Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Parmalat написа:ZelenOtbor написа:Вас лично впечатлиха ли ви с играта си ?? Мен лично не и няма да се учудя на полуфинала, след като отстранят Гана, Урусите да ги накажат
Както казах холандците пестят сили.Това се видя в края на мача.А и лалетата са един от най-техничните отбори с света.Виж другите които останаха мисля че само Германия и Испания може да сложат прът в колелото на Холандия.
peterx написа:Ще пукна от смях.
Как може да е фаворит отбор, който изпуска четири положения на нападател сам срещу вратаря при числено предимство?
Цял мач холандците се спъваха в топката (вижте само колко пъти не можеха да я овладеят). Вкараха два гола след две центрирания благодарение на грешки в бразилската защита. Да се радват, че Снайдер имаше ден, а бразилците решиха да играят защитно.
По принцип са ми симпатичен отбор холандците, но в този си състав играят много слаб футбол.
durex написа:Аржентина победи ли утре Германия е почти световен шампион..Холандия и аз ги харесвам,но играта им се върти около Снайдер и Робен,Ван Перси е ужасяваш...една топка като хората неможе да спре да не говорим за Каут..
ace_ventura написа:durex написа:Аржентина победи ли утре Германия е почти световен шампион..Холандия и аз ги харесвам,но играта им се върти около Снайдер и Робен,Ван Перси е ужасяваш...една топка като хората неможе да спре да не говорим за Каут..
Добре си го казал, не виждам кой може да спре гаучосите.
МЕЦИ написа:ace_ventura написа:Добре си го казал, не виждам кой може да спре гаучосите.
Марадона
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта