Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот Love_ » 04 юли 2010 21:56

Това увеличение за мене е просто, за да може да се плаща наема на Васил Левски с парите от билетите. 1500 души по 10 лева=15 хиляди. 2000 души по 2 лева= 4 хиляди ... поне да им се махне един разход от плещите !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2010 22:07

Чета вече осем страници мнения и не вярвам на очите си... Всеки има право на мнение - както момчето, постнало декларацията, така и останалите, които го нападнаха. Но най-важното го забравихте... Ще има ли публика на стадиона?...
Защото той или който и да е друг, който е посещавал Сектор Г няма да ходи, НО ОСТАНАЛИТЕ? Проблемът според мен е в мисленето на Титан, че с тези цени ще закърпят бюджета...
Е няма да стане....
Защото едно е да играеш пред 5000, друго е пред 500, пък и било то с по-скъпи билети...
Защото сърцето на подкрепата на отбора е Сектор Г, а не чичковците с 5 пакетчета семки за мач..., а ще дойде време, когато отборът ще има нужда точно от тяхната подкрепа, от техния вик
Защото ЦСКА е институция, която може без всеки фен поотделно, но без привържениците като цяло НЕ
Защото когато отборът затъне, точно онези от централните сектори ще кажат "Давам по 20 лева билет на мач, а тези нещастници не играят", ще си свият чантичката, пълна с вестници и ще се появят чак когато отборът изплува...
А дотогава... Празните трибуни ще напомнят за онази злокобна атмосфера, която я е имало вече на Армията и никой не желае да се сеща...
Може би не това е най - правилния начин на протест, но това е един от вариантите...
И си мисля все пак, че е по-добре билетът да е 5лева и хората които не могат да отделат 10 да са там, отколкото да е 20 и тези които могат да си го позволят да си стоят у дома

Чиста пазарна икономика...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 04 юли 2010 22:12

Love_ написа:Това увеличение за мене е просто, за да може да се плаща наема на Васил Левски с парите от билетите. 1500 души по 10 лева=15 хиляди. 2000 души по 2 лева= 4 хиляди ... поне да им се махне един разход от плещите !

А, защо да не се направи билета 100 лева? 150 души по 100 лв = 15 000. Хем повече пари за Титан, хем по-малко фенове да им правят ядове (това явно ги устройва).
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 юли 2010 22:14

ros написа:И си мисля все пак, че е по-добре билетът да е 5лева

като си закупиш клубна карта колко излиза прословутият билет?
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2010 22:21

PFC Litex написа:
ros написа:И си мисля все пак, че е по-добре билетът да е 5лева

като си закупиш клубна карта колко излиза прословутият билет?

Не разбирам желанието ти да се месиш в проблеми, които за твоя отбор не съществуват, защото в Ловеч и при 2 лева билет стадионът си е все празен...
Относно въпроса ти... Елементрната математика показва, че е 6, а не 5, което ме навява на мисълта да те помоля да прочетеш темата за образованието... Това на шега, разбира се...
Що се отнася до клубната карта, ако билетът е 5 лева, цената и ще е между 45-55лева. Поне така смятам.
Ценя ангажираността ти за проблемите в ЦСКА, но си мисля, че такива в Литекс има достатъчно ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 22:26

Кои ще са тези солидни спонсори ?
Те като научат от тези безумни декларации, че феновете не са платежоспособни и 10-те лева са им като заплатата за цял месец...
Те всъщност защо ще наливат пари ?
За да си правят реклама заради феновете на Левски ли ?
10 лева като са много на дали феновете на ЦСКА ще имат пари за техните продукти.... това ще разберът от тези тъпи бойкоти.

Е нова е най-големият ВИЦ, "Титан да позакърпели бюджето от билети".....
Що за мислене е това ? Все пак билета е на цена колкото един билет за кино, не е 200лв. !

В другите държави приходите от билети е един от основните източници на приходи за всеки клуб, а тук....

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 22:29

Ако всеки мач има 30 000 за 10 мача в клуба ще влезнат 3 милиона лева което хич не е зле !
Ако 5 милиона лева влизат всеки сезон в клуба от феновете тогава ще може и един скъпопратен класен чужденец да се привлече !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2010 22:33

terrel написа:Ако всеки мач има 30 000 за 10 мача в клуба ще влезнат 3 милиона лева което хич не е зле !
Ако 5 милиона лева влизат всеки сезон в клуба от феновете тогава ще може и един скъпопратен класен чужденец да се привлече !

А след този сън, като се събуди беше ли потен? :?
Дайте да си говорим реални неща... Ясно е че основната посещаемост на домакинските ни мачове е около 5000 души. Сметките почват от тази кота ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 22:36

За тези , които не ходят на домакинските мачове на ЦСКА ... Досега повече от половината агитка , за да не кажа и нещо повече , която ходеше в сектор Г , дори и при досегашните цени влизаше без билет на мачовете ... Хореографийка , билетче копирано на ксерокс , а проверяващия си затваря очите , туй , онуй и Дучето ги вкарваше без пари ... Така че точно тези хореографии са ни излезли златни ... Едно време , преди 1989 година ни караха да ходиме насила на манифестации и там да ги правиме тези истории с картинки и т.н. глупости ... Аз отивам на мача , за да видя някой майсторски вкаран гол , някоя хубава победа ... Тези хореографии са остатъци от комунизма и ги няма никъде по европейските стадиони ... може да се направи нещо подобно , но не и на всеки мач ... Без абсолютно никакъв повод ... И веднага ми идва един пример в главата - мисля , че беше изписано 20 години сектор Г или нещо подобно. Пълна глупост ... и то съвършена при това. Да , всяка една хореография струва пари ... Но кой ги плаща тези пари ? Дучето или Титан ... Аз предпочитам да видя един или няколко класни футболиста , купени с парите , които се харчат за хореографии , отколкото самите хореографии ... от които не виждам никакъв реален смисъл ... В Рим така и не се разбра замисъла на тъй наречената хореография , ама натам пътуваха бусове , за да я придвижат ... И още нещо , Батков показа счетоводството си и парите , които отделя месечно за фенклуба - 15 000 лева ... колко ли дават от Титан за същата дейност в ЦСКА. Едва ли са по - малко ... За какво се харчат тези пари ? Нали Дучето не е социално слаб ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 22:40

Awesome написа:А, защо да не се направи билета 100 лева? 150 души по 100 лв = 15 000. Хем повече пари за Титан, хем по-малко фенове да им правят ядове (това явно ги устройва).

Не Титан друже ... Мен , като фен на ЦСКА ме устройва , защото ще направим по - качествена селекция , с повече пари и няма да се излагаме по нашите и чуждите терени ...

Върни се в “ЦСКА”