Нищо, кой знае какво се случи.
Загуби Цвети и то на такава фаза от турнира.
П.п
Цвети успех в следващите турнири.
ДАВАЙ ЦЕЦИ
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ДАВАЙ ЦЕЦИ
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Въпреки загубата Цеци Пиронкова постигна нещо голямо. Да играеш полуфинал на Уимбълдън е изключително постижение. Аз съм сигурен, че тази загуба ще я амбицира още повече. Сигурен съм ,че това е само първият от многото големи успехи ,които и предстоят. А аз и благодаря за всички емоции, които ми донесе през последните две седмици. Те струват много повече от всичко друго... Благодаря ти Цеци... Горд съм, че съм българин и пловдичанин !
Galfonek написа:6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.
много си прав ....със страх не се играе
гледах го и много ме е яд на това че винаги я улеснява рускинята с тези подавания в средата на корта...един път не я разигра по фланговете а чака неини грешки!
Много яко усещане.
Супер мач. Жалко, че свърши кофти, но почна като Левски -ШАлке с 1-0.
Рядко съм под таково напрежение.
Сега да идва волейбола. Добре, че ги има тези хора ( цвети, казийски, николов и другите момчета)
Все пак Цвети е герой. И момчетата са герои. Дано бият Холанци и Бразилци и да ми напълнят душата с кеф.
И левски цска да бие в първия кръг ( шегувам се )
Супер мач. Жалко, че свърши кофти, но почна като Левски -ШАлке с 1-0.
Рядко съм под таково напрежение.
Сега да идва волейбола. Добре, че ги има тези хора ( цвети, казийски, николов и другите момчета)
Все пак Цвети е герой. И момчетата са герои. Дано бият Холанци и Бразилци и да ми напълнят душата с кеф.
И левски цска да бие в първия кръг ( шегувам се )
Жалко
Все пак постижението е голямо 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- delqnski47
- Контакти:
Galfonek написа:6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.
Българинът се прославя в целия свят да плюе свои,които са постигнали и все още постигат много през живота си!Жалко,че заради такива отрепки,каквито имаме в нашето деградиращо 6,7 милионно общество ще бъдем дупката на Европа и така никога няма да излезнем от нея,колкото и да се напъваме,защото ще има хора,които ще падат още по надолу и ще дърпат,и нас,за съжаление

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Gesha1986 написа:Galfonek написа:6:2 Звонарьова.Хванах ли о на точен в третия сет? Хванах го! Айде , лека нощ, приятни съникща на всички луузъри и лаици в тоя форум.Не я разбирате тая игра , идете да спите.Брано на Эвонарьова.Пиронкова никога няма да бъде топ играч.Със страх в спорта не се играе.
много си прав ....със страх не се играе
гледах го и много ме е яд на това че винаги я улеснява рускинята с тези подавания в средата на корта...един път не я разигра по фланговете а чака неини грешки!
Бяхте футболни специалисти сега и тенис такива станахте.Поне мълчете,а не злорадствайте
Жалко за Пиронкова, но все пак само едно голямо БРАВО за това което направи. Да се надяваме скоро пак да я гледаме там след най-добрите.
П.п. Не знам защо трябва да oбиждаме съперничката която не ни е виновна. По-опитна е и си взе мача така че честито и на нея.
П.п. Не знам защо трябва да oбиждаме съперничката която не ни е виновна. По-опитна е и си взе мача така че честито и на нея.
Последна промяна от enguerino на 01 юли 2010 17:06, променено общо 1 път.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Абе няма ли модове в този форум да ударят този олигофрен Галфон ли е, капут ли е?????????????????
Писна ми да му чета идиотщините.... Когато е за глупости се надпреварват, а когато някой откровенно с кухата си глава дразни всички във форума никой няма............................
Браво на Цвети от мен. Няма място за яд. Тя направи повече, отколкото всички тук са се надявали....
Писна ми да му чета идиотщините.... Когато е за глупости се надпреварват, а когато някой откровенно с кухата си глава дразни всички във форума никой няма............................
Браво на Цвети от мен. Няма място за яд. Тя направи повече, отколкото всички тук са се надявали....
Браво на Цвети! Не знам кога ще мечтаем да имаме полуфиналист на Уимбълдън! Беше невероятен мач, и английските коментатори го оцениха, че се играе голям тенис! Браво и на Звонарьова, която в интервюто си след мача каза много хубави думи за нашето момиче! Голямо БРАВО!!!......