ДАВАЙ ЦЕЦИ
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ДАВАЙ ЦЕЦИ
Цвети Пиронкова си направи много добър мач и заслужава поздравления за чудесното представяне.Който разбира от тенис и/или е истински българин,ще го оцени.
Браво Цвети! Благодаря ти за емоцията и затова, че прославаш България. Здраве и успехи!
niki87 написа:LaRgO написа:Жалко,че загуби,но самият полуфинал си е успех.
Това е от ясно по-ясно.Огромен покло пред ЦветиНо,на мен лично,ми писна да падаме на полуфинали(футболисти,волейболисти,сега и в тениса)...Ще доживеем ли да гледаме един голям финал
Дано този финал да е в Аржентина,а оттам нататък само финали да ни чакат във всички спортове

- ndrangheta
- Контакти:
Едно голямо БРАВО и й пожелавам догодина да играе финал!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Пффф защо винаги българите сме орисани да не можем да прескочим полуфинала на най-големите първенства
България на Световно първенство САЩ 94 - 1/2 финал, Националния отбор по волейбол на Европейско и Световно първенство - 1/2 финал, Пирнонкова на Уимбълдън - 1/2 финал и все малко малко не ни достига....и нито един от съперниците не ни е превъзхождал по абсолютно нищо във всичките случеи, иначе една голямо БРАВО на Цвети!

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Galfonek написа:
6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.
Ти точно хвана на Цецито на баща и УЯ.Айде марш от тука, ненормалник такъв.Я прати снимка на залога ти?Да видим, залагал ли си, или си си една проста шамандура?
Бас държа, че ако беше в бар и имаше 3-4 маси с по 6-8 човека на всяка, нямаше и гък да кажеш, нали така, русофилче?

pumpo написа:Galfonek написа:
6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.
Ти точно хвана на Цецито на баща и УЯ.Айде марш от тука, ненормалник такъв.Я прати снимка на залога ти?Да видим, залагал ли си, или си си една проста шамандура?
Бас държа, че ако беше в бар и имаше 3-4 маси с по 6-8 човека на всяка, нямаше и гък да кажеш, нали така, русофилче?![]()
![]()
![]()
Това малко прекрачва границата! И аз съм русофил, но преди всичко съм българин! Звонорьова игра по-добре и победи! Ок! Това не значи, че не трябва да уважим и приветстваме успеха на Цвети! И освен това, по-горе написах, че доста време няма да му виждате ника на този "патриот" ( сами разбирате защо съм сложил думата в кавичики!)
- batmanlive
ЦВЕТИ е едно от последните деца на социалистическа България,жалко че такива като нея,остават все по-малко
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
За мен лично истинският успех на Цвети е не толкова полуфиналът,колкто факта, че обедини нацията и накара всички да се гордеем,че сме родени тук. Благодаря ти

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Цвети загуби полуфинала, но спечели любовта и симпатиите на обикновените хора в България. Дори такива като мен, които не гледат и не разбират от тенис, се запалиха за няколко дни и живяха с мисълта за това наше момиче ...
На 22 години не е лесно да играеш на полуфинал на Уимбълдън и целият свят да е вперил погледи в теб.
Това момиче заслужава само похвали и признание. Постигнала е всичко сама с помоща само на семейството си .... Много скромна и земна ! Изключително мила и приятна ...
Да е жива и здрава, и много успехи за вбъдеще !!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]