Tommi написа:За да сравниш двама футболисти трябва да гледаш индивидуалните им изяви, а не отборните им успехи

.
Ами за разлика от теб, мамин златен, аз съм гледал и двамата на живо.

И защо премълча за "божията ръка", душа?! Ако този измислен, фалшив, откраднат, не знам как още да го нарека "гол", Марадона беше вкарал на отбор, на който симпатизираш, какво би ти било мнението за него, а?

[/quote]
Виж сега, ти смятай за най-добър футболист, когото искаш. Никъде не съм написал, че трябва да приемеш, че Марадона е по-добър от Пеле. Просто е глупаво да сравняваш футболисти, като съпоставяш отборите им

[/quote]
Естествено, че ще смятам за най-добър този футболист, за когото вярвам, че действително е най-добър. Човече, пак ти повтарям, за разлика от теб, аз съм гледал на живо и Пеле, и Марадона.

За мен това си остава Пеле, не само защото той просто присъстваше в отбора на Бразилия, световен шампион, а защото той беше в основата на трите титли на Бразилия в периода 1958 - 1970 год. Разликата е малка, но съществена. Писах по-бавно, дано този път да си схванал мисълта ми и си стоплил, за какво става дума.

Много близо до Пеле, според моето скромно мнение, са кайзер Франц Бекенбауер и великият Йохан Кройф (за него ще ти се наложи да направиш справка в чичо Гугъл, защото Холандия все още не е била световен шампион

). И пак не виждам твоя коментар за "божията" ръка.

Според теб, съвместими ли са тези две неща - голям (велик) футболист и голяма подлост?!

П.П. Ако забелязваш, дори не съм споменал досега за Мане Гаринча (лека му пръст), на когото Марадона би могъл само да носи сака.