[quote="MORSKI] [\quote]
Като много ти разбира главата за какво се довлече в София бе, клоунче? Да си беше седял във Варна и да си мируваш. Чий го дървиш тук? Не хапи ръката, която те храни.
А ти си си селянин по душа, не ме карай да го доказвам.
Черно море представи Жардел!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море представи Жардел!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Levskar_90 написа:Бях сред феновете на Левски, а агитката ви е най селската и смешната в А група има няма 1000 човека. Левскарите пяха и ви надпяваха, а вий викнете С. море и седнете да чоплите, хвърлите после малко димки някой от лапешката ви агитка викнете пак С. море и това. Жалка гледкаA в успелите отбори визирам Левски Цска и Литекс в последните 12 години. Morski теб те смятам за най интелигентното момче от феновете ви. Имам един въпрос към теб - Абе как аджеба искаш да ви наричат гранд и успял отбор, като за последните 50-60 години рекорда ви е трето място, и доста години престой в Б група ?
особено зимата за купата , когато пътя бе затворен и дойдоха само истинските крави от Владиславово и Аксаково тогава беше направо ария в четири действия
А вие тука като дойдете опасни ли сте? помня 1 път колко бой изядохте от прасетата на финала за купата, ебати смешната агитка. Само Литекс са по-комични от вас.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:А вие тука като дойдете опасни ли сте? помня 1 път колко бой изядохте от прасетата на финала за купата, ебати смешната агитка. Само Литекс са по-комични от вас.
ауу хулиганче кротко между другото Уитекс , за разлика от голяма част от вашите фиенуве мильони си подкрепят местния отбор , което автоматично ги издига една степен над вас

rsk написа:[
А ти какъв си бре- не си по-малък селянин... Това, че живееш в София не те прави с нещо по-висш, напротив... Избиваш комплекс, след комплекс, главно в този форум...Ти ли ме храниш, ахахахаха, доколкото знам не си ми нито баща, нито майка, че да ме храниш... И какъв аз го дървя теб не те засяга!
Каквото повикало- такова се обадило... С твоето отношение към нас ти си происиш същото към вас......
ААХАХАХА и много ми е интересно как човек, който и грам не ме пзонава твърди какъв съм бил.,...
Излагаш и феновете на отбора си и града си!
rsk написа:А вие тука като дойдете опасни ли сте? помня 1 път колко бой изядохте от прасетата на финала за купата, ебати смешната агитка. Само Литекс са по-комични от вас.
Ти не гледай другите агитки, гледай си вашата която, изяде доста сериозен бой на спирка ''Явор'' преди мача Черно море - ''Левски'' и после се оправдавахте, че не били от ''София-запад'' нещо което го казват хора, които изобщо не са били тогава там

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Моряци, нашият отбор ще играе в Европа, ще се бори за титла и купа (както винаги),а за вас остава да коментирате издънките ни в контролите
Говорите за мачове, когато е имало по 500 левскари, но явно сте забравили мачовете, когато имаше по 40 000 - 45 000
Вие кога за последно се събрахте 40 000
Разбирам, че идването на Жардел е най-голямата ви радост от мачовете срещу Щутгарт насам, така че имате право да сте щастливи, но недейте да обсъждате случващото се в по-големите отбори и да се сравнявате с тях

Разбирам, че идването на Жардел е най-голямата ви радост от мачовете срещу Щутгарт насам, така че имате право да сте щастливи, но недейте да обсъждате случващото се в по-големите отбори и да се сравнявате с тях

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Моряци, нашият отбор ще играе в Европа, ще се бори за титла и купа (както винаги),а за вас остава да коментирате издънките ни в контролитеГоворите за мачове, когато е имало по 500 левскари, но явно сте забравили мачовете, когато имаше по 40 000 - 45 000
![]()
По-голям отбор.Ха-ха.Само на хартия.

Само Черно море.
- Levskar_90
Tommi написа:Моряци, нашият отбор ще играе в Европа, ще се бори за титла и купа (както винаги),а за вас остава да коментирате издънките ни в контролитеГоворите за мачове, когато е имало по 500 левскари, но явно сте забравили мачовете, когато имаше по 40 000 - 45 000
![]()
Точно така всяка жаба да си знае гъола. Да си се сравняват с Минъор и Берое отбори от тяхната черга

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
ще се срваняваме с когото си искаме , колкото и да не ви се нрави!