ЦСКА-Арминия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: ЦСКА-Арминия

Мнениеот crap » 03 юли 2010 13:28

Дано това лято го продадем МигелЪТ.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2010 13:45

Пичове, последно Митко Илиев в Цска ли остава, или ще играе под наем някъде. Губи ми се информация за него :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 03 юли 2010 13:50

Значи от играчите, които виждам днес на терена и на резервната скамейка, лично, подчертавам личното ми мнение е че трябва да се освободят без никакви уговорки Руи Мигел и Николай Манчев. Да се прецени изключително внимателно дали да се направи това със Спас Делев и играещи три силни мача следвани от три месеца трагедии Маркиньос. Мисля че с тези корекции и още един нападател отбора ще е комплектован и ще му трябва само и единствено време. Разбира нямам никакви наблюдения върху новите затова не ги и коментирам. Задължително да се оставят поне двама трима от Тони Костадионо, Атанас Зехиров, Александър Тонев, Мартин Дечев и Велинов.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 03 юли 2010 13:59

Браво, 1:0 КР ;)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 юли 2010 14:27

mironi88 написа:Значи от играчите, които виждам днес на терена и на резервната скамейка, лично, подчертавам личното ми мнение е че трябва да се освободят без никакви уговорки Руи Мигел и Николай Манчев. Да се прецени изключително внимателно дали да се направи това със Спас Делев и играещи три силни мача следвани от три месеца трагедии Маркиньос. Мисля че с тези корекции и още един нападател отбора ще е комплектован и ще му трябва само и единствено време. Разбира нямам никакви наблюдения върху новите затова не ги и коментирам. Задължително да се оставят поне двама трима от Тони Костадионо, Атанас Зехиров, Александър Тонев, Мартин Дечев и Велинов.

спас е на 21 год.. има много хляб в него..не може да се отказваме така от толкова млади играчи.мигел да!марко е класа.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 03 юли 2010 14:48

Все пак резултата не е ли 2:0. Аз останах с такова впечатление от описанието по минути. Пише 1:0 34 минута, а гола е 29, а в 34 какво е станало?

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 03 юли 2010 15:08

redpride написа:Все пак резултата не е ли 2:0. Аз останах с такова впечатление от описанието по минути. Пише 1:0 34 минута, а гола е 29, а в 34 какво е станало?

Не резултата си е 1:0. В 34 минута си е гола, а в 29 минута, Маркиньос е прехвърлил вратаря и е уцелил греда :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 юли 2010 15:25

Контролата между ЦСКА и Арминия Билефелд бе изгледана и от малка група нудисти.

Голите мъже и жени на различна възраст използваха уютното басейнче, разположено на един от етажите на хотела и намиращо се на няколко метра от терена, за да следят играта между двата тима. Голяма част от тях бяха абсолютно голи и често при спиране на играта използваха момента, за да се топнат в басейна.

Нудистите стреснаха играчите на ЦСКА и онзи ден, когато подмамени от големите байсени в хотела българите се стреснаха от вида на множеството не прикриващи голотата си немци.

:lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 03 юли 2010 15:39

Браво на армейците.

Baroveca_Sofia
Контакти:

Мнениеот Baroveca_Sofia » 03 юли 2010 16:20

мерси 4е ме блокна и в другия скайп поп корн... :roll: просто мерси...

Върни се в “ЦСКА”