Германия - Испания 1/2 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Германия - Испания 1/2 финал

Мнениеот Blue_Girl » 04 юли 2010 19:51

MORSKI написа:
peter_kachov написа:Мача е непредвидим, дотолкова с колко ще бие Германия. Може би нова четворка или нещо подобно. Финал Холандия - Германия ще бъде идеалния завършек на първенството.

Ще видим, ще си говорим после, много ми е интересно, ако Германия падне какво ще говорите :mrgreen:

Ще обвинят съдията.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юли 2010 19:53

Neron написа:Морски последно ти пиша и вече не знам кога ще мога нито Испания е толкова силна като 2008ма нито Германия е толкова слаба като тогава.Ако се крепиш на мача от 2008ма въобще не може да е база за сравнение.

Това не дава гаранция, че ще победите обаче!

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 04 юли 2010 19:59

Това ще е първия мач на Испания в който не излизат като абсолютен фаворит, а и Германия понатрупа самочувствие, така че независимо от указанията на Льов, германците ще опитат да надиграват Испания, което ще отвори много повече пространства за халфовете и Испания най-после ще покаже защо е най-добрия отбор. Въпреки слабата форма на Торес съм убеден че точно той е подходящия нападател срещу защитата на Германия, но Педро и Йоренте също могат да помогнат. Мача ще се реши още преди почивката - 3:1 за Испания.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 04 юли 2010 20:09

DAILY написа:Това ще е първия мач на Испания в който не излизат като абсолютен фаворит, а и Германия понатрупа самочувствие, така че независимо от указанията на Льов, германците ще опитат да надиграват Испания, което ще отвори много повече пространства за халфовете и Испания най-после ще покаже защо е най-добрия отбор. Въпреки слабата форма на Торес съм убеден че точно той е подходящия нападател срещу защитата на Германия, но Петро и Йоренте също могат да помогнат. Мача ще се реши още преди почивката - 3:1 за Испания.

:shock: :shock: :shock: Ти май не си чувал за немската дисциплинираност.А и не са толкова болни мозъци,че да вкарват вълка в кошара,играейки без треньор.
Казах и ще повторя-ако Испания разчита само на головата си машина Вия,то ще спечелят само,ако стигнат до дузпи.При наситената средна линия на Германия ми е чудно как Иниеста и Шави 5 мин.ще си играят на цък-цък един до друг....
Последна промяна от merdanski на 04 юли 2010 21:18, променено общо 1 път.
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
peter_kachov
Контакти:

Мнениеот peter_kachov » 04 юли 2010 20:26

....Казах и ще повторя-ако Испания разчита само на головата си машина Вия,то ще спечелят само,ако стигнат до дузпи.....
Само, че аз не си спомням Германия да е губила с дузпи на голямо първенство.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юли 2010 20:29

peter_kachov написа:....Казах и ще повторя-ако Испания разчита само на головата си машина Вия,то ще спечелят само,ако стигнат до дузпи.....
Само, че аз не си спомням Германия да е губила с дузпи на голямо първенство.

Винаги има първи път, нали така ;)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юли 2010 20:36

merdanski написа:
DAILY написа:Това ще е първия мач на Испания в който не излизат като абсолютен фаворит, а и Германия понатрупа самочувствие, така че независимо от указанията на Льов, германците ще опитат да надиграват Испания, което ще отвори много повече пространства за халфовете и Испания най-после ще покаже защо е най-добрия отбор. Въпреки слабата форма на Торес съм убеден че точно той е подходящия нападател срещу защитата на Германия, но Петро и Йоренте също могат да помогнат. Мача ще се реши още преди почивката - 3:1 за Испания.

:shock: :shock: :shock: Ти май не си чувал за немската дистиплинираност.А и не са толкова болни мозъци,че да вкарват вълка в кошара,играейки без треньор.
Казах и ще повторя-ако Испания разчита само на головата си машина Вия,то ще спечелят само,ако стигнат до дузпи.При наситената средна линия на Германия ми е чудно как Иниеста и Шави 5 мин.ще си играят на цък-цък един до друг....

Май само ти си чувал за немската диСТИплинираност. Повтаряй и потретвай , че да го имаш документирано после като решиш да показваш след мача колко си добър в прогнозите.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 04 юли 2010 20:50

SHAKOMINATORA написа:Май само ти си чувал за немската диСТИплинираност. Повтаряй и потретвай , че да го имаш документирано после като решиш да показваш след мача колко си добър в прогнозите.

Няма друг отбор освен Германия в света който да спазва толкова здрава тактическа дисциплина :shock:

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 04 юли 2010 21:12

merdanski написа:Мачът е за този,който първи вкара.Съмнявам се Шави и Иниеста да си развяват коня,както обичайно се случва,в сгъстената и организирана защита и дефанзивно натоварената немска полузащита.
Испанците запомних с 3 минути игра на цък-цък,пас към появилият се от нищото Вия и гол.А немците запомних с нещо,което болезнено ми набиха в пристрастната кратуна 8-кратно-атака по фланга и поне четирима на голова позиция пред вратата.Ако Свети Икер удържи до дузпи,то Испания ги печели...
Иначе съм забелязал,че когато голмайстор гони рекорд в даден мач,почти винаги не вкарва.По тази логика се съмнявам Вия и Клозе(единият търсещ гол,който ще го утвърди като топ реализатор на турнира;вторият търсещ двата гола,направили го най-резултатният играч на първенствава) да се разпишат.
А това,че игнорирайки Вия,Испания е вкарала 1 гол е показателно...

прогноза 2-0 за Германия,ако мачът свърши в редовното време.
3-1 за Испания,ако мачът отиде при дузпите

ХАХАХАХХАА, Ти май сериозно си объркал спорта?!!!! Кога си виждал Германия да губи на дузпи, пък ако ще и двама като Кан да са на вратата на Испания

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юли 2010 21:13

kokic1986 написа:
SHAKOMINATORA написа:Май само ти си чувал за немската диСТИплинираност. Повтаряй и потретвай , че да го имаш документирано после като решиш да показваш след мача колко си добър в прогнозите.

Няма друг отбор освен Германия в света който да спазва толкова здрава тактическа дисциплина :shock:

Можеш ли да четеш? Глупав въпрос...ако можеше,щеше да ми спестиш лекцията.

Върни се в “World Cup 2010”