Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Levskar_90 » 01 юли 2010 23:24

Варна е най якия град с това съм съгласен. Но Черно море е селски отбор със селски фенове - известни с прозвището си еклери :) :). Просто във Варна трябва да развиваме волейбол и други спортове. Като видя нивите на Спартак и Моретo се чудя да рева или да се смея - жалка картинка.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 01 юли 2010 23:38

Levskar_90 написа:Варна е най якия град с това съм съгласен. Но Черно море е селски отбор със селски фенове - известни с прозвището си еклери :) :). Просто във Варна трябва да развиваме волейбол и други спортове. Като видя нивите на Спартак и Моретo се чудя да рева или да се смея - жалка картинка.

Никой не ти е искал мнението,стой си във вашия форум и не досаждай тук!Няма ли с какво друго да се занимавате освен с Черно море?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 юли 2010 23:43

Levskar_90 написа:Варна е най якия град с това съм съгласен. Но Черно море е селски отбор със селски фенове - известни с прозвището си еклери :) :). Просто във Варна трябва да развиваме волейбол и други спортове. Като видя нивите на Спартак и Моретo се чудя да рева или да се смея - жалка картинка.

А ти си безполов и безгръбначен олигофрен, да еба и мастията :mrgreen: от къде се взе такъв ''варненец'', телевизионен подуенски фенец :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 юли 2010 23:49

Левски има фенове от цяла България и във Варна левскарите са двойно и тройно повече от тея на морето. Вижда ви се безсилието щом почнахте да псувате и обиждате, но все пак вие сте ниско образовани хора, а и сега като няма мачове, няма как да идете на стадиона да си изливатe злобата чрез псувни на стадиона. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 юли 2010 23:58

Сега пък за злоба говори :mrgreen: не може да заспиш без да си изкажеш злобичката, ако продължаваш в същия дух, ще те обявин за шута на нашия форум, умееш да развеселяваш аудитория, може да се пробваш в това, имаш данните на завършен идиот

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 02 юли 2010 00:15

Levskar_90 написа:Левски има фенове от цяла България и във Варна левскарите са двойно и тройно повече от тея на морето. Вижда ви се безсилието щом почнахте да псувате и обиждате, но все пак вие сте ниско образовани хора, а и сега като няма мачове, няма как да идете на стадиона да си изливатe злобата чрез псувни на стадиона. ;)

Kато сте толкова велики стойте си във вашия форум и не досаждайте тук.По-досадно животно от говедото има ли?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 юли 2010 00:22

А по дрисливо от еклера има ли ??? Айде аз ви оставям докато не сам паднал на вашето ниво ;). А вие си псувайте и избивайте комплекси, то това ви остана, сега ще кажете в опит на безсилие че аз избивам, но аз нямам защото отбора ми е най успешния в България с над 50 трофея, а вие имате два финала и едно трето място за 60 години. Повече няма да се занимавам с вас, под нивото сте ми ;) ;)

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 юли 2010 00:26

Темата е за Жардел, а вие ги удряте на балкански идиотизъм. Бих предпочел морските фенове да заснемат някое клипче и да го качат, отколкото да ви чета безумията.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юли 2010 00:39

Levskar_90 написа:А по дрисливо от еклера има ли ??? Айде аз ви оставям докато не сам паднал на вашето ниво ;). А вие си псувайте и избивайте комплекси, то това ви остана, сега ще кажете в опит на безсилие че аз избивам, но аз нямам защото отбора ми е най успешния в България с над 50 трофея, а вие имате два финала и едно трето място за 60 години. Повече няма да се занимавам с вас, под нивото сте ми ;) ;)

Ок :mrgreen: , марш тогава в обора и повече не пиши тука, а пиши с някой олигофрен на твоето ниво, ако има модератор и почне да трие лайната на уефскар90 от последните няколко дена, ще остане без мнения във форума

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 02 юли 2010 00:42

Levskar_90 написа:А по дрисливо от еклера има ли ??? Айде аз ви оставям докато не сам паднал на вашето ниво ;). А вие си псувайте и избивайте комплекси, то това ви остана, сега ще кажете в опит на безсилие че аз избивам, но аз нямам защото отбора ми е най успешния в България с над 50 трофея, а вие имате два финала и едно трето място за 60 години. Повече няма да се занимавам с вас, под нивото сте ми ;) ;)

Усети се най-после колко си досаден! Стой си във форума и не се натрапвай там,където си нежелан!

Върни се в “Черно море”