Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2010 15:42
Нашето момиче, просто си повярва прекалено много ... ( и рано ) ... в началото на 2-ят сет, започна да прави прекалено сложни и необмислени удари.
Върхът беше, когато се опита да играе къса - подсечена топка .... когато беше на крайната линия ! ?
И това стана, при 40-30 в нейна полза .... и май правеше пробив ? ! ?
Показа и праволинейна игра ..... когато рускинята в крайна сметка, се нагоди към стила и ударите и ( това стана някъде към средата на 2-ят сет ).
Цвети така и неможа да промени играта си .... да вкара малкмо изненада.
За капак, в третия сет .... играта и от предвидима, стана направо страхлива ! ?
От там беше вече лесно .... за набралата скорост и най вече - самочувствие рускиня, да затвори мача.
Като, че ли опита ... в истински големите мачове, натежа в ущърб на нашето момиче ! ?
Да, победи Винъс в битката за тоя полуфинал .... но, явно мисълта за невероятния финал .... и удобната и ( уж ) съперничка .... подведоха Цвети.
Жалко ..... според мен, това беше шанса на живота и до тук.
Трябваше да подходи по арогантно в моментите, когато се почувства застрашена.
Неможем да отречем обаче, че Цвети ни направи всички много щастливи с представянето си .... тя накара дори хора, които никога не бяха гледали тенис, да застанат пред ТВ-то, когато излезеше на корта.
Браво Цвети ... в изминалите дни, аз се чувствах горд, че съм българин .... и една от главните причини за това, беше ти !
Вярвам, че това няма да е последния полуфинал в кариерата на Пиронкова !
Пожелавам и го, от все сърце !
Успех за напред !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !