Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как преценяте отбора на Ботев за "В" група?

Анкетата завърши на 23 юли 2010 23:24

Много добър, няма да загубим мач
45
31%
Добър е, но ще имаме проблеми
27
19%
Ами бива, като за "В" група
32
22%
Не е лош, но няма да влезем в "Б" група
5
3%
Слаба работа, ще е сложно влизането
3
2%
Ужасна селекция, да не почват по-добре
2
1%
Важното е, че урода го няма!
17
12%
Мразя "Ботев", да изгният по селските групи дано!
13
9%

Общо гласове: 144

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?

Мнениеот bulgaro » 03 юли 2010 07:09

За съжаление, не съм оптимист като повечето от вас.
Имаме някаква селекция, сплав от юноши бледни и две - три познати имена, но не виждам, кой от тях може да продължи в Б група.
Къде са Чудото, Етов..., играчи, в които има много футбол и биха били отличен гръбнак за изграждането на боеспособен тим до година - две?
По мое мение, абсолютният фаворит за промоция в нашата група е Марица, с две класи над останалите са и ако Берберов иска да влязат в Б, трудно ще им се опълчим.
Останалите селски тимчета ще са пълнеж, но с нашите юноши бледни, ще берем ядове от селските бекове, не знам как ги виждате тези десетки и стотици точки :roll:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 03 юли 2010 07:49

bulgaro написа:За съжаление, не съм оптимист като повечето от вас.
Имаме някаква селекция, сплав от юноши бледни и две - три познати имена, но не виждам, кой от тях може да продължи в Б група.
Къде са Чудото, Етов..., играчи, в които има много футбол и биха били отличен гръбнак за изграждането на боеспособен тим до година - две?
По мое мение, абсолютният фаворит за промоция в нашата група е Марица, с две класи над останалите са и ако Берберов иска да влязат в Б, трудно ще им се опълчим.
Останалите селски тимчета ще са пълнеж, но с нашите юноши бледни, ще берем ядове от селските бекове, не знам как ги виждате тези десетки и стотици точки :roll:

Едва ли някой е очаквал във В група да направим селекция като за А група. Предполагам на повечето им е ясно че що годе добрите футболисти не им се играе в аматьорската лига.Тук няма професионален договор , възможноста да те наблюдават е по малка , а и като се добави ритането и "хубавите" терени става напълно логично тяхното нежелание да се пуснат при аматьорите , пък дори отбора да се нарича БОТЕВ Пловдив.
Другия и много важен фактор е че във футболните среди все още не е ясно дали ще бъдем наистина финансово осигурени.Едно е да се гласуват големи бюджети , друго е те да стават реалност.Аз съм сигурен , че ако всички с финансите е ок и футболистите си получават редовно обещаните и заработени суми , по време на зимната пауза към ще се гледа със съвсем друго око.Тогава и селкецията ще е по малка , но по качествена.
Относно състава който се подготвя в момента не мога да говоря , докато не го видя в игрова обстановка.Все пак като имена за В група смятам селекцията е повече от добра.Най важното е обаче да се изгради един добър колектив между по опитните и идващите от ДЮШ футболисти.

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 03 юли 2010 08:39

Да си кажа правичката жал ми е за младите момчета ,защото кажи речи да започнеш в мъжкия футбол от В група хуч не е добро начало ако си имал амбиция за голям футбол.Не смятам ,че в Ботев има ресурс влизане в Б . Привърженик съм на Локо. Едва ли на някой ще му хареса това, което съм написал,но това е само мнение,надявам се да го приемете с усмивка.Аз така виждам нещата.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 03 юли 2010 09:18

TSHABALALA написа:Да си кажа правичката жал ми е за младите момчета ,защото кажи речи да започнеш в мъжкия футбол от В група хуч не е добро начало ако си имал амбиция за голям футбол.Не смятам ,че в Ботев има ресурс влизане в Б . Привърженик съм на Локо. Едва ли на някой ще му хареса това, което съм написал,но това е само мнение,надявам се да го приемете с усмивка.Аз така виждам нещата.

за да кажеш че ботев нямат ресурс да влезнат в б група явно имаш наблюдения над останалите отбори от нашата група и кажи тогава кой има ресурса и с каво превъзхожда ботев,или това изказване е плод на общата ви омраза към ботев
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юли 2010 10:08

TSHABALALA написа:Да си кажа правичката жал ми е за младите момчета ,защото кажи речи да започнеш в мъжкия футбол от В група хуч не е добро начало ако си имал амбиция за голям футбол.Не смятам ,че в Ботев има ресурс влизане в Б . Привърженик съм на Локо. Едва ли на някой ще му хареса това, което съм написал,но това е само мнение,надявам се да го приемете с усмивка.Аз така виждам нещата.

Предполагам Странджа Металург, от Стрелец имат по голям ресурс от Ботев. Все пак металурзи те се радват на дестеки хиляди привърженици, спонсори на отбора са им гиганти като Металургични комбинат и строителни фирми, играят на 20 000 стадион и най-важното имат редица детско юнушески школи.....

Пич ай малко по сериозно с мислите и съжденията дето вкарваш.
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 03 юли 2010 10:14

rump_shaker написа:

Предполагам Странджа Металург, от Стрелец имат по голям ресурс от Ботев. Все пак металурзи те се радват на дестеки хиляди привърженици, спонсори на отбора са им гиганти като Металургични комбинат и строителни фирми, играят на 20 000 стадион и най-важното имат редица детско юнушески школи.....

Пич ай малко по сериозно с мислите и съжденията дето вкарваш.

шейкър всичко е от омраза и желание потъването да не спира при нас дребни душици са акива фенове ,но ако има факти да ни обори което ме съмнява съм готов да се извиня
селски вземи си скункса не се сърди

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 03 юли 2010 10:28

bulgaro написа:За съжаление, не съм оптимист като повечето от вас.

Бате ,нямаш никаква представа за състава. Доста си некомпетентен по този въпрос ,така че по-хубаво да си беше спестил изказването.
Тодор Неделев - най-добрият български футболист 93-та година ,избран от Христо Стоичков за 1 година обучение в Барселона ,национал на България набор 93.
Футболист на Ботев 2002 с треньор Тодор Зайцев ,искан от не малко европейски отбори ,както и от Левски.
Костадин Богданов - Мечката - отново 93 набор ,реализатор на българската юношеска група с отбора на Ботев 2002 ,искан отново от Левски ,национал на България.
Благовест Зайцев - 91 набор ,3 години подред голмайстор на Пловдивската юношеска група.
Това са едни от 3-те най-талантливи футболисти в България ,бъдещи проекто национали. + има още 3-4 момчета от школата на Ботев 2002 ,състава става определено фаворит за групата и с добро бъдеще за своето развитие следващите години.
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 03 юли 2010 10:39

Иначе очаквам безпроблемни 114 точки.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 03 юли 2010 10:50

Що си мисля, че и от махалата да ни бяха събрали 20 човека, пак щяхме да се класираме за Б група... най-малкото заради името "БОТЕВ".

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 03 юли 2010 11:20

не трябва да се лети в облаците.въобще няма да е лесно.
1.това което ме притеснява в селекцията е слабата конкуренция в атака.почти нямаме футболисти на този пост.чудя се как миналия сезон марица вкараха 100 гола и по точно кой ги вкара и ако може да дръпнем някой нападател от там
2.ще има много тежки гостувания.примерно в кърджали,бастиона на дпс,се говори само турски и яко ще ни скачат
3.според мен другите силни отбори ще са -нафтата,свиленград,марица,асеновец.
основен конкурен ще са нафтата.там са старите пръчки отпреди 10-15 години-митко трендафилов,киселичков,благо митрев,чиликов и т.н.със сигурност ще мачкат.добре,че мачовете ще са много и по някое време няма да издържат на натоварването и ще спукат гуми.
и тук е много важна програмата която ще се изтегли.дано започнем със селскияте отбори,а сериозниоте мачове да са накрая.а нафтата дано тежките мачове са им по средата на сезона

Върни се в “Ботев”