Очаквания за посещаемостта следващия сезон

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ultrastyle
Контакти:

Очаквания за посещаемостта следващия сезон

Мнениеот ultrastyle » 05 юли 2010 17:58

Картинката по родните стадиони едва ли ще се различава коренно от предходните години,но с оглед на
случващото се в клубовете ,могат да се направят прогнози къде да очакваме повече зрители и къде -отлив.
Ето как седяха нещата предходната годинa:
Изображение

Миналогодишният първенец беше "Черноморец", но занапред едва ли ще успее да задържи водещото място,ако ръководството на отбора спре
с наградите за зрители и безплатния вход.Въпреки това черноморската публика има голям ръст, откакто в клуба се работи
доста професионално за българските стандарти.
Вторият от миналата година-"Берое", има огромен потенциал и след спечелването на купата и положителните новини в последно време
за клуба,може да очакваме ръст откъм посещаемост и дори челно място откъм зрители.
Следват столичните грандове-"Левски" и ЦСКА,претенциозната публика на които по традиция много зависи от
представянето на отборите.И докато при" Левски"разделената през миналия сезон публика започна да се обединява и се очаква ръст,то
при ЦСКА дори може да се стигне до бойкоти и празни стадиони,заради високите цени на билетите.
"Локомотив"- Пловдив също успя да влезе в топ5 въпреки слабия есенен полусезон и борбата на феновете със старото ръководство.
В отбора вече се случват доста положителни неща откакто дойде новият собственик,като прибавим и ремонта на стадиона,
може да се смята,че ще има по- висока посещаемост от предходния сезон.
В "Черно море "привлякоха доста именит футболист в лицето на Жардел и ако с него сглобят по-боеспособен отбор от предходната година,
се очаква феновете в морската столица достойно да подкрепят отбора.
Другите отбори, които попълват десетката са:" Монтана","Ботев","Миньор" и "Пирин".Интересното тук е,че отборът на "Ботев" заема тази позиция,
въпреки че през пролетния полусезон не е играл мачове,а през есения полусезон някои от срещите бяха бойкотирани от феновете.Очаква се сериозна подкрепа
за отбора ,въпреки че ще играе във "В" група следващия сезон.
Накрая в класацията попадат "Литекс","Локо"София,"Сливен" и "Славия".Може би оттук само при "Литекс" може да се очаква някакъв ръст,макар и малък,с
оглед на спечелената шампионска титла и страхотния стадион за България, който прави собственикът на клуба.

http://www.ultras-bg.com/67/Ochakvaniia ... sezon.html

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Очаквания за посещаемостта следващия сезон

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 18:05

Tова за ЦСКА не отговаря на истината!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 18:09

cska_90 написа:Tова за ЦСКА не отговаря на истината!! ;)

То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди имаше.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 05 юли 2010 18:15

Пълни глупости от къде я изкопа тая лъжа бе :(
2000

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 05 юли 2010 18:15

Boksiorcheto написа:

То тези статистики не са верни. Никой ама никой не може да ме обеди,че Левски е имал повече публика от Локо Пловдив този сезон,защото съм им гледал репортажите и виждам колко хора имаха на стадиона. Друг е въпросът,че ние бяхме и наказани,но на "Лаута" никога не е имало по-малко от 4-5 хиляди души. Даже последните мачове и по 8-10 хиляди имаше.

Капацитета на "Лаута" (поне това което беше обявено) е 8000! Как тогава сте имали по 10 000 , при условие че стадиона определено не беше препълнен?! Въпреки това мисля , че няма никакъв смисъл от подобни спорове , за съжаление много малко фенове има по стадионите и трудно това би се променило в близко бъдеще.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 юли 2010 18:17

Boksiorcheto написа:

А на Георги Аспарухов по 1 000 зрители са ходили според тебе, така ли ? :)
Посещаемостта на Левски беше малка тази година, но както всяка година секторите за гости бяха пълни с оглед на големия интерес към Левски от провинцията.
Черноморец показаха как се прави голям клуб.Заслужено първо място за тях в тази класация.
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 18:20

Linkin_Park написа:
Boksiorcheto написа:

Капацитета на "Лаута" (поне това което беше обявено) е 8000! Как тогава сте имали по 10 000 , при условие че стадиона определено не беше препълнен?! Въпреки това мисля , че няма никакъв смисъл от подобни спорове , за съжаление много малко фенове има по стадионите и трудно това би се променило в близко бъдеще.

Приятел,спорим за глупости,но мога да ти кажа със сигурност,че и вие не сте имали повече от 3 хиляди души на мач,защото съм ви гледал всичките репортажи ;). А какво ще кажеш за нашият мач,който ни бихте 2:0 и бяхме повече от вас,нищо че бяхме гости ;). На "Лаута" наистина имаше 10 хиляди души на мачът със Литекс и Локо София. Казвам ти го,защото го видях с очите си,а и бях там. Не можеш да си вдигнеш ръцете. Толкова беше тясно ;). И без това няма хора по стадионите,а ние спорим кой има повече от 4-5 хиляди посещаемост :mrgreen: .

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 05 юли 2010 18:21

Спад на посещаемост има почти навсякъде. Заради постоянното ТВ предаване, делничните мачове, постоянния негативизъм в медиите, липсата на навик да се ходи на стадиона и подкрепя отбора... Аз лично очаквам по-висока посещаемост на моя Берое, за другите не знам. Ако Черноморец запазят безплатния вход, те ще имат доста публика. Очаквам увеличение и при Локо Пд. При ЦСКА и Левски зависи от това дали бият нон-стоп, игра и т.н., както може да са доста, така може и да са 500-1000 човека.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 юли 2010 18:22

maximalniq написа:
Boksiorcheto написа:

А на Георги Аспарухов по 1 000 зрители са ходили според тебе, така ли ? :)
Посещаемостта на Левски беше малка тази година, но както всяка година секторите за гости бяха пълни с оглед на големия интерес към Левски от провинцията.
Черноморец показаха как се прави голям клуб.Заслужено първо място за тях в тази класация.

maximalen,какво са си заслужили Черноморец? На "Герена" ако започнат да раздават при вход свободен коли,по 3-ка кебапчета + 3 бири и картофи,знаеш ли каква ще ви е посеащемостта :mrgreen: ?? Пак ти казвам,че никой не може да ме обеди,че Левски имаха по-висока посещаемост от Локо Пловдив този сезон. Аз това нещо го отдавам на софийското дерби и на това,че пловдивското не се състоя на нашия терен. Също и бяхме наказани 3 домакински мача(ако не се лъжа).

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 юли 2010 18:24

Изображение

Забележете - 13-ия в Източната Б група има повече посещаемост от Локомотив Мездра, Славия :lol: :lol: :lol: и Спортист Своге
Изображение

Върни се в “Футбол - България”