ДАВАЙ ЦЕЦИ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: ДАВАЙ ЦЕЦИ

Мнениеот Gesha1986 » 01 юли 2010 17:05

hetfield написа:
Gesha1986 написа:
Galfonek написа:6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.

много си прав ....със страх не се играе
гледах го и много ме е яд на това че винаги я улеснява рускинята с тези подавания в средата на корта...един път не я разигра по фланговете а чака неини грешки!

Бяхте футболни специалисти сега и тенис такива станахте.Поне мълчете,а не злорадствайте

а аз не съм специалист ...като вас просто си казвам мнението...иначе едно голямо БРАВО ,но може и финал ...а не съм ли прав за играта?!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 01 юли 2010 17:06

Galfonek написа:6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.

Вземи си хапчетата,направи си една ч...я от кеф,купи си пистолет и се гръмни,за кеф на нацията.Пък знае ли се,може и по новините да те дадат.От мен ти е катафалката,не му мисли ;)

И ако не ти стиска,другият път не се вясвай при 4-2 за всичко що не е българин,а в началото...
При ясен развой и аз разбирам много.Казах при 7-0,че Португалия ще бие и познах,ебало си му мамата :o
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юли 2010 17:06

kartago написа:Браво на Цвети! Не знам кога ще мечтаем да имаме полуфиналист на Уимбълдън! Беше невероятен мач, и английските коментатори го оцениха, че се играе голям тенис! Браво и на Звонарьова, която в интервюто си след мача каза много хубави думи за нашето момиче! Голямо БРАВО!!!......

Kartago , можете да триете наши мнения , а когато тоя олигофрен говори антибългарски неща и дразни останалите никакви ви няма :evil: :evil: :evil: Баннете го , молим ви :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 юли 2010 17:07

Много съм разочарован...За 4-ти път гледам голям полуфинал на българския спорт и пак загуба :( :( :( ...Въпреки това,Цвети заслужава само суперлативи за това което направи.Дано тази загуба сложи началото на една бляскава кариера за нея :!:

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 01 юли 2010 17:07

Viktor4o_Rs написа:
kartago написа:Браво на Цвети! Не знам кога ще мечтаем да имаме полуфиналист на Уимбълдън! Беше невероятен мач, и английските коментатори го оцениха, че се играе голям тенис! Браво и на Звонарьова, която в интервюто си след мача каза много хубави думи за нашето момиче! Голямо БРАВО!!!......

Kartago , можете да триете наши мнения , а когато тоя олигофрен говори антибългарски неща и дразни останалите никакви ви няма :evil: :evil: :evil: Баннете го , молим ви :!:

Присъединявам се напълно към молбата на Викторчо... Баннето го, молим ви :!:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 01 юли 2010 17:08

и от какво сте недоволни драги тенис фенове?

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 01 юли 2010 17:09

Заради такива като тебе на българите в ада не се полага пазач на казана
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 юли 2010 17:10

Viktor4o_Rs написа:

Пич, не нарушава правилата, и мен ме дразни такова изказване, но всеки си има право на мнение! Никой не е отменил добрия тон във форума на Гонг, затова изтрих няколко мнения! Но тоя не нарушава правилата в случая, но нищо! Нека всички му видят и акъла и патриотизма! Не му обръщайте внимание, защото той не го заслужава! Имаме си героияна в случая, която повече от достойно си свърши работата, на такива злобчовци не трябва да им се обръща внимание!!!......

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 юли 2010 17:11

Да, Цвети отпадна, но играта и, според мен, бе по-добра... Просто напрежението си каза думата и на моменти нашето момиче допусна наивни непредизвикани грешки...Мисля, че и Звонерьова имаше късмет в някаи ситуаци... И все пак, оптимист съм, че с тази итра Цвети може да намери място в топ 20 на световния тенис до края на годината :) Да, отпадна, но го направи достойно!!! Загуби с високо вдигната глава! Ние, българите трябва да сме горди с нея, защото тя попадна сред 4-рите най-добри на може би най-значимият турнир от веригата "Голям шлем"! Аз като българин съм горд с представянето й и я очаквам на аерогарата!!! :) Успех и за напред, Цвети!!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 юли 2010 17:12

Поздравления за Цвети!!!!! (ще има и други мачове и тогава вече ще е претръпнала)

[offtopic]а за страха и играта - българи сме - такива сме. Има си и добри и лоши страни. Положанието и с волейболистите, и с Топалов и с безброй други страхотни наши спортисти е същото. Поне са достойни за уважение, защото недоразумения като Каратанчева не бих ги гледал даже и да играха днес наместо Цвети.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Тенис”