Германски футбол (сезон 2010/11)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Германски футбол (сезон 2010/11)
домакинския остава същия, както миналата година. Резервния и третия ще бъдат нови, но още не са обявени.

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:домакинския остава същия, както миналата година. Резервния и третия ще бъдат нови, но още не са обявени.
Мерси за инфото

- DeyanFCK
- Контакти:
Все пак нека уточним, че принципно екипите на Вердер Бремен не са още официално представени, а това ще стане следващата седмица. Билд говори за вероятните фланелки за новия сезон. На въпрос на медията дали това са екипите, говорителят на "Найки" Олаф Маркхоф нито е потвърдил, нито е отрекъл. Сигурно е само, че фланелките ще струват по 69,95 евро и ще бъдат изработени само от полиестер.
Ето някои официално представени екипировки:
Новите фланелки на Борусия Дортмунд:

Новите фланелки на Борусия Мьонхенгладбах:

Новите фланелки на Майнц 05:

Ето някои официално представени екипировки:
Новите фланелки на Борусия Дортмунд:

Новите фланелки на Борусия Мьонхенгладбах:

Новите фланелки на Майнц 05:

Новите екипи на Борусия Дортмунд също са много готини 

redrOck написа:Новите екипи на Борусия Дортмунд също са много готини
Можеше да има малко повече черно по тях, ама стават.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Бижутера
- Контакти:
Трансферен удар! Гладбах уреди Мохамаду Идрису без пари
Ръководството на германския Борусия Мьонхенгладбах успя да направи трансферен удар, привличайки нападателят на Фрайбург Мохамаду Идрису без пари, пише днес Кикер.
30-годишният камерунски национал акостира като свободен агент на "Борусия Парк" и парафира с клуба за две години.
"Той обеща да вкарва много голове през следващия сезон, а и аз мисля, че ние имахме нужда точно от такъв играч. Мохамаду ще замени на поста Роб Френд, който почти сигурно ще подпише с Херта", обяви спортният директор на Гладбах - Мак Еберл.
През изминалия сезон Идрису има девет гола с екипа на Фрайбург, а в кариерата си на "Баденова Щадион" камерунецът е записал 74 мача, в които е записвал името си сред голмайсторите цели 25 пъти. Преди това, в началото на престоя си в Германия, африканецът е защитавал цветовете на втородивизионния Дуисбург. Играчът е висок 1.90 метра и във Фрайбург играеше като втори нападател, след Папис Демба Сисе.
Кикер съобщава още, че шефовете на Фрайбург на няколко пъти са се опитали да преподпишат с Идрису, но той ги е отрязал всичките пъти, още повече, че през февруари влезе в остър конфликт със старши-треньора Робин Дут.
В близките дни ръководството на Борусия официално ще представи камерунският национал като свой играч.
Ръководството на германския Борусия Мьонхенгладбах успя да направи трансферен удар, привличайки нападателят на Фрайбург Мохамаду Идрису без пари, пише днес Кикер.
30-годишният камерунски национал акостира като свободен агент на "Борусия Парк" и парафира с клуба за две години.
"Той обеща да вкарва много голове през следващия сезон, а и аз мисля, че ние имахме нужда точно от такъв играч. Мохамаду ще замени на поста Роб Френд, който почти сигурно ще подпише с Херта", обяви спортният директор на Гладбах - Мак Еберл.
През изминалия сезон Идрису има девет гола с екипа на Фрайбург, а в кариерата си на "Баденова Щадион" камерунецът е записал 74 мача, в които е записвал името си сред голмайсторите цели 25 пъти. Преди това, в началото на престоя си в Германия, африканецът е защитавал цветовете на втородивизионния Дуисбург. Играчът е висок 1.90 метра и във Фрайбург играеше като втори нападател, след Папис Демба Сисе.
Кикер съобщава още, че шефовете на Фрайбург на няколко пъти са се опитали да преподпишат с Идрису, но той ги е отрязал всичките пъти, още повече, че през февруари влезе в остър конфликт със старши-треньора Робин Дут.
В близките дни ръководството на Борусия официално ще представи камерунският национал като свой играч.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
новите екипи на Дортмунд за предстоящия бяха представени още в предишната тема. отборът дори игра с новата екипировка последните два мача, като използва и домакинсткия екип в мача срещу Волфсбург, и този за гостувания последния кръг във Фрайбург....
- unist_gp
- Контакти:
новини от Еразмия
Йоги Льов (бундестренер)
Утре е последният ми работен ден според договора, който имам с ДФБ, но това не ме притеснява. Всички бундестренери са работили до сега под голямо напрежение, това напрежение става още по голямо, когато започнат турнирите с наше участие. Работим добре с Ханзи Флик. Понякога не се разбираме. Вчера например той каза,че първият ни гол срещу Англия е бил от статично положение. Мануел Нойер подал на Клозе и гол. Ханзи е човекът, който обсъжда с играчите статичните положения. За година и половина сме получили само 3 гола от статични положения, два от Англия в приятелски мач и сега пак от Англия след късото изпълнение на ъглов удар. Срещу Аржентина ще обърнем внимание именно на тазичаст от играта - статичните положения.
Аржентина за мен е претендентът за световната титла. Имат силна защита и още по силна офанзива. Вкарали са един гол повече от нас...
Бастиян Швайнщайгер
Гледахме мачовете на Аржентина и трябва да ви кажа,че това е отбор без респект. Постоянно ръкомахат и говорят със съдията, правят театър на терена. Това не е футболът, който аз мисля,че трябва да с еиграе....
Днес вечерта се състоя тренировка. В нея не взе участие отново Какау. Преди края на заниманието напусна и Лукас Подолски. Според ръководството става въпрос за превантивна мярка, защото играчът е почувствал болки....
Йоги Льов (бундестренер)
Утре е последният ми работен ден според договора, който имам с ДФБ, но това не ме притеснява. Всички бундестренери са работили до сега под голямо напрежение, това напрежение става още по голямо, когато започнат турнирите с наше участие. Работим добре с Ханзи Флик. Понякога не се разбираме. Вчера например той каза,че първият ни гол срещу Англия е бил от статично положение. Мануел Нойер подал на Клозе и гол. Ханзи е човекът, който обсъжда с играчите статичните положения. За година и половина сме получили само 3 гола от статични положения, два от Англия в приятелски мач и сега пак от Англия след късото изпълнение на ъглов удар. Срещу Аржентина ще обърнем внимание именно на тазичаст от играта - статичните положения.
Аржентина за мен е претендентът за световната титла. Имат силна защита и още по силна офанзива. Вкарали са един гол повече от нас...
Бастиян Швайнщайгер
Гледахме мачовете на Аржентина и трябва да ви кажа,че това е отбор без респект. Постоянно ръкомахат и говорят със съдията, правят театър на терена. Това не е футболът, който аз мисля,че трябва да с еиграе....
Днес вечерта се състоя тренировка. В нея не взе участие отново Какау. Преди края на заниманието напусна и Лукас Подолски. Според ръководството става въпрос за превантивна мярка, защото играчът е почувствал болки....
- Бижутера
- Контакти:
Лукас Подолски бих напуснал тренировката на Германия заради лека контузия....дано няма проблеми! 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Михаел Балак е вече в Кейптаун и чака ДФБ. Те в момента летят от Йоханесбург за Кейптаун. Сутринта имаше тренировка и пресконференция, но без особени новини. Бирхоф благодари на южноафриканската полиция,че е съгласила да ескортира по рано автобуса на ДФБ до летището. Прави впечатление,че вече половината въпроси са на англиийски и голяма част от журналистите са не само от Германия. Утре в Кейтаун ще кацне и Бундесканцлерът.