ПРИЯТЕЛСКИ СРЕЩИ 2010/2011
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- london_hools
- Контакти:
Re: LIVE Левски 0:1 Апоел Тел-Авив (КОНТРОЛИТЕ)
Неточен удар на Георги Христов с глава-dokoga!!!! 

-
- Контакти:
Една сериозна контрола, с мн добър съперник, има още работа, а остава малко време до 1я официален мач. ДА СЕ СТЯГАТ И ДА БАЧКАТ!!!

-
- Контакти:
Няма нищо, че загубихме.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Re: Левски 0:1 Апоел Тел-Авив (КОНТРОЛИТЕ)
Има играчи в отбора ни които са абсолютно бити точки. Не може отбора ти да направи нещо и в следващия момент някой тотален некадърник да затрива всичко с едно глупаво движение. Заради такива смешници отпаднахме от БАТЕ, Тампере, Жилина, Дебрецен, не се съмнявайте тия същите ще правят пак такива неща и срещу противниците ни занапред.
Blue_Girl написа:Няма нищо, че загубихме.
Абе няма няма ама

- south_division
- Контакти:
По добре грешките да са сега да има време да се поправят . Иначе мен ме притеснява двойката крайни защитници както и Веско Минев който от както няма конкуренция ми се струва че си повярва много и определено върви надолу.Не съдя по днешния мач , то няма и как като не сме гледали разбира се . Притеснява ме също и присъствието на вечни резерви в отбора като Балтанов, Огнянов . Не че не стават но след като Сърмов си замина дай шанс на резервата му а не да се взема нов футболист и пак резерва . Или като не става ... има и др отбори.
-
- Контакти:
Само сините!
Аре,стига сте ревали бе вие кво искате,първо АПОЕЛ са много на пред със подготовката,не виждате ли, че израелците са направили само две смени,това какво ви говори,че са напълно готови за новия сезон,а ние през второто сме смени ли целия отбор.Второ кви са тези глупости ИВО ИВАНОВ не ставал за левски,кой да е от зад ГЕНЕВ ли та той не знае кое му е ляво кое му е дясно.Просто отзад трябва да застанат ИВО ИВАНОВ И БЕНЗУКАН и всичко ще е ОК.Защо то МИЛИЕВ за мен няма място в стартовия състав,та спокойно нека мине подготовката да изиграем 4-5 мача па тогава да коментираме 

london_hools написа:Неточен удар на Георги Христов с глава-dokoga!!!!
Докато тоя най-накрая го изритат обратно в Ботев

Баси некадърника.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Обаче май сме уцелили десятката с Беста, ще видите добър е.