Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот rsk » 02 юли 2010 17:08

Хаха ти ако ме дразнеше да съм ти набил шамарите до сега, смешен гастербайтер. Дошъл си както една камара такива като теб, да правиш задръстване, да цапаш София и да си развяваш потника и косматите подмишници. Само ти липсва една сламена шапка :lol:
Вече ми доскуча сине. Иди легни да спиш, че си по-нисък от земята.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2010 17:12

rsk написа:Хаха ти ако ме дразнеше да съм ти набил шамарите до сега, смешен гастербайтер. Дошъл си както една камара такива като теб, да правиш задръстване, да цапаш София и да си развяваш потника и косматите подмишници. Само ти липсва една сламена шапка :lol:
Вече ми доскуча сине. Иди легни да спиш, че си по-нисък от земята.

Ти ли ще ми набиеш шамарите :mrgreen: То ти си ги залсужаваш с глупостите дето изръси...
А ти лятото и ей такива като теб- дето забравяте откъде сте дошли и отиватe на морето да си избиватe комплексарщината- да си поакзватe селянийката... Иначе сте по-ниски и от земята като сте по морето, ама в София на големите гъзета се правите...
Да не ти казвам колко колеги софианци- ей точно заради тая ти комплексарщина биха те шамарили със здраве! Понеже и на тях им е дошло до гуша от ей такива като теб! Злобарчета...
Айде моля, големия гражданин.... Или ти се разхлаждаш в шандарваниет на НДК :mrgreen:
Космати подимишници ти може и да имаш, ама с мен си объркал човерка.... явно ги разбираш нещата....
А тая сламена шапка знаеш къде да си я завреш!
Имам достатъчно приятели софианци и въобще не са такив акомпелскарчета като теб... Злобар 17 годишен.... Вземи порасни малко! Сине, вика :mrgreen: Пишлеме такова и на мен ми дотъпя от глупостите ти!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 юли 2010 17:40

A дали не мога? Ще те ритам от тука до варна бе, педалче...
Това за морето по-добре да си го беше запазил за себе си :lol: Нали знаеш, понякога по-добре да си траеш.

Аз нямам космати подмишници, ти ако си си ги обръснал - браво! Аз една камара време карах Марти да ти намекне, че не е хигиенично да ходиш с топка косми подмишниците, явно ти е казал 8-)
И като ще живееш в София, поне не мьекай, че си гнусен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2010 17:53

[offtopic]Ти ли ще риташ бе, побойник 17 годишен :mrgreen:
Ти пък вземи се научи да не баткосваш и браткосваш хората, още по-малко момичетата :mrgreen:
Или не правиш разлика между половете :mrgreen: Че то това вашето не е гнусно, то е жалко и смешно :mrgreen:
ОдИ ли за млекО вчера, а :mrgreen:
И педалче може себе си да наричаш- повече ще ти ходи с тази обеца :mrgreen:
Това за косматите подмишници не занм как ти го роди мозъчето, сигурно си го сънувал някъде :mrgreen:
Не ми се занимава с компелксарчета като теб, стига да не си просиш прекалено внимание!
И това за морето си е абсолютната истина, това че не ти отърва е друга тема!
Странно е само как такива като теб говорят, че другите били селяни, а София след освобождението е била 11 000, а сега е 2 милиона! Така, че не ми се прави на отворен .... Не ти се получава....[/offtopic]
Последна промяна от MORSKI на 02 юли 2010 20:35, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 19:07

Крал си,крал си....крал си най-много на някакъв цигански катун из Филиповци или Факултето.Я се виж какви ги пишеш бе смешнико?Плюя на кирливата ти София и ти пожелавам Кремиковци пак да заработи и да ти обгазява селската мутра.Айде стой си там на село при останалите тъпи шопи и не ме занимавай тука с проблемите на шопския си селски пубертет и ентусиазма ти покрай гей-парада.Купи си една дозичка от нарко-сборището сектор Бееееее и бягай да си обличаш женските дрехи....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 юли 2010 21:27

Момчета що се излагате така не мога да разбера ... Боклуци има и в София , и във Варна , и навсякъде другаде , както и свестни хора има навсякъде ;)
Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 юли 2010 21:34

Нападателят Румен Николов остана впечатлен от първите отигравания с топка на Марио Жардел по време на тренировката в четвъртък. "Аз знам, че е класа, но съм го гледал само по телевизията. Друго си е обаче на живо. Само като го видях как пипа топката и играе с глава, ми стана ясно колко е напред с материала. За нас, младите, Марио е като отворен футболен буквар“, призна за "Народно дело“ Румен.

Само за това да им вдъхва самочуствие ще е полезен на младоците е не бих имал нищо напротив ако вкара и една дузина голове.
[offtopic]Стига сте им обръщали внимание на сините лапета.[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 21:37

Viktor4o_Rs написа:Момчета що се излагате така не мога да разбера ... Боклуци има и в София , и във Варна , и навсякъде другаде , както и свестни хора има навсякъде ;)

Защото един боклук е дошъл в нашия форум и обижда нас,отбора ни и Варна.Идва някакво келеме,заяжда се,прави язвителни тъпоумни писания и затова става така.По принцип при нас е перманентно явление поради прииждащята левскарска сволоч,която както знаем редовно влиза,за да излива помия по адрес на Черно Море.Е,ние не им оставаме длъжни,но самия факт,че всичко се развива тук(т.е. никой от нас не ходи да се дразни с тях,а те идват тук да се нас*рат) говори,че вината не е в нас,а в сганта,т.е.-в тях.Вражда между Черно Море и онова отборче винаги ще има,но разбери ни-да останем длъжни на подуенсктие динамовци,евроидиотите на България-никога.Стилът на тези кретеноиди е да пишат някаква простотия,да я повторят 1000 пъти и да я кажат-ето я бе,истината.Така беше с митичния им 1/4 Финал!!!Аууууууу,голям успех(вие имате 1/2 финал нали,но то не е успех),ШЛ(аууууу,ужас,а то там е бил и Марибор,и Кошице,и Бърно).....затова на сганта никога не бива да се дава аванта,на лъжите им,на пренаписването на историята и изкривяването на истината.Днес - ръководители 3 агента - Тара(батков),Николай(Марков),агент Борил(Христо Друмев) и останалите милиони(хаха) техни фенове подлоги.На тая долна сган-никаква аванта!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 21:42

Нападателят Румен Николов остана впечатлен от първите отигравания с топка на Марио Жардел по време на тренировката в четвъртък. "Аз знам, че е класа, но съм го гледал само по телевизията. Друго си е обаче на живо. Само като го видях как пипа топката и играе с глава, ми стана ясно колко е напред с материала. За нас, младите, Марио е като отворен футболен буквар“, призна за "Народно дело“ Румен.
Първите кълнове вече никнат :P .Супер Марио е като герой за тези младоци,точно играта с глава,позиционирането,моменталните удари и с двата крака от всякакви дистанции - е,това може да го научиш само от велик футболист като Жардел.Не става от треньор,става от човек занимавал се точно с това-да вкарва стотици голове,всякак,дори и със задник ако щете-и да ти го показва нагледно,на тренировки,на мачове,да си до него и да се учиш.А и самочувствието е друго,видя се как са помели Поморие 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 юли 2010 22:38

Да,Супер Марио е велик.Представям си как се чувстват младоците,в отбора ни,да тренират на един терен с него.Като сбъдната мечта им е,да са съотборници на легендата Жардел.Айде,моряциии. :)
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”