Jimmy8 написа:Чета тука мнения различни...Това си бил нашия Ботев,нищо че един полуидиот го превърна в мижаво и жалко отборче.Ами ОК,айде разкарайте селяка от нашия отбор,отсвирете го ако няма друг начин!Аз съм ЗА възстановяването на истинския Ботев чрез ново учредяване,но само като краен случай,в случай че другата алтернатива е да си подвием опашките и да се примирим със сегашното положение на Ботев(сегашното и за последните 10 години).И да се кефим всяка година,че и тая сме устискали в А група.И така година след година.Такъв Ботев ли да оставим за нашите деца,за поколенията?Някои може би ги устройва,но мен не!За това говоря.За в краен случай.Когато нямаме друг избор.Тогава да се възстанови Ботев чрез учредяването му наново и с приемането на историята му.А докато има и най-малък шанс трябва да се борим с чобан Митьо и то със всякакви методи и средства!
Разкарайте и отсвирете, ама от нашия Ботев. А тикакво ще правиш тогава, ще гледаш и ще чакаш, като другия хубавец иво77???
Няма истински Ботев с ново учредяване. Име един съществуващ Ботев, който в момента страда от малоумния селяк.
Кой си е подвил опашката? Някои хора действат, къде с успех , къде без, но не са се отказали, ти от кои си?
Никой не се кефи на нищо. Ако ти го правиш, жалко за теб! И като не те устройва, какво правиш по въпроса?
Ботев не е ликвидиран за да го възстановяваш, още по-малко пък с ново учредяване, тва е ебати и абсурдната ситуация.Направо си е противоречие. И каква история ще приемеш, като тази на Ботев принадлежи на съществуващия отбор?!
Никой ли не мисли преди да напише нещо?!?