ЦСКА-Арминия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ЦСКА-Арминия
Айде честита първа победа в контролите,армейци!
Много харесвам Коста Стоянов, но Дочев каза, че няма място при титулярите ако не се стегне. Дори го е извадил от мача с Арминия. Естествено не съм гледал тренировките, но съм обеден, че Коста е много по-добър от Виданов, като централен защитник. Дано да се вземе в ръце и си извоюва мястото в отбора, в него има хляб, все пак е на 24 години.
Талисманът на Арминия (Билефелд), който се оказа, че е говедо, облечено със синя фланелка, доста позабавлява всички в лагера на ЦСКА, както и публиката, която дойде да наблюдава срещата между червените и германския тим.
Симпатичното говедо цели 90 минути обикаляше покрай терена, заобиколено от много деца, които постоянно повтаряха: „Кажи Мууу". Това разсмя българите, които явно бързо направиха съпоставка със закачките, които си разменят феновете на ЦСКА с тези на Левски.
В крайна сметка талисманът на германците не успя да помогне за мотивацията на Арминия и любимият му тим загуби с 0:1 от ЦСКА.

Sportal
Симпатичното говедо цели 90 минути обикаляше покрай терена, заобиколено от много деца, които постоянно повтаряха: „Кажи Мууу". Това разсмя българите, които явно бързо направиха съпоставка със закачките, които си разменят феновете на ЦСКА с тези на Левски.
В крайна сметка талисманът на германците не успя да помогне за мотивацията на Арминия и любимият му тим загуби с 0:1 от ЦСКА.

Sportal
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Това същество е симпатично, не е като нашите сини говеда
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Наистина не виждам какво лошо има, и наще говеда от Подуене да си имат подобен талисман, не е срамно, след като цяла България ги познава и ги оприличава по този начин, пък си имат и Герен(а), където се развиват. 

ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.