Разбира се, че на много хора им пука за Англия. Независимо, че отборът има само една световна титла феновете му дори в България са все повече.
Уви тази година надеждите бяха попарени от един бездарен съдия, който в решаващ момент направи недопустима грешка. Някои казват - Германия вкара 4. Това е така, но ако първото бе свършило 2-2, то бъдете сигурни, че срещата щеше да се развие по съвсем друг начин. Немците можеха отново да излезат победители, но тогава никой нямаше да поставя под съмнение честността на победата.
А както някои тук коментират кой подкрепял националния на Англия - ами в България не е ли същото? В момента червената половина от бг публиката тайно злорадства и определено желае провал на Мъри - особено когато Бербатов дезертира.
На кого му пука, че Англия играе слабо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: На кого му пука, че Англия играе слабо?!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ace_ventura написа:Не съм напълно съгласен с написаното по горе. На доста хора на албиона им пука за "трите лъва", бъди сигурен в това.
A защо си мислиш, че на някого му пука за тия паляци от острова?! Докато се мислят за велики и витаят из облаците с високо вирнат нос така им се пада! Нали бяха фаворити, нали бяха сигурни шампиони, нали бяха много силни? Е какво стана? Защо си тръгнаха ОТНОВО рано-рано?! Докато не проумеят тия въшкари, че са за никъде така им се пада и никой нормален човек няма да им съчувства! Те не заслужават нито уважение, нито съчувствие!
А хубавото е, че един куп псевдо разбирачи дето много им знаеха плювалниците и не спираха да спорят и да блещят врели некипели колко била силна Англия и до къде щяла да стигне... сега са им затворени клозетните ями...., упс пардон, исках да кажа устите! Безценно! Във връзка с това мога да кажа само "Благодаря ти Англия, че за пореден път се издъни (както всички разбиращи от футбол хора очаквахме) и че благодарение на теб тези "капацитети" станаха за смях и разбраха, че нищичко не разбират от футбол!" Човек, който разбира от футбол не може и няма да бъде фен на Англия! - тези неща взаимно се изключват и си противоречат!
П.П. И докато англичаните не проумеят, че не става водещите им отбори да имат ОГРОМНИ дългове натрупани за закупуването на чужденци и даването на огромни и нереални заплати (само и само да се мерят с Примера, че да излъжат някой талант да иде на острова) Англия успехи на национално ниво няма да има!!! Че замислете се от водещите английски отбори МЮ, Челси, Арсенал и Пул колко англичани има в тях...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Al_Abrashev
- Контакти:
Е.......,това вече е диагноза.......................cska_vd написа:а мен ми пука!!!! Света не е само Испания Аржентина и Бразилия !!! има и други отбори които имат безспорни звезди но нямат колектив .. една от причините Англия да не се класира по-напред .. резултата трябваше да е разгромен за Англия но уви .. съдията реши обратното !!!!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
megan fox написа:ace_ventura написа:Не съм напълно съгласен с написаното по горе. На доста хора на албиона им пука за "трите лъва", бъди сигурен в това.
A защо си мислиш, че на някого му пука за тия паляци от острова?! Докато се мислят за велики и витаят из облаците с високо вирнат нос така им се пада! Нали бяха фаворити, нали бяха сигурни шампиони, нали бяха много силни? Е какво стана? Защо си тръгнаха ОТНОВО рано-рано?! Докато не проумеят тия въшкари, че са за никъде така им се пада и никой нормален човек няма да им съчувства! Те не заслужават нито уважение, нито съчувствие!
А хубавото е, че един куп псевдо разбирачи дето много им знаеха плювалниците и не спираха да спорят и да блещят врели некипели колко била силна Англия и до къде щяла да стигне... сега са им затворени клозетните ями...., упс пардон, исках да кажа устите! Безценно! Във връзка с това мога да кажа само "Благодаря ти Англия, че за пореден път се издъни (както всички разбиращи от футбол хора очаквахме) и че благодарение на теб тези "капацитети" станаха за смях и разбраха, че нищичко не разбират от футбол!" Човек, който разбира от футбол не може и няма да бъде фен на Англия! - тези неща взаимно се изключват и си противоречат!
П.П. И докато англичаните не проумеят, че не става водещите им отбори да имат ОГРОМНИ дългове натрупани за закупуването на чужденци и даването на огромни и нереални заплати (само и само да се мерят с Примера, че да излъжат някой талант да иде на острова) Англия успехи на национално ниво няма да има!!! Че замислете се от водещите английски отбори МЮ, Челси, Арсенал и Пул колко англичани има в тях...
Рядко срещана комплексарщина. А ти защо си мислиш , че на някого му пука за твоето мнение?
ZeuS написа:Рядко срещана комплексарщина. А ти защо си мислиш , че на някого му пука за твоето мнение?
Дреме ми, дали на някого му пука за моето мнение! Конституцията на България ми гарантира свобода на словото и правото свободно да си изразявам мнението! - това и направих!
А това, че на някого не му е харесало... много му здраве! Не плащам данък обществено мнение!

В крайна сметка това не променя ФАКТА, че англичаните отново се издъниха, както казах очаквано от всеки човек, който разбира поне малко от футбол! Тук във форума поне 10 пъти казах още преди началото на световното, че Англия ще отпадне точно на 1/8 финал (както и много пъти спорих коя страна ще стигне по-далеч Англия или Испания - това също го познах с лекота) и това бе по-лесно за прогнозиране от победата на Бразилия над КНДР!!!

П.П. Не виждам от какво да съм комплексиран! Може би от това, че отново прогнозите ми излязоха напълно вярни?!

- JohnnieWalker
- Контакти:
cska_vd написа:а мен ми пука!!!! Света не е само Испания Аржентина и Бразилия !!! има и други отбори които имат безспорни звезди но нямат колектив .. една от причините Англия да не се класира по-напред .. резултата трябваше да е разгромен за Англия но уви .. съдията реши обратното !!!!
Смях

Да се твърди, че със и без гола Гепмания пак щеше да вкара 4 е смехотворно. Головете на немците през второто полувреме бяха от контри, защото Англия се хвърли с всички сили да изравни и се оголи. При 2:2 на почивката щеше да се опчне едно надлъгване и никой нямаше да иска да рискува. Мачът спокойно можеше да стигне продължения.
Че Англия играха слабо вече е друга тема. По стара традиция съдбата им обърна гръб в решаващите моменти, скандали и контузии ги оставиха без читава защита и отзад бяха разграден двор, а Капело обърка стартовия състав няколко пъти. Отпаднаха безславно, но защо се занимавате само с тях? Вижте колко по-смешни бяха франсетата и италианците, Португалците също тръбяха как Роналдо ще ги изведе на финал, пък не отчетоха, че са поверили националния си на помощник треньор (добър помощник-треньор, но все пак помощник). Аз мисля, че Ериксон също трябва да бъде споменат, човекът е абсолютен некадърник, как продължава да си намира работа направо не знам.
Че Англия играха слабо вече е друга тема. По стара традиция съдбата им обърна гръб в решаващите моменти, скандали и контузии ги оставиха без читава защита и отзад бяха разграден двор, а Капело обърка стартовия състав няколко пъти. Отпаднаха безславно, но защо се занимавате само с тях? Вижте колко по-смешни бяха франсетата и италианците, Португалците също тръбяха как Роналдо ще ги изведе на финал, пък не отчетоха, че са поверили националния си на помощник треньор (добър помощник-треньор, но все пак помощник). Аз мисля, че Ериксон също трябва да бъде споменат, човекът е абсолютен некадърник, как продължава да си намира работа направо не знам.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
да,ама следващият мач е срещу нас,при това на Уембли.Както са доволни,ще си го изкарат на нас.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
naiki написа:да,ама следващият мач е срещу нас,при това на Уембли.Както са доволни,ще си го изкарат на нас.
Ако Капело не стегне отбора на Англия... спокойно можем да пратим на Уембли сборен отбор играчи от борещите се да не изпаднат тимове и този отбор може да отмъкне точка! Англичаните са толкова умрели в момента, че отбор съставен от инвалиди (истински инвалиди, не такива като Йовов) може да ги победи!

Че да взема 11 произволно избрани хлапета, дето ритат всеки ден пред блока (е честно тия деца са като перпетуум мобиле, нямат умора, много им се кефя, даже им подарих една кожена топка, че доскоро се мъчеха с гумена Страйкър 5-ца) и ще бият прехвалените англичани!!! Убеден съм в това, както бях убеден, че Англия ще отпадне на 1/8 финал!!! - дори в една от темите бях написал, че съм готов да заложа живота си на твърдението, че Англия ще отпадне на 1/8 финал!!!

С други думи: сега е шанса на България да тресне яко Англия насред Уембли!!!
Как може изобщо да си губите времето в спорове за британските фесове не ми е ясно