Съперниците ни правят зрелищно 3:3.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гревенмахер-Дъндалк 3-3 краен резултат
Ако не се лъжа утре е този мач.Ще има ли някаде възможност да го гледаме онлайн защото ми е интересно да ги вида какво представляват тези ирландци.
Последна промяна от NFB_Bgfen на 01 юли 2010 22:22, променено общо 3 пъти.

Re: Дъндалк-Гревенмахер
Какво да ги гледаш. Същите ще са като Дери Сити. Отборът, с който игра ЦСКА миналата година. Ще я ръгат само и ще играят първия мач на Герена за 0:0
- unist_gp
- Контакти:
който и да играе срещу ФК Батков трябва да му стискаме палци за успех! само така ще се стигне до равносметката фенове-батков-гонзю. върнете Левски на България и поставете батков където му е мястото!
- Middlesbrough
- Контакти:
unist_gp написа:който и да играе срещу ФК Батков трябва да му стискаме палци за успех! само така ще се стигне до равносметката фенове-батков-гонзю. върнете Левски на България и поставете батков където му е мястото!

Офтопик:
- unist_gp
- Контакти:
Middlesbrough написа:unist_gp написа:който и да играе срещу ФК Батков трябва да му стискаме палци за успех! само така ще се стигне до равносметката фенове-батков-гонзю. върнете Левски на България и поставете батков където му е мястото!
болен мозък
болен мозък си ти,че аплодираш и се вълнуваш от далаверите на един чекист, един чалгар и банда перачи на пари, които уреждат резултати! Господ си знае работата...ако след 3 месеца ФК Батков още съществува, тогава ми пиши пак болен мозък, искал 15 милиона евро този нагъл галфон...

- Middlesbrough
- Контакти:
unist_gp написа:Middlesbrough написа:unist_gp написа:който и да играе срещу ФК Батков трябва да му стискаме палци за успех! само така ще се стигне до равносметката фенове-батков-гонзю. върнете Левски на България и поставете батков където му е мястото!
болен мозък
болен мозък си ти,че аплодираш и се вълнуваш от далаверите на един чекист, един чалгар и банда перачи на пари, които уреждат резултати! Господ си знае работата...ако след 3 месеца ФК Батков още съществува, тогава ми пиши пак болен мозък, искал 15 милиона евро този нагъл галфон...
Батков не ме интересува , ама хич , аз си подкрепям отбора

Офтопик:
- unist_gp
- Контакти:
кой отбор подкрепяш? подрепяш някакви далавери, за да може батков да си издържа вестника и картинг хобито на сина си ли? и аз бях от Левски, но след цирка с головете, които пусна георги Петков ми се повръща. ЛЕВСКИ не съествува, има ФК Батков
- unist_gp
- Контакти:
Нова дупка около задаващото се първенство трябва да запълнят на "Иван Асен II", научи "Стандарт". И тя е доста дълбока. В БФС все още нямат яснота с какви топки ще се играят мачовете в "А" група. Договорът с "Пума" бил изтекъл, а от немската фирма са забравили да го подновят. Причината - излизало им солено да раздават всяка година по няколко чували с топки на всеки клуб. Така Боби Михайлов и компания ще трябва да решават дали всички ще ритат с еднакви топки и какъв модел ще бъдат те, или отново ще се върнат на принципа - всеки да се оправя сам.
Както е известно, и без това Левски и ЦСКА ревнаха яко миналия сезон, защото ритаха със съвсем други топки в Лига Европа.
хахахахаха
Както е известно, и без това Левски и ЦСКА ревнаха яко миналия сезон, защото ритаха със съвсем други топки в Лига Европа.
хахахахаха

- IVAN.CYPRUS.BLUE
Тunist_gp написа:кой отбор подкрепяш? подрепяш някакви далавери, за да може батков да си издържа вестника и картинг хобито на сина си ли? и аз бях от Левски, но след цирка с головете, които пусна георги Петков ми се повръща. ЛЕВСКИ не съ
ествува, има ФК Батков
Ти тогава не си бил ЛЕВСКАР никога в живота си.Ти си само един псевдо фен,псевдо човек и незнам какво още.Но хубаво си направил че се отричаш от ЛЕВСКИ.Една градина е хубава ,когато няма плевели.Когато се изчистят плевелите градината става раиска градина.Такива плевели като тебе трябва да се чистят и горят.Заради такива като тебе БЪЛГАРИЯ е паднала под турско робство ,ти си прсто плевел в градината и долен предател.Твоето мосто е в дугият сектор.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
Ново мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE на 01 Юли 2010 06:10
unist_gp написа:
който и да играе срещу ФК Батков трябва да му стискаме палци за успех! само така ще се стигне до равносметката фенове-батков-гонзю. върнете Левски на България и поставете батков където му е мястото!
Ти тогава не си бил ЛЕВСКАР никога в живота си.Ти си само един псевдо фен,псевдо човек и незнам какво още.Но хубаво си направил че се отричаш от ЛЕВСКИ.Една градина е хубава ,когато няма плевели.Когато се изчистят плевелите градината става раиска градина.Такива плевели като тебе трябва да се чистят и горят.Заради такива като тебе БЪЛГАРИЯ е паднала под турско робство ,ти си прсто плевел в градината и долен предател.Твоето мосто е в дугият сектор.
+1
unist_gp написа:
+1