Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот rsk » 02 юли 2010 08:06

MORSKI написа:
rsk написа:[

А ти какъв си бре- не си по-малък селянин... Това, че живееш в София не те прави с нещо по-висш, напротив... Избиваш комплекс, след комплекс, главно в този форум...Ти ли ме храниш, ахахахаха, доколкото знам не си ми нито баща, нито майка, че да ме храниш... И какъв аз го дървя теб не те засяга!
Каквото повикало- такова се обадило... С твоето отношение към нас ти си происиш същото към вас......
ААХАХАХА и много ми е интересно как човек, който и грам не ме пзонава твърди какъв съм бил.,...
Излагаш и феновете на отбора си и града си!

София те храни, глупако, мисли.
Пак те питам, чий го дървиш в София? Като много ти знае устата стой си във Варна!
Знаеш ли колко ми пука за вашето отношение :lol:
Аз определено сравнение с теб съм крал бе момче :lol: Ти си типичния селяндур и по душа, и по вид. :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 02 юли 2010 10:28

Из днешния"Уикенд":"Черно море" взе наркоман"(заглавие-стр.80) и по-надолу:"Дилърите на кокаин във Варна точат лиги за тлъсти печалби..."Мисля,че коментарът по-нататък е излишен! :lol:

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 02 юли 2010 10:47

OBI4AM LEVSKI написа:Из днешния"Уикенд":"Черно море" взе наркоман"(заглавие-стр.80) и по-надолу:"Дилърите на кокаин във Варна точат лиги за тлъсти печалби..."Мисля,че коментарът по-нататък е излишен! :lol:

А за гара дембеле,който не изтрезнява по 4 дни седмично какво написаха?Стой си във форума умнико!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юли 2010 11:33

Илиан Илиев: Жардел ни вкара 2 гола и хвана самолета
Източник: Народно дело 13:12 / 30.06.2010
© Ole-bg.com
Юношата на "Черно море“ Илиан Илиев е сред малкото български футболисти, които са играли срещу Марио Жардел. Това става в началото на XXI век, когато Илиев облича екипа на португалския "Маритимо“. "Помня един мач с "Порто“. Знаехме, че Жардел няма да играе през цялото време, тъй като трябваше да хване самолета за Бразилия, за да се присъедини към лагера на националния тим. Поведохме им с 2:1, но до 60-ата мин Жардел реализира два гола и направи обрата за 3:2. Веднага го смениха и тръгна към летището. Ако бяхме удържали още малко, щеше да излезе, без да е вкарал, и можехме да спечелим. В друга среща за купата водихме на "Спортинг“ с 2:1 в Лисабон. В 90-ата мин Жардел изравни и ни биха в продълженията“, върна се назад във времето за "Народно дело“ Илиев. Той определи Марио за уникален голмайстор, като в играта с глава нямал равен. "Сега не го зная в какво състояние е, но дори да покаже и малкото от това, което може, ще е полезен на младите, защото има какво да научат от него. Теренът на "Тича“ е малък и удобен за Жардел, тъй като е невероятен с глава и при центриранията ще бележи. Особено у дома ще свърши работа на родния ми клуб“, допълни Илиев. Последният смята, че Супер Марио ще е най-известният чужд футболист, играл в България. "Жардел ще вдигне имиджа на "Черно море“ и "А“ група. Всички световни агенции съобщиха за трансфера и хората ще искат да разберат повече за варненския клуб, за родното ни първенство. Колкото повече такива имена идват у нас, толкова по-добре за футбола ни“, завърши Илиан.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 02 юли 2010 11:59

OBI4AM LEVSKI написа:Из днешния"Уикенд":"Черно море" взе наркоман"(заглавие-стр.80) и по-надолу:"Дилърите на кокаин във Варна точат лиги за тлъсти печалби..."Мисля,че коментарът по-нататък е излишен! :lol:

Хаха, ти идиот ли си да цитираш Уикенд. То не, че почети всички спортни журналисти в Сф не са същите олигофрени. Ако искаш връзвай им се, но те моля, запази мнението за себе си. Аз Уикенд и подобните му издания не съм отварял през живота си, както и не слушам чалга!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юли 2010 13:10

cristely написа:

Хаха, ти идиот ли си да цитираш Уикенд. То не, че почети всички спортни журналисти в Сф не са същите олигофрени. Ако искаш връзвай им се, но те моля, запази мнението за себе си. Аз Уикенд и подобните му издания не съм отварял през живота си, както и не слушам чалга!

То и за тва е станал такъв идиот, информира се от вестник Уикенд :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 15:18

Няма по-жалки същества от 50-тината безгръбначни мангала дишащи лепило край Махсуда,ровещи по кофите за смет,фъфлещи през 2-3 останали зъба,миришещи на клозет...човекоподобни парцали наричащи себе си "варненски левскари".Вчера говорих с шефа на зоокъта във Варна,да задели клетка за 50-те добичета,там между себеподобните им чифтокопитни-магаретата,ламите,козите и братовчеда им-тибетското дългокосместо говедо.Иначе да ги похвалим 50-те марсола,че са заснели клип за себе си и коравата си фракция,ето линк към клипа,може би разпознавате нашия приятел уефскар_90(тоя с фанелката на Интер) :roll:
http://vbox7.com/play:53521bd5
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

POPAY1913
Контакти:

Мнениеот POPAY1913 » 02 юли 2010 15:21

хора, спрете се!!!ставате смешни!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 юли 2010 17:03

Хаха ей симпатяга те само Ултра Варна са повече от цялата ви агитка :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2010 17:05

rsk написа:
MORSKI написа:
rsk написа:[

А ти какъв си бре- не си по-малък селянин... Това, че живееш в София не те прави с нещо по-висш, напротив... Избиваш комплекс, след комплекс, главно в този форум...Ти ли ме храниш, ахахахаха, доколкото знам не си ми нито баща, нито майка, че да ме храниш... И какъв аз го дървя теб не те засяга!
Каквото повикало- такова се обадило... С твоето отношение към нас ти си происиш същото към вас......
ААХАХАХА и много ми е интересно как човек, който и грам не ме пзонава твърди какъв съм бил.,...
Излагаш и феновете на отбора си и града си!

София те храни, глупако, мисли.
Пак те питам, чий го дървиш в София? Като много ти знае устата стой си във Варна!
Знаеш ли колко ми пука за вашето отношение :lol:
Аз определено сравнение с теб съм крал бе момче :lol: Ти си типичния селяндур и по душа, и по вид. :lol:

Aхахахах- крал бил- не ще ме умориш от смях- на какво си крал бе смешко?
Ти си изтъкан от комплекси, ама изтъкан!
София ме храни, ама друг път!
Иска ти се!
СДървя го за да дразня ей такива комплексарчета като теб- дето си мислят, че са хванали Бог за шлифера!
И като не ти пука за нашето отношение- аз те пуитам чий го дървиш в нашия форум и се заяждаш?
Стой си във вашата кочинка и не се обаждай!
Добре, че ти си изключение и има толкова свестни софианци, че хората кой знае какво ще си помислят за града ви от ей такива образи като теб!

Върни се в “Черно море”