Журналистите са амеби. Нека ги псуват такива нищожества като Селския А после да му лижат гъзъ , пишат сервилни статии и дописки /с редки изключения ,като пловдивския спортен журналист на "Стандарт" / Хак им е...
Идиоти са тези които искат да ни разцерят! Ботев може да бъде само един и който иска да си прави нов отбор обаче да не посяга на нашия Ботев. Христолов ще умре и тогава Ботев Пловдив пак ще е свободен. Страхливците първи напускат потъващия кораб!!!
Ако до 2-3 месеца христола не отстъпи , аз съм ЗА нов отбор да бъде създаден , с името , с емблемата ... Славчо ще изгони командата на селския от Колежа и ще си играем там... от "В" група , в същото време ще направим всичко по силите си да изкараме сегашния отбор от "А" група!
Камерите са заснели целият инцидент включително с звук,на записа се вижда ичува МИТЮЮ как хвърля камани и псува ,постоянно е повтарял ,аз вас ша ва оправа,след 10 минутно хвърляне се огледъл тъпо и се попитъл АМА АЗ ЩО ХВЪРЛЯМ КАМАНИ ПО МОИТА КЪЩА,МИ ЩО СИ ЗАПАЛИХ И КРЪЧМАТА, ,мисля,че е крайно време тоя човек да го ОСВЕДЕТЕЛСТВАТ.