"Сините" вадят 15 милиона паунда за португалския национал
Английският шампион Челси е много близо до привличането на полузащитника на Порто и националния отбор на Португалия Раул Мeйрелеш, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".Португалският национал преди това бе свързван с трансфер в Арсенал, Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид).Челси обаче сега се явява фаворит за подписа на 27-годишния футболист, който е много близо до договор с лондончани.Порто ще получи за една от звездите си 15 милиона паунда. От своя стана Карло Анчелоти вижда в Мeйрелеш идеален вариант за заместник на Михаел Балак в полузащитата на тима.Немският национал вече напусна "Стамфорд Бридж", а неговия пример последва и Джо Коул, който също се разкара от Челси като свободен агент, след като договорът му изтече и не бе подновен.
-----
Ей за тоя съм съгласен да се пръснат пари........ тоя е страшен халф много работлив играач !
Летни трансфери в Челси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- igor tomasic
- Контакти:
Re: Раул Мeйрелеш много близо до трансфер в Челси
Преди няколко дни се бях замислил за това какви играчи ще купят Челси и си мисля защо не вземат Мейрелеш . Бих казал уникален играч ! Голове вкарва , пасове раздава , топката умее да задържа в даден момент, нарушение знае кога, как и къде да направи
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Челси привлече чешки защитник
Английският шампион Челси подписа договор със 17-годишния чешки защитник Томаш Калас от Сигма (Оломоуц). Челси и мениджърите на футболиста от Спортс Инвест Груп обявиха, че Калас остава в досегашния си отбор под наем за целия следващ сезон и едва от юни 2011-а година ще се премести на Стамфорд Бридж. Другите отбори, които са имали интерес към този футболист, са Арсенал, Милан, германските Байер (Леверкузен) и Хофенхайм. Детайли по договора на играча не се съобщават, но според медиите в Чехия Сигма (Оломоуц) ще получи 160 милиона крони (7,8 милиона долара) за играча.
Re: Челси привлече чешки защитник
7-8 милиона за играч на 17 от Чешкото първенство

Според мен за 17 годишен централен защитник са много и той не е от кой да е а от Сигма Оломуц.
Преди 5 години закупихме Слободан Райкович но продължава да играе под наем ту във Твенте ту във Фейенорд. Ако и със този младеж стане същото значи трансфера не е бил основателен да се прави .
Re: Летни трансфери в Челси!
Челси се насочи към Бруно Алвеш
Челси иска да вземе пореден португалец в тима си. "Сините" проявяват сериозен интерес към бранителя на Порто Бруно Алвеш. Той е гласен за заместник на Рикардо Карвальо, който дойде в Челси именно от "драконите".
Порто иска 15 млн. паунда за Алвеш, но Роман Абрамович и неговата свита ще се опитат да го вземат за по-малко. Карвальо бе искан от Интер преди година, но тогава Анчелоти не искаше да се разделя с него. Сега изглежда, че португалецът няма да остане в Лондон, ако клубът намери негов заместник.
Челси иска да вземе пореден португалец в тима си. "Сините" проявяват сериозен интерес към бранителя на Порто Бруно Алвеш. Той е гласен за заместник на Рикардо Карвальо, който дойде в Челси именно от "драконите".
Порто иска 15 млн. паунда за Алвеш, но Роман Абрамович и неговата свита ще се опитат да го вземат за по-малко. Карвальо бе искан от Интер преди година, но тогава Анчелоти не искаше да се разделя с него. Сега изглежда, че португалецът няма да остане в Лондон, ако клубът намери негов заместник.
Анчелоти: Ибрахимович? Не, мерси. Имам си Дрогба!
Няма вариант Кака и Златан Ибрахимович да дойдат в Челси, каза мениджърът на тима Карло Анчелоти.
Италианецът смята, че Реал Мадрид няма да пусне бразилеца, а шведът не влиза в плановете му, при положение, че "сините" разполагат с Дидие Дрогба.
"Кака ще бъде перфектен за моята схема на игра, но истината е, че той няма как да дойде в Челси. Първо, Реал не иска да го продава, а дори да реши да го направи, това ще бъде многомилионна операция, която не може да бъде осъществена на този етап", коментира Анчелоти.
"Също така няма да взимам в Челси и Златан Ибрахимович, тъй като неговата цена е още по-висока дори от тази на Кака. Защо да го взимам, след като имам някой като Дрогба, който може да вкара 37 гола", добави италианският специалист.
---
Бих добавил само : Анчелоти реши да се вразуми !

Италианецът смята, че Реал Мадрид няма да пусне бразилеца, а шведът не влиза в плановете му, при положение, че "сините" разполагат с Дидие Дрогба.
"Кака ще бъде перфектен за моята схема на игра, но истината е, че той няма как да дойде в Челси. Първо, Реал не иска да го продава, а дори да реши да го направи, това ще бъде многомилионна операция, която не може да бъде осъществена на този етап", коментира Анчелоти.
"Също така няма да взимам в Челси и Златан Ибрахимович, тъй като неговата цена е още по-висока дори от тази на Кака. Защо да го взимам, след като имам някой като Дрогба, който може да вкара 37 гола", добави италианският специалист.
---
Бих добавил само : Анчелоти реши да се вразуми !

Re: Анчелоти: Ибрахимович? Не, мерси. Имам си Дрогба!
Няма смисъл просто Ибрахимович да ходи в Челси имат си Дрогба а той е най добрия.