Фаворит ли е Холандия за световната титла?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Parmalat

Re: Холандия-шампион!

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2010 19:17

Tom Kruz написа:По скоро Бразилия игра слабо отколкото Холандия кой знае как!Сами се биха бразилците.От Холандия единствено Снайдер дърпа отбора напред Робен видяхте ,че е вече разгадан винаги като поеме топката влиза навътре и си я наглася на левия крак.Ван Перси също не играе силно ,Каут и той.Не ги величайте толко защото мисля ,че с толкова наказани за 1/2 финала играчи ще им е доста трудно.

Играеш толкова колкото ти позволи противника.В случая Холандия не позволи на Бразилия да си играе играта както например направи това Чили.Холандия е един от най-грамотните отбори в света от тактическо отношение.Бразилците второти полувреме не знаеха къде се намират.А холандците пак пестяха сили в края когато бразоилците останаха с 10 човека.А и
Tom Kruz всички жълти картони се чистят след 1/4 финалите така че всички играчи на Холандия ще са на линия за следващият мач освен ако някой не получи контузия разбира се.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 02 юли 2010 19:18

Уругвай ще ги бият ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 юли 2010 19:19

OBI4AM LEVSKI написа:Холандия е велик отбор,през който са минали велики футболисти!!!Аз ги подкрепям от години,много съм щастлив за това,че има бразилци и в Европа,по-добри от самите бразилци!!!Холандия-ШАМПИОН!!!

Техен фен съм от 22 години,когато един съученик ме запали за тях,покрай светата троица Гулит,Ван Бастен и Рийкард.И още на първото им голямо първенство,което гледах с тях,те го спечелиха. :) Сега е ред и на световната титла.Дай Боже.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 02 юли 2010 19:20

Вас лично впечатлиха ли ви с играта си ?? Мен лично не и няма да се учудя на полуфинала, след като отстранят Гана, Урусите да ги накажат 8-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2010 19:23

ZelenOtbor написа:Вас лично впечатлиха ли ви с играта си ?? Мен лично не и няма да се учудя на полуфинала, след като отстранят Гана, Урусите да ги накажат 8-)

Както казах холандците пестят сили.Това се видя в края на мача.А и лалетата са един от най-техничните отбори с света.Виж другите които останаха мисля че само Германия и Испания може да сложат прът в колелото на Холандия. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 02 юли 2010 19:23

Аз също не останах впечатлен от играта на Холандия.Имаха и доста късмет,че Бразилия не вкараха още в 1-то полувреме.Иначе след автогола на Бразилия показаха по-добър футбол,но не ми мисля,че това е досатъчно за световен шампион.Колкото до картоните-изчистват се само жълтите от днескашния мач така,че Холандия няма да може да разчита на някой играчи на полуфинала,на които не би трябвало да имат проблеми НО на финала?
Единственият,който наистина впечатли беше Снайдер-наистина уникален футболист!
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 юли 2010 19:24

ZelenOtbor написа:Вас лично впечатлиха ли ви с играта си ?? Мен лично не и няма да се учудя на полуфинала, след като отстранят Гана, Урусите да ги накажат 8-)

За жалост това е потенциала ... Холандия не е заменила тоталния футбол с жалкия "прагматичен", а просто липсва човек като Денис Бергкамп... Продължавам да мечтая :)

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Фаворит ли е Холандия за световната титла?

Мнениеот sixtynine » 02 юли 2010 19:28

По-скоро бразилците бяха много зле.До 30-тата минута се държаха добре на терена и надиграваха Холандия.Ама се вижда, че бразилската доминация вече е към края си.Вече нямат онези суперзвезди като Кафу,Роналдо.Роналдиньо е на години и не го викат.А смятайте, че на това световно те са с най-висока средна възраст.В момента просто няма кой да отлича в техния отбор.Кака не показва нищо.Луиш Фабиано вкарва на по-слабите отбори, Робиньо си му личи, че може сам срещу вратаря да вкара, но само до там.Отзад е още по-лошо: Лусио - 32 години, Жуан - още повече, Майкон и той вече чукна 30, а този Бастос не прави кой знае кво забележително.Пред тях Жилберто Силва скоро сигурно ще спре с футбола, а този Мело, който ги закопа просто не знам с ква психика е.Интересното е и че "отдолу" не идват кой знае кви млади футболисти.Нилмар като влезна в игра беше незабележим, Тиаго Силва по мое мнение не е добър футболист.Само близнаците в Юнайтед вдъхват малко оптимизъм..
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 юли 2010 19:28

Аржентина победи ли утре Германия е почти световен шампион..Холандия и аз ги харесвам,но играта им се върти около Снайдер и Робен,Ван Перси е ужасяваш...една топка като хората неможе да спре да не говорим за Каут..

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 02 юли 2010 19:29

Има ли значение как играе отбора,много ми е чудно как се намират все още хора които да казват "ама те как играха,впечатлиха ли света със тая игра и тем подобни".Нека Холандия да стане шампион,пък нека да казват че играели грозно.Аз по принцип на това световно съм за Аржентина.

Върни се в “World Cup 2010”