Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: Български холдинг проявява интерес към Ботев

Мнениеот Don Rumen » 17 яну 2009 20:03

христолов найстина не е добре, нали до вчера твърдеше, че нямя куповач и всички журналисти начело със сашо диков го повтаряха до откат. Сега ние нямаме каккво да губим излъгани както винаги и ни успокой за 3 месеца, че клуба е продаден, но войната навлезе в крайна фаза, видя, че му запалиха ресторанта, счупиха му прозорците, а сега идва ред и на другите му имоти и на него и пак заговори за продажба да ни спре, но няма. Аз утре вечер с още двайсетина момчета съм в крумово да чупим каквото е останоло и да хвълим някой молотов ( нека си твърди, че камерите снимат, закакво са качулките хахаха, вече откачаме) който иска може да се пресъедини към нас, време е да изметем него, както и другите буклуци. митьо никой не ти вярва вече, умри, за да ти пикаем на гроба!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 17 яну 2009 20:05

ще повярвам, само ако видя Ботев продаден, то и сега кмета си залагаше празната глава, както и сельо, но нищо няма. Война до край!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 яну 2009 20:11

ktulu написа:Щом Ишков го е потвърдил лично, може и да има нещо верно...

kъде го е потвърдил,ако и тази сделка пропадне с посредник ишков следващия посредник знам кой ще е ДРАЖЕВ :lol: :lol: аре стига бе иомали още хора който се вързват на този малоумник христолов това е поредната маневра на селскиа за да отвлече вниманието.заминавал в чужбина ако беше на зор и ако иска да продава щеше сега да почва да преговария
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 17 яну 2009 20:11

в сряда ще има среща между Ирена кръстева и тарторите,дано помогне с нещо тази среща.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 17 яну 2009 20:17

добре, ама митьо, като не дава и хиляда срещи да се правят няма смисъл, но поне да се разбере каде е проблема аз доколкото знам тя не е преставала да има интерес жената.

bultras

ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ

Мнениеот bultras » 17 яну 2009 20:50

Благодарим ти, Коце, че дойде,че дойде в нищото, наречено pfc hristolOFF, че въпреки цялата мизерия , лъжи и футболисти готови да сменят професията ти остана и започна да работиш.Благодарим ти, че успя да направиш от шепа разпасани комици отбор.Благодарим ти, че никога не се оплака,че работиш без пари и дори и сега си без заплата.Благодарим ти, че никога не се обърна срещу феновете, не ни нарече лумпени и не ни обвини за всичко.Благодарим ти, че всичко което чуваме от теб е само:РАБОТА, СЕЛЕКЦИЯ,ПОДГОТОВКА,МОТИВАЦИЯ и никога не се оплака, че в отбора няма пари, не оплю никой,не отиде на арбитраж, не ни заряза, а каза ГОРД СЪМ,ЧЕ РАБОТЯ В КЛУБ КАТО БОТЕВ.ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ПЕРИОД В ЖИВОТА МИ.Благодарим ти , че продължаваш да го правиш, не знам какви нерви имаш,да стоиш, без заплата, без селекция, НО не и без подкрепа. ПОДКРЕПАТА, ще получиш от нас, краят на pfc СЕЛЯК е близо и тогава се надявам да бъдем заедно, тогава когато се възроди любимия ни клуб. ИМАШ ШАНС ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ЕДНА ОТ ЛЕГЕНДИТЕ НА СЛАВНИЯ БОТЕВ СЕГА, не го пропускай.

КОЦЕ АНГЕЛОВ- ЕДИН ОТ НАС.

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
plan-2012

Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ

Мнениеот plan-2012 » 17 яну 2009 21:05

arsenals написа:http://*******.com/a8tpdr

A spri se malko be sme6nik

fcb

Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ

Мнениеот fcb » 17 яну 2009 21:09

в момента на стадиона ни има само един човек-коце ангелов.Няма помощник треньори,няма масажисти,няма кондиционни треньори,няма никой освен коцето.В момента той е старши треньор,помощник треньор,треньор по кондицията,изпълнителен директор,спортно технически директор,приви селекцията без пари,преговаря с футболистите и други работи.Като треньор също е много добър.През есента в 13 мача има 15 точки при голова разлика 14:14 и всичко това със сегашните футболисти.Не е получавал заплата от 3 месеца и въпреки това дори каза ,че ще работи и без пари за Ботев.Респект за ентусиазма му.

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 17 яну 2009 21:12

Истината е, че просто вече никой не му се занимава с него. Гергов уж се водеше голям ботевист, но го видяхме... Някъде бях чел, че е предложил 4 милиона за Локо. С тези пари щеше да отвее Селския. Иначе Кръстева е много богата и щом тя не може да му даде исканите кинти, то какво остава за друг кандидат. Според мен няма да има друг кандидат, но определено ще има нови умели селски финтове. :D
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

fcb

Мнениеот fcb » 17 яну 2009 21:27

Phoenix_Plovdiv написа: Някъде бях чел, че е предложил 4 милиона за Локо. С тези пари щеше да отвее Селския.

ако е за 4млн ги е купил е на голяма далавера.все пак взима 90 декара в центъра на пловдив с право на строеж при това няма да ги плаща той ,а панаира.Спас Гърневски им даде тези декари докато беше кмет,за Ботев никой нищо не даде(и по добре с оглед на сегашната ситуация)и също така жоро снайпера изнуди общината да му дадат подлеза на централна гара откъдето гушват над 1млн годишно.А за нас ако някой даде на селкия 3 млн на ръка ще има да изплаща още 2млн задължения което фактически прави около 5 млн и тепърва ще трябва да взима спортната база(нашата база винаги е била на гребната и е супер място,но пак ще имa разправии ).Така ,че ни си мислете че гергов от добра воля ги е взел и плаща много.

Върни се в “Архив”