30 минути основните футболисти са били сменяни! Не виждам нищо фатално и притеснително в тази загуба! Истина е,че имаме крещяща нужда от изявен нападател и даже двама,но съм убеден,че скоро ще имаме и такъв!Аз лично въобще не се надявам на евротурнири през следващия сезон,но това въобще не е важно пред изграждането на стадиона! Днес отново бях там и се зарадвах като видях,че са изкопали двата нови входа(изхода) на ремонтираната трибуна! Едва ли един истински фен би се зарадвал на нещо повече от това,което става на "лаута" в момента! Хубавите неща стават бавно!........

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 юли 2010 21:53

fire написа:Играли сме с 3 различни състава като на всеки 30 минути основните футболисти са били сменяни! Не виждам нищо фаталн.....о и притеснително в тази загуба! Истина е,че имаме крещяща нужда от изявен нападател и даже двама,но съм убеден,че скоро ще имаме и такъв!Аз лично въобще не се надявам на евротурнири през следващия сезон,но това въобще не е важно пред изграждането на стадиона! Днес отново бях там и се зарадвах като видях,че са изкопали двата нови входа(изхода) на ремонтираната трибуна! Едва ли един истински фен би се зарадвал на нещо повече от това,което става на "лаута" в момента! Хубавите неща стават бавно!........

Точно така.Преди време казах,че всяко място от 10-то нагоре ще е успех.Най-важното е да се оправи стадиона.През ден ходя там и се радвам,че реално се прави нещо и се работи.

Върни се в “Локо Пловдив”