ЦСКА-Арминия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: ЦСКА-Арминия

Мнениеот mironi88 » 03 юли 2010 12:28

За бойкота - по някакъв начин трябва да има такъв. Дали с мълчане първите 15 минути на всеки мач, дали с транспаранти, дали с псувни, но трябва да има. В никакъв случай обаче не с пълното игнориране на отбора. Аз се надявам тези "14", които бойкотират да продължат да го правят възможно най-дълго, защото от наблюденията ми по мачовете мога да кажа, че една не малка част от бедите на Северната трибуна идват именно от тях, а именно расистки обиди, нахлувания, надписи "Вън черните" и т.н.
ИзображениеИзображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 03 юли 2010 12:31

Който иска да бойкотира мача с Левски, но аз ще отида. След това има много начини за протест: тишина на трибуните, обръщане с гръб и плакати, но без простащки надписи. Футболистите не са виновни, че шефовете се излагат и спекулират с любовта на хората.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 03 юли 2010 12:34

Фракцията 14 е можеби най страшната фракция, събират се в първа английска от там тръгват и помитат всичко по себеси,цените бяха вдигнати след направеното във Мездра с цел да се намали присъствието на крайни екземпляри на мача.Имам подозрение че тогава мача беше заложен за обръщачка и феновете прецакаха работата.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2010 12:38

zavinagicska написа:Фракцията 14 е можеби най страшната фракция, събират се в първа английска от там тръгват и помитат всичко по себеси,цените бяха вдигнати след направеното във Мездра с цел да се намали присъствието на крайни екземпляри на мача.Имам подозрение че тогава мача беше заложен за обръщачка и феновете прецакаха работата.

Имам приятел от 14 ;). Голям дивак е! От малък тренира Киокошинкай,сега тренира борба. Иначе според мен ставате за смях с тези 10 лева. Не може да не можете да ги отделите тези пари. Спрете да се инатите и си ходете на мачовете.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 03 юли 2010 12:42

Темата е ЦСКА-Арминиа кво се занимавате с лумпени.Ако щат да ходят

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 03 юли 2010 12:42

Маркиньош бележи! Преди малко четох интервю с него във вестник Тема Спорт, където казва, че това ще бъде най-силният му сезон!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2010 12:44

TheClub написа:Маркиньош бележи! Преди малко четох интервю с него във вестник Тема Спорт, където казва, че това ще бъде най-силният му сезон!

Айде,честито! 1-0!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 03 юли 2010 12:45

Boksiorcheto написа:
zavinagicska написа:Фракцията 14 е можеби най страшната фракция, събират се в първа английска от там тръгват и помитат всичко по себеси,цените бяха вдигнати след направеното във Мездра с цел да се намали присъствието на крайни екземпляри на мача.Имам подозрение че тогава мача беше заложен за обръщачка и феновете прецакаха работата.

Имам приятел от 14 ;). Голям дивак е! От малък тренира Киокошинкай,сега тренира борба. Иначе според мен ставате за смях с тези 10 лева. Не може да не можете да ги отделите тези пари. Спрете да се инатите и си ходете на мачовете.

Цените са напълно нормални.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 03 юли 2010 12:46

Браво повеодхме на не лош отбор, който доста дълго време беше част от бундеслигата. Добра контрола.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2010 12:47

zavinagicska написа:
Boksiorcheto написа:

Цените са напълно нормални.

Това исках да кажа ;). 10 ЛЕВА Е ДОБРЕ!

Върни се в “ЦСКА”