Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
http://gong.bg/view_article.php?article_id=142129 вярно е че имаме доста централни защитници но защо точно Генев трябваще да продават а да не шишнат Топузаков на някъде... но като и да е поредната глупости на раководството.. 

THE G.A.M.E написа:Aми чесно казано .... мен така и неможа да ме впечатли с кой знае каква игра и качества.
Направи някои силни мачове .... в други, направи откровени индивидуални грешки.
Има физическите данни да е добър центр. защитник ..... но е прекалено муден, има и лошо чувство за ориентация и пласиране, което неможе да навакса с бързина .... поради първата слабост която посочих.
В крайна сметка, така и трябва ..... момчето явно няма да може да намери място в състава ( все пак купихме и Иво Иванов ) .... така, че в Славия, определено ще намери по добро поле за изява и развитие.
Напълно съгласен - не ме впечатли в нито един мач

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Aми чесно казано .... мен така и неможа да ме впечатли с кой знае каква игра и качества.
Направи някои силни мачове .... в други, направи откровени индивидуални грешки.
Има физическите данни да е добър центр. защитник ..... но е прекалено муден, има и лошо чувство за ориентация и пласиране, което неможе да навакса с бързина .... поради първата слабост която посочих.
В крайна сметка, така и трябва ..... момчето явно няма да може да намери място в състава ( все пак купихме и Иво Иванов ) .... така, че в Славия, определено ще намери по добро поле за изява и развитие.
NFB_Bgfen написа:Ами мисля че при положение че имаме Милиев,Бензукан и Иванов не отписвам и Топчо мисля че както за Левски така и за Генев беше по добре да се стигне до този трансфер.А и лично мене не ме е впечатлил толкова че да се дава на него повече шанс от четиримата горе посочени.Мисля че така е най-добре.
По-добре Виктор Генев да играе в Славия, от колкото в дубъла на Левски.
Мисля, че Велев, ще му дава по-голям шанс като титуляр.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
До сега:
Виктор Генев - Славия
Петер Петраш- не е приел нов договор
Ники Димитров - Касъмпаша
Георги Сърмов- Касъмпаша
Саша Симонович- освободен, след изтичане на договора
Седрик Бардон -без нов договор, подписва с клуб от 3та френска лига
Иван Цачев - Славия
Еньо- без нов договор, последно се говори за отбор от 2ра див. на Кипър
Идея си няма за преотстъпените юнуши, примерно Табаков къде е
До тук единствено продажбата на Генев и Цачев(може и под наем да е, ако някой има инфо да казва) не ме радват. И 2мата са млади и трябваше да им се дава повече шанс. Особено Цачев е класа над дърветата Антонов и Иса(много се писа що не е в Левски, но ако играе ще има много да ни къса нервите- тромав и без никаква техника, единствено добра игра с глава).
Виктор Генев - Славия
Георги Сърмов- Касъмпаша
Иван Цачев - Славия
Идея си няма за преотстъпените юнуши, примерно Табаков къде е

До тук единствено продажбата на Генев и Цачев(може и под наем да е, ако някой има инфо да казва) не ме радват. И 2мата са млади и трябваше да им се дава повече шанс. Особено Цачев е класа над дърветата Антонов и Иса(много се писа що не е в Левски, но ако играе ще има много да ни къса нервите- тромав и без никаква техника, единствено добра игра с глава).
-
- Контакти:
zlostar написа:До сега:
Виктор Генев - Славия
Георги Сърмов- Касъмпаша
Иван Цачев - Славия
Идея си няма за преотстъпените юнуши, примерно Табаков къде е![]()
От тези изброени ме е ядза Цачев и Бардон.
Трябваше да останат при нас.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Цачев е купен от нас , иначе под наем ако беше нямаше да го вземем 

Да допълня списъка от по-горе:
Борислав Балджийски - Академик Сф
Доколкото знам беше един от обещаващите ни юнуши. Може ли ако някой го е гледал да драсне 2-3 реда за това дали този трансфер(може и под наем да е) е поредна глупост и пореден отпратен талант или не е чак толкова добро това момче.
Доколкото знам беше един от обещаващите ни юнуши. Може ли ако някой го е гледал да драсне 2-3 реда за това дали този трансфер(може и под наем да е) е поредна глупост и пореден отпратен талант или не е чак толкова добро това момче.
-
- Контакти:
zlostar написа:Да допълня списъка от по-горе:
Поредното тъпо решение на синото ръководство.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
zlostar написа:Да допълня списъка от по-горе:
Би трябвало да е преотстъпен.Ясен Петров каза,че ако Балджийски и Табаков покажат качества ще разчита на тях за в бъдеще.
-
Пак глупости от ръководството .... Балджийски е един от най големите таланти ... не само на Левски, а и в България в момента !
За кога ще ги чакаме .... да покажат качества, че тогава щяло да им се даде шанс на младите ! ?
Първо .... отборите където са преотстъпени ... не са Левски !
Друго си е, да са в Левски .... да тренират с Левски .... да дишат "синия" въздух !
Дори и да играят по 20-30 мин. .... пак е нещо, просто за да чувстват, че са част от синята идеа !
Сега ще тренират с по слаби футболисти .... мотивацията едвали е на 6 .....
Младите трябва да са в Левски !
Докога ще играят Мечо и Йовов ?
Ама щели да бъркат младите като играят .... е и ?
Нима преди тях .... на техните години не са бъркали и Йовов и Мечо и "Кривия" ?
Тая политика ( преотстъпване на юношите в други отбори ) ... до нищо добро няма да ни доведе !
Нямам против да са преотстъпват младите ..... но ние преотстъпихме почти целият отбор от юношите старша ? ! ?
Кога ще се интегрират тия момчета в първият състав ?
За кога ще ги чакаме .... да покажат качества, че тогава щяло да им се даде шанс на младите ! ?
Първо .... отборите където са преотстъпени ... не са Левски !
Друго си е, да са в Левски .... да тренират с Левски .... да дишат "синия" въздух !
Дори и да играят по 20-30 мин. .... пак е нещо, просто за да чувстват, че са част от синята идеа !
Сега ще тренират с по слаби футболисти .... мотивацията едвали е на 6 .....
Младите трябва да са в Левски !
Докога ще играят Мечо и Йовов ?
Ама щели да бъркат младите като играят .... е и ?
Нима преди тях .... на техните години не са бъркали и Йовов и Мечо и "Кривия" ?
Тая политика ( преотстъпване на юношите в други отбори ) ... до нищо добро няма да ни доведе !
Нямам против да са преотстъпват младите ..... но ние преотстъпихме почти целият отбор от юношите старша ? ! ?
Кога ще се интегрират тия момчета в първият състав ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]