Стефан Стоянов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Извинение към Стефан Стоянов

Мнениеот Бижутера » 17 мар 2010 10:03

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Стефан Стоянов

Мнениеот niki87 » 12 май 2010 17:40

Стефчо,Филип Лам е с класа над Дани Алвес :mrgreen:

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 18 май 2010 05:25

Здравей Стефане! Извинявай, че се обръщам на ти.

Снощи си прегледах едни стари мои касети - от 1987 година.
Там съм записал малка част от един исторически мач между Средец и Витоша. Завършил 1-0 за Средец.
Коментатор е големия наш спортен журналист покойния Емил Кожухаров. Когато го чух с носталгия се върнах в онези хубави години, когато нашия футбол беше на ниво.
Кулминацията е в 34 минута. "1-0 за Средец в 34 минута, добър удар на Стоичков! 1-0 за Средец. Средец близко до шампионската титла..."
Не знам защо, но докато слушах неволно се сетих за тебе - Емил Кожухаров е истинска машина на коментара каквато си именно ти. Разбира се поради спецификата на времето тогава, коментарът е бил по-беден. Например от типа - Х подава на У, добра възможност, топката отнема...добра проява на Велинов и т.н. Но така или иначе е удоволствие да се слуша Е.Кожухаров. Днес вие от Гонг освен футболните неща /понякога доста сложни и дълбоки/ добавяте и хумор, симпатични бъзици и въобще използвате доста широк спектър от похвати в коментара. Става дума за тебе, Томислав, Ники Александров, Табаков...

Та исках да споделя това. Хубаво е, че ви има вас - вие сте отлични наследници на Емил Кожухаров и Мичмана.
Мисля, че ти, Томислав и Борис Касабов сте тримата топ коментатори на България. Това е мое мнение разбира се. Приемам и други :)
Всичко добро!

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 18 май 2010 13:05

Благодаря за милите думи! Трогнат съм. Честно казано чувствам се неудобно от сравненията с подобни големи имена в спортната журналистика. Още веднъж благодаря, желая ти приятен ден и чакаме световното в ЮАР! ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 юли 2010 22:58

Абе, хора, стига с тези идиотски статии.
Табаков написа една преди време за т.нар. имитатори на Жозе, сега Стефан пак я надига от прахоляка с някакво недоразумение.
Аман.
Разбирате от тактики и постройки, колкото Томислав Русев от фейсбук.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 03 юли 2010 00:41

Адски съм бесен на Дунга и Бразилия. Харесвам ги от малък и сега ми е изключително криво. Сигурно сте прав, че темата може и да е писнала, но Моуриньо е явление, а надявам се вече бившият треньор на "селесао" се провали и ми скъса нервите. Колкото до схемите, мисля че не ме познавате добре, но това няма никакво значение. Вероятно не разбирам от схеми, системи и т.н. За Табаков съм сигурен, че са му ясни. Всичко добро и много успехи.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 юли 2010 00:42

ehh написа:Абе, хора, стига с тези идиотски статии.
Табаков написа една преди време за т.нар. имитатори на Жозе, сега Стефан пак я надига от прахоляка с някакво недоразумение.
Аман.
Разбирате от тактики и постройки, колкото Томислав Русев от фейсбук.

ехх, дай нещо в темата за световния клубен футбол, остави специалистите да размишляват ;) :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 юли 2010 00:50

Берт Ван Марвайк (бонскоуч)
Знаех си преди мача,че ако първото полувреме падаме само с 0-1, имаме добър шанс да спечелим този мач...

stoyanov
Контакти:

Мнениеот stoyanov » 03 юли 2010 00:54

Немската машина? Нали на тях симпатизираш...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юли 2010 00:56

stoyanov написа:Адски съм бесен на Дунга и Бразилия. Харесвам ги от малък и сега ми е изключително криво. Сигурно сте прав, че темата може и да е писнала, но Моуриньо е явление, а надявам се вече бившият треньор на "селесао" се провали и ми скъса нервите. Колкото до схемите, мисля че не ме познавате добре, но това няма никакво значение. Вероятно не разбирам от схеми, системи и т.н. За Табаков съм сигурен, че са му ясни. Всичко добро и много успехи.

Ами бесен си и не само ти, но стига с това "хранене" по Моуриньо.
Зачесали сте го още от май месец. Не може всичко криво, което стане във футбола, и Табаков да излиза и да пише познати и изтъркани статии.
А за това, до колко разбира от схеми, аз го написах.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”