1/8 финал Испания-Португалия (29.06, 21:30)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: 1/8 финал Испания-Португалия (29.06, 21:30)

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2010 10:16

Botevist_1912 написа:Според теб имаше ли червен картон за Рикардо Коща :?:
Според мен испанците тренират падане на тренировки. Спокойно може да ги вземат в някой театър да играят.
Аз не съм фен на никой отбор на световното, но не харесвам нечестната игра на Испания :!:

За ситуацията не мога да твърдя , тъй каот не я видях, но сиапнците си игарят мног добре и буквалнои си прегазиха портухалци,чилийци(първоот полувреме) и хондурасци!
Голама жлъчк тук...
Иначе, ако тръгнем да броим всяко падане за симулация- то какво да говорим за останалите мачове- имаше не по-малко фапиращи лежанета по терена![/quote]

Много ми е интересно дали ако се срещнат двата подпирани до момента от съдиите отбори Аржентина и Испания, дали ще видим честно съдийство и симулациите ще бъдат наказвани с картони :!:[/quote]

Германия нима не бяха подпряни? ТУк не говорим за подпоиране, а за съдийска некадърност !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2010 10:23

wolfyy написа:Гола на Вия страничния нямаше как да види дали има засада. Но това тъпо симулиращо лайно Капдевиля дори не го докосна падна погледна съдията и почна да се държи за лицето. После пак се опита да провокира португалците не си спомням кой играч. Не им даде шанс съдията на португалците накрая да направят своя финален натиск. Давид Вия ми стана най-антипатичния играч с това арогантно поведение него не го наказаха за удар без топка нали .............................................. :x

Арогантно, ама бележи наред, а....
Иначе тази дискусия е смешн.а... Гадаем какво е щяло да се случи, ако....
Еми той целия футбол е на базата на грепки- съдийски, треньорски, на играчите.... Ако ги няма тях, няма да ги има головете и победите..... Дайте да мислим още за САЩ 94 ;)
Фактите са такива- Испания е на 1/4 финал и за мен е залсужено, тъй като смаза Португалия!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 15:00

Ето доказателството, че Вия е в засада:

http://topsport.ibox.bg/news/id_690973606/tab_video
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Visca_El_Barca
Контакти:

Мнениеот Visca_El_Barca » 30 юни 2010 15:03

MORSKI написа:ТУк не говорим за подпоиране, а за съдийска некадърност !

MORSKI написа:Арогантно, ама бележи наред, а....
Иначе тази дискусия е смешн.а... Гадаем какво е щяло да се случи, ако....
Еми той целия футбол е на базата на грепки- съдийски, треньорски, на играчите.... Ако ги няма тях, няма да ги има головете и победите..... Дайте да мислим още за САЩ 94 ;)
Фактите са такива- Испания е на 1/4 финал и за мен е залсужено, тъй като смаза Португалия!

Точно :)

И на мен винаги ми е било смешно това "Ако беша станало така, щеше да е незнам си какво". Спомням си, в едно забавно предаване веднъж бяха казали "Ако, ако, стига с това "ако" :lol: ".

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 30 юни 2010 15:34

Madridist написа:
Los Che написа:Абе хора, на един друг мач ОТМЕНИХА КРИСТАЛНО ЧИСТ ГОЛ при резултат 2:1 и оправдаха "грешката" на съдията със събития от преди 44 години.
Месси и Марадона ореваха Световното заради "грубата" игра срещу него и нищо не казват за МЕТРОВИТЕ засади при техните голове.

Ние/вие тук спорите за САНТИМЕТРИ. засада, ч.к. в 89 мин.което изобщо не е повлияло на резултата.

Абсолютно съм съгласен. Отмененият редовен гол на англичаните е меко казано скандален, а за еднометровата засада на Тевес, трябва да му сложат най-големият възможен диоптър на страничния. И аз това се чудя същото като теб, как е повлиял на мача червен картон в 89 минута :lol:

Ето едно много хубаво клипче с положението в 3D вариант, на който се вижда,че Вийя е в засада с ..... 22 сантиметра. И много добре е показана гледната точка на странчния . Абсурд от неговото положение да се види нещо. 8-) След мача се използват хиляда графики, за да се види на сто процента, той трябва да реши,за няколко секунди. И все пак говорим за ....22 сантиметра. Признавам си с ръка на сърцето,че засада ИМА, но според мен грешката на съдията е абсурдно да се сравнява с тези на Ларионда и Розети.

[center][vbox]6c48638d[/vbox][/center]

Първо никой не сравнява големината на грешката с предишните , факт е че засадата не е 5 метра , но просто се сравняват защото и 2те са грешки , виж сега дали съдията не е можел да вили или е можел , това е негов проблем сгрешил е , той трябва да е на 1 линия със защитата или малко пред тях - в случая не е => не си върши работата добре.Червения картон също никой не казва,.че би повлиял на играта, но просто беше черешката на торатата на ощетяването на Португалия и се видя какви играчи играят за Испания.Меси не знам какво е ревал , но за сега именно Роналдо е най-фаулирания човек на световното, а спора далеч не е само до тези 2 ситуаций имаше още доста спорни в този мач , но има ли смисъл вече да се обсъждат?

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 30 юни 2010 15:52

[center][vbox]6c48638d[/vbox][/center][/quote]
Първо никой не сравнява големината на грешката с предишните , факт е че засадата не е 5 метра , но просто се сравняват защото и 2те са грешки , виж сега дали съдията не е можел да вили или е можел , това е негов проблем сгрешил е , той трябва да е на 1 линия със защитата или малко пред тях - в случая не е => не си върши работата добре.Червения картон също никой не казва,.че би повлиял на играта, но просто беше черешката на торатата на ощетяването на Португалия и се видя какви играчи играят за Испания.Меси не знам какво е ревал , но за сега именно Роналдо е най-фаулирания човек на световното, а спора далеч не е само до тези 2 ситуаций имаше още доста спорни в този мач , но има ли смисъл вече да се обсъждат?[/quote]

Напълно съм съгласен. Добре, наистина Испания най-вероятно е по-силния отбор, но защо им трябва съдийска помощ? Защо трябва да бъдат абсолютни симуланти ? Видяхте го как падна като гнила круша Капдевиля и изработи червен картон за Рикардо Коща. И тук не става дума за изхода на мача, а за долната проява на испанците :!: Аз не съм фен на никой от отборите на световното, но Франция ми беше омразен отбор, защото се класираха с ръката на Анри. Анри много ми падна в очите с тази нечестна проява :!:
Е, сега и испанците много ми паднаха в очите след тези смешни симулации :!: Ако бяха победили като мъже щях да им сваля шапка, но след тези мизерни изпълнения, много ми паднаха в очите бандата симуланти испанци. Съдиите, както казах според мен това не са случайни грешки. Ако ощетят Испания по същия начин, както ощетиха Португалия, аз съм сто на сто убеден, че феновете на Испания ще има да се оплакват 100 дена след това :!: Ощетяват се отбори, които не са фаворити за титлата. Съдията никога няма да ощети Испания за сметка на Португалия или Аржентина за сметка на Мексико, или Франция за сметка на Ирландия :!: ФИФА провали световното първенство. Според мен Блатер е корумпирано старче, което трябва да се махне, колкото се може по-бързо от шефското място :!:

А и за засадата, ако съдията беше вдигнал флага за засада сега дори нямаше да коментираме ситуацията, така че правете си изводи дали е имало засада или не :!:
Все пак от грешката на съдията произлезе гол, което оказва огромно влияние върху развоя на мача :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 юни 2010 20:49

Botevist_1912

Казваш,че са ощетявани отбори,които не са фаворити за титлата. Ами Англия(гола на Лампард) и Франция(измисления червен картон на Горкуф) не са ли според теб фаворити за титлата. Също така Испания беше порязана в мача с Чили,когато не отсъдиха дузпа срещу Торес,когато го избутаха с две ръце . Да втория жълт картон на чилийския играч беше измислен, но точно на същия футболист, пет минути преди това му беше спестен втория жълт за спъване отзад. Срещу Португалия за мен,червен картон в 89 минута по никакъв начин не може да се каже,че е решило двубоя. А засадата,след като гледахме всички снимки, никой не можа да убеди противниците си дали е засада или не,чак след като се направи 3D графика се видя,че такава има, но говорим за 22 сантиметра,което е по-малко от дължината на една обувка. Не може никой да ме убеди, че съдия пуснал засада от 22 сантиметра го е направил умишлено или нарочно. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 юни 2010 20:54

Mourinio написа:Ето доказателството, че Вия е в засада:

http://topsport.ibox.bg/news/id_690973606/tab_video

Това не е вярно! Загледай се в линиите..., с които са измерени тези 22 санта! Те не са поставени правилно! А и гледната точка на тази камера не е най-добрата, защото дава нещата под ъгъл, а се вижда от Луната, че този, който е правил клипа не знае как да сложи линиите! Нито цветните линии сключват прав ъгъл с тъч линията, нито цветните линии са успоредни на на гол линията! Да не говорим, че едва ли са уловили възможно най-точният момент на паса до милиардна част от секундата!

Така че стига глупости! Гола на Вия е абсолютно редовен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 юни 2010 20:58

Botevist_1912 написа:. Добре, наистина Испания най-вероятно е по-силния отбор, но защо им трябва съдийска помощ? Защо трябва да бъдат абсолютни симуланти ? Видяхте го как падна като гнила круша Капдевиля и изработи червен картон за Рикардо Коща. И тук не става дума за изхода на мача, а за долната проява на испанците

А с какво са виновни самите испанци, че обвиняваш тях?! Да не би да са искали тази помощ от съдията, която с нищо не им помогна?!
А Коща си го заслужи картона! Кой го е карал да ръкомаха като заклан, че да се стигне до там Капдевиля да симулира? Ако Коща си бе държал ръцете прибрани до тялото, а не да ги пери и да замахва насам-натам нямаше да се стигне до симулацията! Т.е. португалеца сам си е виновен! А и в интерес на истината КОНТАКТ ИМАШЕ! Да Капдевиля преигра - спор няма, но контакт имаше! Щом има контакт трябва да има картон! Португалеца сам си е виновен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 30 юни 2010 21:05

megan fox написа:
Botevist_1912 написа:. Добре, наистина Испания най-вероятно е по-силния отбор, но защо им трябва съдийска помощ? Защо трябва да бъдат абсолютни симуланти ? Видяхте го как падна като гнила круша Капдевиля и изработи червен картон за Рикардо Коща. И тук не става дума за изхода на мача, а за долната проява на испанците

А с какво са виновни самите испанци, че обвиняваш тях?! Да не би да са искали тази помощ от съдията, която с нищо не им помогна?!
А Коща си го заслужи картона! Кой го е карал да ръкомаха като заклан, че да се стигне до там Капдевиля да симулира? Ако Коща си бе държал ръцете прибрани до тялото, а не да ги пери и да замахва насам-натам нямаше да се стигне до симулацията! Т.е. португалеца сам си е виновен! А и в интерес на истината КОНТАКТ ИМАШЕ! Да Капдевиля преигра - спор няма, но контакт имаше! Щом има контакт трябва да има картон! Португалеца сам си е виновен!

Стига сте се жалвали бе портокали.С Гейналдо толкова.За да си капитан се иска да имаш топки и най вече сърце.Сърце имаха фернандо КОуто и Фиго,ноо не и този лигльо.
BTW-Вкарва 7 на мъртвец,после търси съдиите,защото с игра не става-Що е то?
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “World Cup 2010”