Стефан Стоянов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Стефан Стоянов

Мнениеот unist_gp » 03 юли 2010 01:14

немската машина утре ще я видим. в Германия утре ще е 37 градуса и дано няма много инфаркти.
Я недей да страдаш за тези милионери, така или иначе след 4 години 6-тата звезда е гарантирана.

Стефчо, искам да споделя с теб,че още в първия мач като ги видях строени на химните, ми направи впечатление,че вратарят на Бразилия въобще не прилича на футболист. Даже си мислих,че някой от публиката се е наредил до Лусио. Това момче ако го пуснат да играе в защита ще го подминават като колче. Успех с отбора на Гонг! Да си размените фланелките с Бижутера :mrgreen:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 юли 2010 19:49

хайде Стефчо, отмъстихме! :mrgreen: сега можеш да си горд със селесао

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 03 юли 2010 19:56

Велики! Бързи, млади и както винаги прекалено точни! Евала, на Германия. В Холандия, Германия и Испания хората работят много сериозно с юношите и резултатът е очевиден.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 юли 2010 20:08

stoyanov написа:Велики! Бързи, млади и както винаги прекалено точни! Евала, на Германия. В Холандия, Германия и Испания хората работят много сериозно с юношите и резултатът е очевиден.

ами малко държавна политика за да се обедини една мулти-култи нация поне да гледа футбол заедно.
Дилма Русев като стане президент на Бразилия ще направи същото. Тя даже ще открие Световното 2014. Трябва да си там!
Стефчо, защо не поканите някой път Фабиен Естоянофф, който играе в момента в Паниониос (ако се пише така). във всеки случай е в Гърция. - знам за Родината си, България, твърде малко.. казва юношата на Дунав Монтевидео. Успех и приятни емоции довечера. Дортмундците Бариос и Валдес може да объркат сметките на Испания. ако съдията не подкрепи иберийците може да се стигне дори до продължения. 1998ма във Франция Парагвай направи 0-0 с Испания в нашата група и ги изхвърли ако се сещаш. Поздрави и мерси за вниманието ;)

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 03 юли 2010 20:16

Мислил съм си го. Не знаех, че играе в Гърция. Жалко, че не е в ЮАР. Уругвай е 4 милиона, ако не бъркам, което прави успеха още по-ценен.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2010 21:59

stoyanov написа:Мислил съм си го. Не знаех, че играе в Гърция. Жалко, че не е в ЮАР. Уругвай е 4 милиона, ако не бъркам, което прави успеха още по-ценен.

Мисля, че са дори по-малко, май 3, 700 000 бяха ;)
Поздрави от мен, ти и Томислав по мое мнение сте най-добите журналисти в Дарик, а освен това сте и от най-големите като цяло в България! 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 юли 2010 23:46

Горещи поздрави и към Вальо Грънчаров, ние с него сме от една партия - тая на Швайни и Мюлер :mrgreen: 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 юли 2010 23:51

Бижутера написа:Горещи поздрави и към Вальо Грънчаров, ние с него сме от една партия - тая на Швайни и Мюлер :mrgreen: 8-)

Поздрави за мистър Табаков, ние сме за Холандия... Валката е много хард фен на Батков и на "мениджера" Гонзо,а това ме дразни :mrgreen:

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 04 юли 2010 14:18

Табаков не е жив, защото е за Холандия и Испания. Грънчаров пък сигурно е в еуфория заради немците. Аз вече си гледам без никакви пристрастия това първенство. Мисля, че полуфиналистите са напълно реални. Ако трябва да избирам Испания - Уругвай на финал, но сигурно ще обратното :) Успех и на вас, приятели...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юли 2010 14:39

stoyanov написа:Табаков не е жив, защото е за Холандия и Испания. Грънчаров пък сигурно е в еуфория заради немците. Аз вече си гледам без никакви пристрастия това първенство. Мисля, че полуфиналистите са напълно реални. Ако трябва да избирам Испания - Уругвай на финал, но сигурно ще обратното :) Успех и на вас, приятели...

тук няма да има много емоции ако испанците отидат на финал. Общо взето в България се делим на `англичани` и `немци`, едните се радват за победа, други за провал и тн....докато испанците са по-скоро безразлични...но какво говоря аз след като съм пристрастен... :mrgreen: Успех на маншафта и на холандците, такъв финал би бил черешката на тортата на това световно :!:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”