много си личат симпатиите тук за ваште холандци ... холандия по пътя на парагвай .. продължават .. просто защото не срещат по-добър съперник
същото важи и за бразилия разбира се - бразилия също продължава до тук .. защото не среща по-добър съперник .. но бразилия няма да срещне такъв чак до самия финал ..
1/4 финал Холандия-Бразилия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1/4 финал Холандия-Бразилия
ARSENAL(LONDON) написа:megan fox написа::lol:![]()
![]()
![]()
Тук повечето сте ебати оптимистите! Холандия играе трагично! Да, класира се за 1/4 финал, но със много слаба игра и в нея нямаше нито следа от "тоталният" футбол, с който са известни! Причината сега Холандия да са на 1/4 финал е, че до момента не са имали тежки съперници! Просто лалетата досега имаха много лек жребий, но вече не!
Ще бъде цяло чудо, ако селесао вкара по-малко от 3 гола на Холандия! Наличието на Робен и Снайдер ще спомогне мача да бъде двуостър, а не лалетата да послужат за боксова круша на селесао, но това няма да ги спаси! Холандия е труден, но удобен съперник за Бразилия и за капак в момента лалетата са слаби! Бразилия в момента е с класи над Холандия, въпреки, че селесао не блести, така както сме свикнали от другите мондеали!!!
Прогноза 2:4 и селесао заслужено отиват на 1/2 финал!
Според мен Холандия играе икономично , а не трагично . Защото се пази за този мач . Не правят грешката като на други първенства да мачкат в началото и после да се дънят рано . Помни ми думата в тоя мач ще видиш истинската Холандия .
Дано да си прав!

И въпреки това..., дори Холандия досега да е играла на 20% от възможностите си и да се е пазила за тази фаза на световното... пак не вярвам лалетата да имат сили да се справят със селесао! Бразилците също не са показали повече от 40-50% от потенциала си!

Дано да стане спектакъл, а не някой спечен и затворен мач.

Продължавам да държа на прогнозата си - 4:2 за Бразилия.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Roger_Federer написа:По-класният отбор е този на Бразилия.Незнайно защо холандците,също като англичаните,вечни фаворити и до никъде,а на това Световно за тях се говори като за някакъв извънземен отбор.А всъщност са от класата на Парагвай.Нищо особено не показват,едвам биха Япония.За сметка на това Бразилия няма да си позволи отново да отпадне на 1/4 финал.Според мен селесао може да вземе бронзовите медали.Очаквам зрелищен мач и победа с 2:1 за Бразилия след продължения.
Холандците играят тактически зряло,без излишни емоции и зрелища,но това е най сигурния мач.Победа за Холандия без значение по какъв начин.
Все пак, колкото и да не ми се вярва вече, живеем в Европа... Затова - Айд-е-е-е-е-е-е, Лалета!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
2:1 ! Робен и ван Перси 

Това е най-слабата селекция на Бразилия (от гледна точка на атака) за всички световни досега! Изненадата, която могат да поднесат срещу Холандия е включването в атака на защитниците (най-добрите на това световно)! Майкон, Хуан и Лусио са хората, които Холандия трябва да пази особено при статични положения пред собствената си врата! Ако Холандия успее това, ще продължи!

- vladovichev
- Контакти:
до Roger_Federer
човек как мислиш че Бразилия ще вземе бронза ???
Според мен или ще отпаднат от Холандия или са на финал. Просто Гана или Уругвай на полуфинала няма да са пречка.
човек как мислиш че Бразилия ще вземе бронза ???
Според мен или ще отпаднат от Холандия или са на финал. Просто Гана или Уругвай на полуфинала няма да са пречка.
Не ми се ще но победа за Бразилия 

Спомням си. Желая!
http://www.youtube.com/watch?v=ZTs2iwMqVMg
http://www.youtube.com/watch?v=ZTs2iwMqVMg
- merdanski
- Контакти:
svis2ov написа:Това е най-слабата селекция на Бразилия (от гледна точка на атака) за всички световни досега! Изненадата, която могат да поднесат срещу Холандия е включването в атака на защитниците (най-добрите на това световно)! Майкон, Хуан и Лусио са хората, които Холандия трябва да пази особено при статични положения пред собствената си врата! Ако Холандия успее това, ще продължи!
Очевидно е,че си гледал едва последните 2 първенства.
Само за сведение-през 1990 Бразилия в 4 срещи отбелязва едва 4 гола,въпреки че имат играчи като Ромарио,Бебето,Алдаир и Дунга
През 1974 със съставът,вкарал 19 гола и станал световен шампион четири години по-рано бележи едва 6 гола в 7 мача,3 от които на аутсайдера Заир.
Така че другият път си научи урока и тогава изказвай категорично мнение