rsk написа:Виж сега, Сашо ли си Морски ли си, селски ли си:
1СРЕДНЯК СТЕ! Като за 40 години сте играли 1 път в ЕКТ какви сте, фаворити за титлата ли? Оу вярно че имате Марио Жардел, айде сега вземете и Фернандо Редондо.
Като сте били Аякс какво? Марек са били Байерн, да ги слагаме първи направо!
Село викаме на Варна, защото е такъв като теб като дойде в София, изтърси ми "ай да варим..." и ви намразвам цялото съществуване.
2Шопи са хората живеещи около София, а вие не знаете кой къде живее мисля аз...
Боксиорчето, ти май вярно си боксиорче, мозъчните клетки ти липсват и си личи.
Но да си направим една равносметка: пак ще сте зад нас, пак ще се оправдавате със съдии и не знам си там какви други конспирации, нищо, че тоя сезон само пишките дето не ви смукаха реферите.
Приемете си съдбата и се връщайте в Б група, отрепки!
Росене, ти глупав ли си извинявай?
Първо се смееш като ти казват шоп- а на жител втория по големина град викаш селянин- ебаси и комплексарщината ебаси и чудото

Аз имам не по-малки доводи да ти казвам на теб селянин и на софианци като цяло по тази логика.....Пак ти казвам, ако Варна е село- не ми се мисли София какво е! И що не ми каза, че съм селянин докато бяхме с Мартин и играехме футбол, а? Или на сбирката на форума ? А сега ги пишеш тея глупсоти тука..... А?
Второ, чети бе момче- имаме мачове с Аякс, Нтингам, Байер Леверкузен и т.н...- един път сме били играли в ЕКТ.....
Като не си запознат не говори глупости...
В твоите очи може и да сме средняк- ама в моите и вие и ЦСКА сте средняцои- е, и? Какво правм тогава.....
Боли ма фара какво сте постигнали- с бутане всеи може...
Вижда се в Европа, че като няма кой да ви бута сте гола вода...
Първо аз "ай да ваврим" не казвам - говориш глупости.... По тая логика трябжва да мразиш Димо, пък вие сте големи дружки...
Значи аз да ви мразя- за това, че бате казвате дори на момичетата.... Диалго в автобуса момче към момиче- какво става бате, как е бате... Днес ОдИ

ли да земеш млекОтО.... ПравИ ли тея неща, а тоя е много ОткАчЕн и т.н..... Вместо вЯрно ли, казвате вЕрно ли и т.н.....
Айде стига глупости, че да не се почваме на тема говорене.....
Имам чувството, че ви гони голям комплекс не малка част от софианци.....
Лятото като дойдете към морето "големите софианци" достатъчно съм ви траел глупостите.... Значи излиза, че и вие сте селяни по тази твоя гениална логика.....
И Марек са влезли в историята на фтбола у нас- искаш или не... Ние също....
И шампион ще стане този, който го заслужи с игра и има пари, ако ще и то Царичево да е! Разберете го- първите две места не са запазени вечно за вас! Колкото и да ви се иска.....
Бутането няма да е вечно!
За теб може и да няма друг отбор освен Левски или ЦСКА, но това далеч не значи, че твоет мнение има и грам истина... ПОне не се излагай да гоориш глупости, понеже тука изписа поредица простотии...
А не те ли е срам да говориш кой ще се оправдава за съдии- дето в един два мача да не ви подпрат и веднага сменяте комисия и ревете....
Е няма по-безочливи хора от вас!
Как да не ви мрази човек- наглост и безочие....