Няма как да стане без нападател, който е типичен голмайстор и оползотварява услията на отбора. Миналата година, ако Нифлор не беше в Литекс дори не е сигурно дали ловчанлии щяха да са първи. Така че девятката е наложителна, но трябва да е изявен голмайстор. Ако не се уреди Шеридън трябва да се намери друг. Въпросът е да не взимаме хора на всяка цена, защото после това може да ни излезе през носа. Знаете какви проблеми стават в съблекалните за тези заплати. За мен съставът ще е нещо такова:
------------------------------Караджов(Чавдаров)---------------------------
-Минев---------------Акуаро---------------К. Стоянов----------------Грило
-Гранден------------Янчев------------------Тиеро--------------------Трифонов
-------------------------------------Делев(Нелсън)------------------------------
---------------------------------------№ 9----------------------------------------
П.П Разбира се, това е само един от вариантите. Може и Нелсън или Делев да е на крилото за сметка на Гранден, който да е зад нападателя. В мачовете с по затворени противници със сигурност може да използваме Маркиньос на крилото в ляво или зад нападателя. Варианти има. Отборът не изглежда зле. Само в един такъв състав ще имаме резерви като Сашко Тонев и Коста Янев. Малко ми притеснява единствено позицията на вратаря. Имам известни резерви за титуляри и към Караджата и към Чавдаров. Също не можахме да намерим плеймейкър и да разкараме Маркиньос, който е непостоянен в изявите си. Но качествените плеймейкъри са много скъпи, Кимиенто не е по нашата черга. Но най-важно е да се намери сега качествен нападател- голаджия, който да изнесе голямата тежест при бележене на голове. Така или иначе тва е бг първенство, не е Премиершип и ако се намери добър нападател отборът изглежда качествен и с добра мая и Дочев е длъжен да ни направи шампиони. Ако не пътят....
п.п.2 И още нещо. Делев съм го служил неслучайно зад нападателя. Нека го пробват и на тази позиция. просто на крилото пак става, но може би зад нападателя ще пасне още по добре
Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И Грило в ЦСКА, чакаме номер 9
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Levskar_90 написа:k_oleto написа:Levskar_90 написа:Здравейте желая ви добри трансфери и тази година Левски, ЦСКА и Литекс да донесем много точки за страната сиВ първенството обаче си знаете след нас
![]()
![]()
Такъв пост не съм виждал скоро - поклон пред теб! Защитаваш си отбора, но и пожелаваш успех на противника. Ех.......като в добрата стара Англияи в България имало джентълмени
Хех сега ме подсети за мача ви с Динамо Москва как виках с глас при головете на Делев и Иванов. Когато става въпрос за евротурнири се радвам за всички отбори, и смятам, че е нещо нормално, все пак мерси за похвалата
Кво им лижеш гъзовете на тия бе, ибрикчия?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
danko_sot написа:Няма как да стане без нападател, който е типичен голмайстор и оползотварява услията на отбора. Миналата година, ако Нифлор не беше в Литекс дори не е сигурно дали ловчанлии щяха да са първи. Така че девятката е наложителна, но трябва да е изявен голмайстор. Ако не се уреди Шеридън трябва да се намери друг. Въпросът е да не взимаме хора на всяка цена, защото после това може да ни излезе през носа. Знаете какви проблеми стават в съблекалните за тези заплати. За мен съставът ще е нещо такова:
-------------------------------------Делев(Нелсън)------------------------------
---------------------------------------№ 9----------------------------------------
П.П Разбира се, това е само един от вариантите. Може и Нелсън или Делев да е на крилото за сметка на Гранден, който да е зад нападателя. В мачовете с по затворени противници със сигурност може да използваме Маркиньос на крилото в ляво или зад нападателя. Варианти има. Отборът не изглежда зле. Само в един такъв състав ще имаме резерви като Сашко Тонев и Коста Янев. Малко ми притеснява единствено позицията на вратаря. Имам известни резерви за титуляри и към Караджата и към Чавдаров. Също не можахме да намерим плеймейкър и да разкараме Маркиньос, който е непостоянен в изявите си. Но качествените плеймейкъри са много скъпи, Кимиенто не е по нашата черга. Но най-важно е да се намери сега качествен нападател- голаджия, който да изнесе голямата тежест при бележене на голове. Така или иначе тва е бг първенство, не е Премиершип и ако се намери добър нападател отборът изглежда качествен и с добра мая и Дочев е длъжен да ни направи шампиони. Ако не пътят....
п.п.2 И още нещо. Делев съм го служил неслучайно зад нападателя. Нека го пробват и на тази позиция. просто на крилото пак става, но може би зад нападателя ще пасне още по добре
Това е състава, само че Трифонов е извън него, от ляво ще е Нелсън(Делев), а зад нападателя е Маркиньос. Нямаме човек, който да е постоянен нонстоп, бразилеца не е изключение. Но и нямаме друг с неговите качества.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Още един чужденец и ще минете Черноморец
vaskonti написа:danko_sot написа:Няма как да стане без нападател, който е типичен голмайстор и оползотварява услията на отбора. Миналата година, ако Нифлор не беше в Литекс дори не е сигурно дали ловчанлии щяха да са първи. Така че девятката е наложителна, но трябва да е изявен голмайстор. Ако не се уреди Шеридън трябва да се намери друг. Въпросът е да не взимаме хора на всяка цена, защото после това може да ни излезе през носа. Знаете какви проблеми стават в съблекалните за тези заплати. За мен съставът ще е нещо такова:
Това е състава, само че Трифонов е извън него, от ляво ще е Нелсън(Делев), а зад нападателя е Маркиньос. Нямаме човек, който да е постоянен нонстоп, бразилеца не е изключение. Но и нямаме друг с неговите качества.
Е какво Румен Трифонов ще го държим резерва според теб, така ли? Делев е по-добър от него на крилото ли? Или този Нелсън ли е Мелсън ли е, дето не е играл от половин година? Не мисля! Румбата има страхотни качества, миналата година не успя да ги реализира в пълна степен по една или дрга причина в ЦСКА. Но той може и да бележи и голове, знаеме
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Според мен отбора и така е добър. Добрите централни нападатели струват много пари, а сега в клуба ги няма. Муши и Мигел сме ги гледали средна работа, но трябва да дадем шанс и на Митко Илиев да покаже за какво е в ЦСКА. Отделно нападател може да играе и Гранден. По постове отбора ни е страшен за България, но за УЕФА, не знам. Вратар ще бъде Караджов, но той е малко рисков, труден характер и обича развлеченията за сметка на режима. Чавдаров няма нужната класа и овереност за ЦСКА, а Стойчев е много млад. Защитата е коплектована добре Минев, Акуаро, Стоянов и Грило/Виданов/, а отделно чака и Апостол Попов. Халфовете са ясни Тошко и Тиеро, с крила Спас/Трифонов/ и Нелсън. Сашко Тонев вече натрупа опит и ще е добра опция, като резерва, заедно с Галчев. Маркиньос ще играе зад нападателя Гранден и всичко заспива. Все пак ако вземат солиден нападател добре дошъл, но и без такъв отбора ще е силен.
...трабва да дадат шанс на Димитър Илиев,аз бях малко предубеден към него че е поредния пловдивски гъзльо,но видяхче има потенциал,трабва обаче да вземем класен централен нападател,явно нещата с Шеридън не вървят,предполагам обаче че имат резервен вариант на който дори и журналистите незнаят името.
На Митьо Илиев да му дадат шанс, редно е, след като до сега не е получил такъв. Но ми се струва, че за титуляр няма да стане. Но Ходжата няма качества за ЦСКА, обиколи сума ти отбори и никой не го ще. Иначе момчето е борбено, добро по характер, нищо че е турче. Руи Мигел си прехвърли лимита от шансове ми се струва. Двамата с Саидходжа мисля, че може да ги пробутат някъде и да се вземат пари за тях. Ако вземат класен таран и продадат Ходжата и Мигел, ще останем с новия предполагаем и Митко Илиев. Ако добавими Благой Пасков, то нещата не изглеждат толкова зле. При спешност може още някой от школата да викнат. Иначе и Делев може да действа като нападател, Гранден, този Нелсън също предполагам. Ако ще залага Дочев на двойка бърз и бавен нападател защо му са толкова много нападатели. Става едно разливане. Като миналия сезон- хиляда нападатели, ама никой не става. по добре малко да са на брой, ама качествени

- delqnski47
- Контакти:
Нещо не ми харесва,че Румен става резерва!Абе сигурни ли сте,че този Грило не е централен защитник???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.