Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?

Мнениеот zuman1912 » 16 яну 2009 13:33

И освен това ако има нов отбор и Селската мастия изпадне в вгрупа никои няма да му даде пари за отбора и ние ще си го вземем без пари -това може да трае 2-3 години дотога ва Втория отбор в а група обединение и Шампиони 2112 година
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 13:35

Знам защото хората ти казаха че има над 2 милиона дългове към държавата които най-вероятно никой никога няма да плати. и какво ще стане тогава? хората бяха готови да ги погасят ама ако им дадат земя да си построяп МОЛ,като не им дават- няма изход!!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Re: Толкова близо, толкова далеч

Мнениеот botev_fen » 16 яну 2009 13:36

ivo77 написа:Колко пъти трябва да се каже че това не е бягство от Ботев,а начин да се изгони Христолов! В последствие пак ще има един Ботев ! Кажете ми какво правите в момента за да се махне Сельо ??? ОТГОВОРА Е НИЩО ! той затва си и седи. Това с новия отбор е единствения начин ние феновете да изразим ясно позицията си. Който е за сегашния Ботев , той косвено подкрепя и Христола...това е...

A бе не се обиждай ама ти си малоумник! Кво значи "който е за сегашния Ботев" ? Има само един Ботев Пловдив! Няма сегашен няма утрешен ! Ти не си никой,че да кажеш кой отбор да подкрепяме! По твойта логика, който милее и обича своя клуб е Христоловист така ли ? Това че искаме да се отървем от паразита и да гледаме красив футбол от Ботев Пловдив , значи че сме Христоловисти така ли ? Тва че предпочитаме да се борим за нещо , което винаги е било наше , а не да се предадем на психично болен селянин значи,че сме Христоловисти така ли? Пак ти казвам не се обиждай ама си МАЛОУМНИК
Изображение

Потребителски аватар
kanar
Контакти:

Мнениеот kanar » 16 яну 2009 13:50

Един казус: Правим нов Ботев, а малко след това Митю на инат продава. Кой е нашия Ботев тогава? ( новия собственик отказва обединение). Ето за това идеята е тъпа, защото води до много неизвестни, част от които могат да погубят уникалността на Ботев.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 яну 2009 13:54

Towa за срещата с Кръстева сериозно ли е? Ако да, тогава значи още има интерес...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 16 яну 2009 13:54

а аз ако си направя мой си Ботев? колко Ботев-а ще има ????
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 16 яну 2009 14:01

БОТЕВ Е САМО ЕДИН СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ГЛУПОСТИ

botev 4etnik
Контакти:

Мнениеот botev 4etnik » 16 яну 2009 14:03

ТОМЕ, потвърди информацията снощи беше разбита цялата къща на тоя ненормалник и ще става по лошо

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Христолов:“Честен човек съм, „Ботев“ не се продава!

Мнениеот st_anger » 16 яну 2009 14:33

- Г-н Христолов, извършвали ли сте документни измами? Дребните акционери в „Ботев" твърдят, че незаконно сте вдигнали уставния капитал на дружеството на 18 декември 2008 година. Как бихте коментирали тези обвинения?

- Това са пълни глупости! Смятате ли, че не съм се консултирал с адвокати, преди да вдигна капитала на „Ботев"! Ако беше незаконно, нямаше да го направя. Аз съм човек, който спазва законите. Всички останали тълкувания са просто смешни...

- Значи не се страхувате от прокуратурата?

- Няма от какво да се страхувам. Не съм извършил нищо незаконно.

- Защо ви атакуват феновете? Заплашиха ви със смърт.

- Не знам защо са тези атаки срещу мен от страна на привържениците на ФК „Ботев". Може би някой ги манипулира. Моята съвест е чиста. Честен и почтен човек съм и никому зло не съм сторил. Защо някои фенове на отбора се държат агресивно към мен, нямам логично обяснение.

- Ваши съседи от село Крумово твърдят, че преди седмица отново е имало безредици пред дома ви - полицейски кордон е препречвал достъпа към къщата ви. Това вярно ли е?

- Не, не е вярно. Имаше ексцесии, но това се случи преди Нова година. Случаят прекалено много се разду. Нищо особено не е станало.

- Какво е бъдещето на ФК „Ботев"?

- Какво да е бъдещето?! Всичко е напълно нормално - питайте футболистите дали някой не си е получил заплатата. Нямаме финансови проблеми. Момчетата трябва просто да играят.

- В крайна сметка „Ботев" ще бъде ли продаден?

- Най-вероятно не. Във всеки случай евентуалната продажба ще се отложи за неопределено бъдеще.

- Инвеститорът, с когото водехте преговори, вече е незаинтересован?

- Ами, така излиза. Питайте г-жа Кръстева. Аз бях готов да подпишем сделката. Защо те се отказаха, не мога да коментирам...

- Във вторник сутринта (13 януари - б.а.) пожар изпепели ресторант „Българи", който е построен върху ваш терен. От полицията не отхвърлиха възможността това да е умишлен палеж. Как бихте коментирали? Кой иска да ви унищожи?

- Нямам нищо общо с този ресторант...

- Близкият офис е ваш. Съществувала е реална опасност пламъците да се прехвърлят и върху него.

- Какво като ресторантът е построен върху мой терен?! През зимата често възникват пожари. Персоналът на заведението е палел камината. Пожарът е тръгнал от комина. Нищо необичайно не виждам в тази ситуация.

- В четири и половина сутринта персоналът на ресторанта е разпалвал камината?

- Да. Повтарям, палежът не е умишлен.

- Страхувате ли се за живота си?

- Не! Няма защо да се страхувам. Нищо лошо не съм извършил.

Изображение

Текста под снимката е: "ТЪРСЯ НЯКОЙ ПО-ТЪП ОТ МЕН, ТА ДА КУПИ "БОТЕВ".

И докато някои мислят да правят НОВ БОТЕВ, Селския тарикат продължава да се гаври с отбора и с всички нас..

Това интервю е публикувано във вестник "168 часа". Интересно ми е - няма ли пловдивски медии, които сериозно да го подхванат този идиот?

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 16 яну 2009 14:48

И аз съм против нов Ботев. БПФК е само един. Не може да затрием историята и да забравим легендите играли в него. Питайте тях какво мислят за това. Едва ли са съгласни. Не трябва да се отказваме. Искам да гледам пак това, което гледах преди 20-25години.

Върни се в “Архив”