Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dunavfc написа:Боже господиНе,мога повярвам,че има толкова дребвани,хора мамка му...Гледай малко по-глобално бе човек,хората някаде по света умират от глад,той се нерви нашият заради някакъв гаф в сайта...
baltimore написа:А защо в сайта стои стара емблема на Левски (която ми харевсва повече).
Новата нали е тази синьо-жълто-червената ...
Бижутера написа:baltimore написа:А защо в сайта стои стара емблема на Левски (която ми харевсва повече).
Новата нали е тази синьо-жълто-червената ...
в сайта стои лопатата на баждекоффф, нашата си старата не знам къде е
balef написа:Това е професионализма на 100 % http://www.levski.bg/Levski/eshop/front ... 3localhost
Бижутера написа:
Така!
Отварям днес сайта на Левски и какво да видя - даааааа, няма го вече банера и рекламата на Улшпорт, сложена е новата на Найк!
Решавам да цъкна върху логото им, за да видя докъде ще ме откара - греда! Линка води към никъде...
Много професионална работа се върши в Левски, браво...Първо рекламата на Улшпорт стоя около един месец след като подписахме с Найк, а сега, когато вече има промяна, тя не работи...Както се казва - хубава работа, ама българска
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi, tmanolov и 5 госта