Предсезонна подготовка и контроли - Лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Предсезонна подготовка и контроли - Лято 2010

Мнениеот Conan » 28 юни 2010 19:53

Може би ще прозвучи странно за доста съфорумци , но смятам да присъствам на 25-и юли на мача с Черно море . Единствено заради Марио Жардел . И Марсио Аморозо , ако "моряците" привлекат и него .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 юни 2010 20:30

Conan написа:Може би ще прозвучи странно за доста съфорумци , но смятам да присъствам на 25-и юли на мача с Черно море . Единствено заради Марио Жардел . И Марсио Аморозо , ако "моряците" привлекат и него .

Защо да е старанно?
И аз бих отишъл само заради него, все пак никога футболист от класата на Жардел не е играл в български отбор. Да им е честито на Черно море и дано да ги радва с изявите си дълго време.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 юли 2010 21:28

ЧЕРНОМОРЕЦ - "Светкавица - Търговище" 4:2
Голмайстори за Акулите : Дос Сантос; Фернандес; Морис; Тошев.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2010 22:23

Converse написа:ЧЕРНОМОРЕЦ - "Светкавица - Търговище" 4:2
Голмайстори за Акулите : Дос Сантос; Фернандес; Морис; Тошев.

Първи мач и първи гол на Дос Сантос ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 02 юли 2010 22:55

„Черноморец-Бургас” победи „Светкавица” с 4:2 в първата си контрола

Изображение

Изображение

„Черноморец-Бургас" се наложи с 4:2 над „Светкавица" /Тщ/ в първата си контрола от предсезонната подготовка. Над 500 зрители аплодираха не само победата, но и всяко красиво изпълнение на „акулите" на стадион „Лазур" в петък вечерта.

Гостите, които играха пределно мобилизирани, за да се доказват срещу по-реномирания си противник, повеждаха на два пъти в резултата чрез Невен Венков /16 мин/ и Николай Кемилов /58/, но по-високата класа на домакините в крайна сметка си каза думата. Головете за бургаския тим реализираха Антонио дос Сантос /39/, Адриан Фернандес /73/, Матиас Морис /87/ и Мартин Тошев /90/. Освен Дос Сантос дебют със синята фланелка направиха и другите три нови попълнения - Пламен Крумов, Тодор Паланков и Георги Андонов. Мениджърът Красимир Балъков пусна в игра напълно различни 11-торки през двете полувремена. Най-красивият момент в мача беше при третия гол за „акулите", когато Морис стреля с глава в напречната греда, Тошев върна отскочилата топка със задна ножица към германеца, чийто втори удар отново с глава порази мрежата.

„Доволен съм от влагането и старанието на момчетата.
Нормално е да има нужда и от корекции, все пак са изминали само пет дни от началото на подготовката ни", коментира мениджърът Красимир Балъков.

В следващата си контрола черноморци излизат на стадион „Лазур" на 4 юли /неделя/ от 20 ч срещу „Сливен".

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 юли 2010 14:09

Днес ще ходя на втората ни контрола, след като се прибера ще представя прясно инфо как е протекла тя, голмайсторите, кой как е играл и каква е формата на играчите.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 юли 2010 22:21

Както обещах ще ви разкажа как мина контролата. Резултата е 2:2. Костадин Дяков още в четвъртата минута откри с премерен удар по земя, след три-ходова атака, започнала от нашето наказателно поле. Първото полувреме от новите попълнения играха Салес и Пламен Крумов, като освен с далечните удари на Салес в аут и борбеноста на Пламен Крумов с нищо не блеснаха. Сливен изравниха в 35 минута от пряк-свободен удар. Нещата се развиваха предимно в средата на терена, като превъзхождахме противника тереториално.
През второто полувреме в игра влязоха, Андонов, Паланков, Антонио Дос Сантос и Рикардо Андре от новите играчи, а единадесеторката беше променена изцяло. Сливен поведоха с 2:1, след центриране от пряк-свободен удар и грешка на Паскал Борел, който не прецени как да излезе и скочи за топката. Антонио Дос Сантос ми направи силно впечатление, както и вчера, днес залагаше на далечни удари и параболични центрирания. Определено има поглед върху играта и ще ми е интересно как играе във върховата си форма. На няколко пъти Фернандес излиза сам срещу вратаря на Сливен, но беше блокиран от защитник. В 89 минута Антонио Дос Сантос центрира остро и Рикардо Андре засече с глава, като оформи крайното 2:2. В целия мач Сливен направиха само две смени, което остана необяснимо за мен.
Последна промяна от Converse на 04 юли 2010 23:50, променено общо 2 пъти.

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 04 юли 2010 23:19

Баце първото полувреме от новите попълнения играха Крумов и Бразилеца Салес които е на проби прз второто влезнаха Андонов Паланков и Дос Сантос а Рикардо Андре маи вече не е толкова нов другия път гледай по внимателно аиде със здраве ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 юли 2010 23:46

gardimarin написа:Баце първото полувреме от новите попълнения играха Крумов и Бразилеца Салес които е на проби прз второто влезнаха Андонов Паланков и Дос Сантос а Рикардо Андре маи вече не е толкова нов другия път гледай по внимателно аиде със здраве ;)

Не се води нов, но не е играл толкова мачове, че да го преценим. Иначе и Педриня го водят нов, макар че вкара и гол срещу Миньор. Мани, аз съвсем се обърках, нови, стари .. :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юли 2010 05:17

Само аз ли мисля че имаме нужда от нов вратар и централен нападател?Борел не е стаибилен за мен!А като гледам Салес не прави кой знае какво впечатление така че Бала ще го прати най-вероятно обратно в Япония.Много бих искал да привлечем Райс Мболи от Славия за вратар ама чичо Венци няма да го пусне,а ще го продаде в чужбина иначе ми прави впечатление че допускаме и много голове първите два мача срещу не толкова свриозни отбори като Сливен и Светкавица.За централен нападател ще видим.Нищо чудно да вземе Балъков някой като отидат на лагера в Германия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”