ае разберете, че нещо кара Селю да си натиска парцалите до последно и тва е.
Той проваля всичко.
НЕЩО, или някой...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ае разберете, че нещо кара Селю да си натиска парцалите до последно и тва е.
Той проваля всичко.
botev_fen написа:Jimmy8 написа:Явно на някой му харесва сегашното положение.Явно да си ботевист означава да не ти пука за състоянието на родния ти клуб.Ако ти пука...е тогава си търси по-силен отбор...Писна ми вече.Май си заслужаваме Христолов,това е.
Хаха... ти си противоречиш бе човече... Първо искаш нов отбор,след това ти пукало за родния клуб... еми извинявай ама ходи ти си търси по-силен отбор! Никой не е казал ,че на нас не ни пука за отбора! На теб май не ти пука,щом с лека ръка ще загърбиш цялата история на Ботев и ще се симпатизираш за създаването на нов клуб!А на хората,които наистина им пука за отбора, ще направят всичко по силите си за да изгонят Христола! Разбра ли ся или да ти го обесня по - просто?
st_anger написа:ако беше ботевист щеше да знаеш, че на Колежа проблемът е едностранендаже си има име!!!
Е, не съм Ботевист!
Ботевистка съм!![]()
Нищо, че е според теб е едностранен и че си има име. Ако беше така, отдавна да се е решил.
Няма начин шизофреник като Христолов да действа толкова неадекватно. Зад него или пред него има нещо друго, или някой друг, който го използва като марионетка...
vhpvhp написа:Да ,има - Миланската мафия на боклука. Там се перат стотици милиони , и Селският е дребен задграничен препервач. Винаги ,когато в БГ примката се затегне - той отива в Италия , после наперва гребена.Бизнесът на селския тука е пунтамара, не може да обясни нечовешката му устойчивост на всякакъв натиск...
vhpvhp написа:Да ,има - Миланската мафия на боклука. Там се перат стотици милиони , и Селският е дребен задграничен препервач. Винаги ,когато в БГ примката се затегне - той отива в Италия , после наперва гребена.Бизнесът на селския тука е пунтамара, не може да обясни нечовешката му устойчивост на всякакъв натиск...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта