Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Boksiorcheto » 30 юни 2010 12:50

Veso1913 написа:Еба си гадните комплексирани шопи.Кой къде живеел?Шопите били около София.Дрън-дрън.То около София не останаха вече села.Всичките станаха квартали.Нищо че още серете в дупките около къщите си.Ама иначе са голямата работа и всички като ги питат къде живеят,разправят че са около жълтите павета.Но това е най малкия проблем.Големия им проблем е че основната мисъл която ги преследва е че са хванали Господ за шлифера и как да стане така че да не го изтърват.Първо не е Господ,ами шибаната партия.И второ вече даже и този шлифер взе да ви се изплъзва.И като говорим за средняшки отбор,вашите даже на евро ниво не са и такива.Ако фен на Барса каже на фен на Еспаньол че са средняшки отбор мога да го приема.Ама просто левскарче да каже на фен на Локо,Ботев,Черно море,Берое че са средняшки отбор някак не се връзва.С подарени купи,титли и откраднати играчи мислите ли че примерноПирин нямаше да са по добре в Европа от вас?Поставени в равни условия виждаме че издишате.И започвате с комплексарските си изказвания.Този бил селянин/от Пловдив?от Варна?Градове с хилядолетна история./оня нямал мозъчни клетки/как пък го прецени?/не можели да говорят правилно/то пък ти си сигурно образец за Софиския университет?/.Забелязваш ли само с тези няколко примерчета как ти лъсват комплексите?Заеби брат.По добре си стой във форума на СУПЕР ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ от Левски и не се занимавай с хора които не можеш да понасяш как приказват.Хем не понасяш,хем се вреш при тях.Това как да го разбираме?Аз като не понасям левскари,влизам в синия форум само ако темата е супер интересна и не го правя с цел да изсера един кош лайна,а да изкажа мнение по тема която си мисля че е значима.Така че ако не искаш да комуникираш с нас,не го прави.А ако имаш да кажеш нещо лично на някого,драсни му едно на л.с.Не занимавай хората с простотиите си.А ако си много набрал на някого,чукни му една среща и се разберете като мъже.Стига си ревал като вдовица за...
П.п.Като слушам боксьрчето как възпитано се изказа,чак ми стана смешно.Защото според теб,от човек като него се очаква да скочи,да те плаши с бой и други такива.Ама човека с няколко клетки се оказа по възпитан от умник като теб.Бих те определил като смешник,но не искам да обиждам хората които със смешките си вдигат настроението на хората по света.Затова на теб оставям да прецениш що за стока си.

Приятел,кажи защо да го заплашвам с бой? Той е едно страхливо създание,криещо се зад монитора. 1-во е от София,а аз съм от Пловдив. 2-ро може би никога няма да се видим. 3-то аз съм 191 висок и съм 92 килограма. Мислиш ли,че има смисъл въобще да се занимавам с него вместо да си тренирам за състезанията? Просто нали знаеш,че на думи всеки е голям и всеки се прави на много отворен пред компютъра. Ако наистина е голям мъж,ще пише на лична на този,с който има проблем и ще си разрешат проблема на живо. Явно няма смелост да го направи. Аз ако имам проблем с някой му казвам и ако трябва се виждаме и го разрешаваме... Не си струва да се занимавам с такива... дори незнам как да ги нарека... дребни хорица може би ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 30 юни 2010 14:47

Говедата обърнахме ви повече внимание отколкото заслужават хора със сериозни психични проблеми!Стойте си в форума бе шизофреници!Като ви изкъртим мрежите ще млъкнете!С център нападател Тошко Колев ви натресахме 4 гола зимата,представете си сега със супер Марио как ще ви го начукаме.
Ако отборът играл като равен с Псв и Щутгарт е средняшки то,как се нарича този който се орезили срещу ел.техници и трактористи?Като дойдете на Тича няма да рита статистиката,а ще ви изкъртим ние.
Още нещо,имаше мнение че Супер Марио ще повдигне духа на отбора/ Сагитариус /.Точно така,още преди идването си вдъхнови феновете,аз лично 3 нощи не съм спал от щастие.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 юни 2010 14:56

Човека ще си изкарва пенсийка и ще се кефи на плажа, и после ще си замине. Въпреки това браво на C. Море за маркетинговия ход с привличането на Жардел. Сега срещу слабите отбори вместо 500-600 човека, може да докарате към 1200 - 1500. Успех ви желая и добро класиране около 8-мо място, което ще е успех за отбора ви ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 юни 2010 15:03

Levskar_90 написа:Човека ще си изкарва пенсийка и ще се кефи на плажа, и после ще си замине. Въпреки това браво на C. Море за маркетинговия ход с привличането на Жардел. Сега срещу слабите отбори вместо 500-600 човека, може да докарате към 1200 - 1500. Успех ви желая и добро класиране около 8-мо място, което ще е успех за отбора ви ;)

Твоя отбор кой е че не можах да разбера?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 15:20

Levskar_90 написа:Човека ще си изкарва пенсийка и ще се кефи на плажа, и после ще си замине. Въпреки това браво на C. Море за маркетинговия ход с привличането на Жардел. Сега срещу слабите отбори вместо 500-600 човека, може да докарате към 1200 - 1500. Успех ви желая и добро класиране около 8-мо място, което ще е успех за отбора ви ;)

Ние да не сме Подуене да имаме 500 човека публика на домакински мач
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 юни 2010 15:52

аууу чи язвителна крава

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 16:11

Илиан Илиев: Жардел ни вкара 2 гола и хвана самолета
Източник: Народно дело 13:12 / 30.06.2010
© Ole-bg.com

Юношата на "Черно море“ Илиан Илиев е сред малкото български футболисти, които са играли срещу Марио Жардел. Това става в началото на XXI век, когато Илиев облича екипа на португалския "Маритимо“. "Помня един мач с "Порто“. Знаехме, че Жардел няма да играе през цялото време, тъй като трябваше да хване самолета за Бразилия, за да се присъедини към лагера на националния тим. Поведохме им с 2:1, но до 60-ата мин Жардел реализира два гола и направи обрата за 3:2. Веднага го смениха и тръгна към летището. Ако бяхме удържали още малко, щеше да излезе, без да е вкарал, и можехме да спечелим. В друга среща за купата водихме на "Спортинг“ с 2:1 в Лисабон. В 90-ата мин Жардел изравни и ни биха в продълженията“, върна се назад във времето за "Народно дело“ Илиев. Той определи Марио за уникален голмайстор, като в играта с глава нямал равен. "Сега не го зная в какво състояние е, но дори да покаже и малкото от това, което може, ще е полезен на младите, защото има какво да научат от него. Теренът на "Тича“ е малък и удобен за Жардел, тъй като е невероятен с глава и при центриранията ще бележи. Особено у дома ще свърши работа на родния ми клуб“, допълни Илиев. Последният смята, че Супер Марио ще е най-известният чужд футболист, играл в България. "Жардел ще вдигне имиджа на "Черно море“ и "А“ група. Всички световни агенции съобщиха за трансфера и хората ще искат да разберат повече за варненския клуб, за родното ни първенство. Колкото повече такива имена идват у нас, толкова по-добре за футбола ни“, завърши Илиан.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 30 юни 2010 19:44

Знаете ли кога България ще стане нормална държава,,,когато левскарщината изчезне.
И между тях има трезво мислещи хора,но повечето са заразно болни.
Факт е , че не понасят да си и помислят че , ще има по-големи отбори от тях.
Ако имате грам доблест може ли , да заявите , че ,,Левски; винаги е бил истински победител.
Вие сте медийни звезди,което в края на краищата е лошо за вас.
Черно море е славен и обичан отбор , вече век.
Факт е , че имаше и безславни години, но те са вече назад.
А за селяните,,,крилата фраза на Хемингуей казва всичко.
но за вас тя е леко болезнена
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 юни 2010 19:48

За някои като Томи,rsc и левскар 90,е доста болезнена.И други,като тях. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 20:22

Абе някой да е чувал за Търгу Муреш? :mrgreen:

Върни се в “Черно море”