Защитникът е разочарован от живота си в Англия
Ашли Коул отчаяно иска да напусне Челси след фиаското на Световното първенство, което изживя с Англия. Той има отлична възможност да подсили Реал Мадрид.Защитникът струва 30 милиона паунда и сред най-желаните имена в списъка на Жозе Моуриньо, който се зарече да си осигури "атакуващи" крайни бранители. Освен това Жозе познава отлично качествата на Ашли от работата им лондонския клуб.От своя страна 28-годишният Коул има нужда от "ново начало", след като бе зарязан от жена си Черил, а след това преживя и провала на Англия на Мондиала.Представители на Реал и агента на Коул вече са договорили и заплатата му - 120 хиляди паунда на седмица.След провала на Англия, Ашли Коул е изпратил на съобщение до свои приятели: "Мразя Англия". Заради това си отношение той вече е получил и смъртни заплахи.Очаква се Коул да бъде един от многото англичаните, които ще напуснат Висшата лига. Сред останалите кандидати са Стивън Джерард, Роб Грийн и Джо Коул, който е свободен агент.
Отчаяният Ашли Коул се договори с Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Отчаяният Ашли Коул се договори с Реал Мадрид
А струва 30 млн., според кого?
Аз лично не го искам в Мадрид! Стана ми противен заради начина, по който си тръгна от Арсенал - тропаше с крак като малко дете да отиде при паричките на "Чукотския"!
Аз лично не го искам в Мадрид! Стана ми противен заради начина, по който си тръгна от Арсенал - тропаше с крак като малко дете да отиде при паричките на "Чукотския"!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Аз пък мисля ,че може да се справим и без него. Разбирасе прекрасен играч е но не искам да прозвучи грубо но ,цяла Англия го мрази' все пак а това няма как да не му се отрази през новият сезон особено след онова съобщение което бе пратил на свой приятели а именно ,мразя Англия и ш*баните хора',.Коул прекалено своеволности си позволи последните месеци и може би е дошло времето да се разделим с него.
ZinedineZidane написа:А струва 30 млн., според кого?
на 27 000 000 евро е оценен

ZinedineZidane написа:А струва 30 млн., според кого?
Съгласен съм, на колкото искат да го оценяват, тяхно право, но Коул не ни трябва.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Идеалка ! Жирков повече ми харесва ! А и с тези 30 милиона може да се купят страшни нападатели , каквито ни трябват в момента ! А и трябва да се започне налагането на Какута ! Той е невероятен !
http://www.youtube.com/watch?v=V-4bElRj ... re=related Ето го Какута какво може ! Мисля , че ако го пуска като титуляр Анчелоти няма да се усети липсата на Ашли Коул ! Обаче представете си Ашли и Какута да играят заедно .......
ААА не , да си стои в Шмелси.
-
- Контакти:
Аз подкрепям Челси и Реал.Където и да отиде Ашли,ще съм доволен,защото той е най-добрия на своя пост.