Играчите ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Играчите ли са виновни?

Мнениеот viroglav » 30 юни 2010 01:15

batbozho написа:От поне половината отбори имаме по-добри,известни,знаменити и от по-голями отбори футболисти.
Най-тъпото оправдание е че видите ли ние нямаме класни футболисти.Това е най-голямата измислица която може да родят кликата около пияндето Боби.
Истината е че няма желание за силен национален отбор,явно някои хора нямат сметка от това.Проблема е основно в БФС,оттам респективно в/у директора на националните отбори и треньора.Футболистите са най-малко виновни за това безобразие наречено национален отбор.
Такива футболисти като нашите отбори като Словакия,Словения,Гърция и още поне 5-6 само могат да си мечтаят да имат.
Проблема е по-горе и това трябва да е ясно ня всички.

То тия дето са по - горе заедно с Боби Михайлов ги назначи Ахмед Доган ... Кой ли има сметка България да няма силен национален отбор по футбол ?

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 30 юни 2010 01:19

batbozho написа:
Yanev написа:Е в национала не играе толкова голяма роля треньора .. Нали други играят на терена .. То те,ако не са се научили да се сработват с останалите преди да ги викнат в национала,тепърва ли да им назначаваме някви Моуриньовци да ги обучават :roll:

Да бе,изобщо не играе.Пак е най-важната част от пъзела.Ако примерно Мауриньо беше днес треньор на Португалия с този качествен състав дето имат поругалците никога нямаше да загубят от Испания.Ако ще 10 мача да играят поне 9 щеше да ги изфинтира.

И тва коя врачка ти го каза .. ? Колко треньори сменихме и все без успех,не се ли сетихме,че главната вина е в липсата на играчи,а не в треньора .. ?
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 01:26

Yanev написа:
batbozho написа:
Yanev написа:Е в национала не играе толкова голяма роля треньора .. Нали други играят на терена .. То те,ако не са се научили да се сработват с останалите преди да ги викнат в национала,тепърва ли да им назначаваме някви Моуриньовци да ги обучават :roll:

Да бе,изобщо не играе.Пак е най-важната част от пъзела.Ако примерно Мауриньо беше днес треньор на Португалия с този качествен състав дето имат поругалците никога нямаше да загубят от Испания.Ако ще 10 мача да играят поне 9 щеше да ги изфинтира.

И тва коя врачка ти го каза .. ? Колко треньори сменихме и все без успех,не се ли сетихме,че главната вина е в липсата на играчи,а не в треньора .. ?

По - скоро колко трньори се завъртяха, защото се въртят само 1-ни и същи - Стойчо, който за ЦСКА е идеален, но за националния ..., Пламен Марков, Димитър Пенев, като последния незнайно защо неискат да го оставят за повече от 2 мача, Стоичков, който се учи на занаят и карпузата, който освен в Левски за 1 година, другаде не е прокопсал.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 02:00

Не играчите са виновни, имаме добри български играчи не само от тия, които ги вика Синоптика по поръчки на мениджъри и т.н., виновни са ръководителите, не им пука изобщо дали националния отбор ще е на финали, важното е те да са на печалба, така че не очаквайте със сегашното ръководство да играем на Евро 2012, просто няма как да стане, Англия ще ни бие с юношеския си национален отбор ако излязът, дори техните юноши, които спечелиха световната титла до 17 години в момента сигурно са по-добри и от онези, които се изложиха на Мондиал 2010, ние с Швейцария и Уелс не можем да се мерим по нищо, пък какво остава за Англия, трябва радикална промяна от БФС до Стоилов, рибата се вмирисва откъм главата....
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2010 02:45

viroglav написа:Интересно за кой ще викаш , ако играят Турция и България ве мен ...

[offtopic]Значи, човек, забавлявам се как се бъзикаш със сините фенове, и те ти се връзват, но не знам защо нападна момчето, мен ( :mrgreen: типичното българско обръщение). Аз се казвам Методи, името ми е гръцко. И мен ли ще нападаш, че не съм българин? Срамна работа! Помисли малко и излезте от тоя фашисткия филм 'дето супер народ сте се вкарали тука. Всеки нещо дели, всеки с нещо другия му пречи, всеки е по- и най-. Айде, де! А сопата?
Неграмотни патриоти е нямало никога между другото! (това не към теб, а по принцип)
По темата:[/offtopic]Мъри и Боби са виновни... и Наско. Играчите не са виновни, че ги викат.

Потребителски аватар
Исперих
Контакти:

Мнениеот Исперих » 30 юни 2010 03:33

От днешния брой на 7дни спорт:

"България е страна като една човешка длан. И Хондурас е горе-долу толкова. България е най-бедната страна в ЕС. Хондурас - най-мизерната в Америка.
България не играе на световно първенство, но шефският екип на националния отбор взима 1 200 000 лева на година. Хондурас играе на световно, но въпреки това народът изгони Бора Милутинович още преди края на квалификациите, защото заплатата му от 700 000 долара обиждаше мизерстващата нация.
Ние или сме глупави, или... да, щом още държим Станимир Стоилов и Наско Сираков. Поне при сегашните им заплати. Може ли Борислав Михайлов да обясни защо, при положение че
проси 2 млн. лева помощ от Бойко Борисов, дава на Станимир Стоилов 50 000 лева
заплата на месец? Извинявайте, но нито един безработен в България не се събужда всяка сутрин с поставени 1666 лева и 66 стотинки на нощното си шкафче.
Да, по статут Стоилов не е безработен, но каква му е работата? Ходи с Гацо Бацов по села и паланки да пие бира, да яде кифтета и да обяснява как дебели чичковци с износени калеври ще бият Литекс на малки вратички. А, да, и чат-пат да се включи в ефир и да обясни, че... няма кой да спре Англия на световното.
Апропо, почвам да се замислям над футболната ерудиция на Стоилов, който във второ първенство поред става за смях. На европейското преди две лета след първия кръг в групите
Мъри обяви бъдещия полуфиналист
Русия за най-слабото отборче
на шампионата! Та ето за такива прозрения националният селекционер получава по 1666,66 лева хонорар всеки ден! При това от мизерстваща според думите на президента й Борислав Михайлов институция. Ако Дюма - баща, син, леля и вуйчо, знаят колко са хвръкнали днес хонорарите, лошо ще им стане и на оня свят.
Странно обаче как в БФС на никой не му става лошо от преяждането с пари и власт на Сираков и Стоилов в този свят. Наско е отговорник за националните отбори. Какви са му отговорностите? Не се знае. Но откакто той командва държавния тим, от него си тръгнаха футболист №1 на десетилетието Димитър Бербатов, вратар №1 на десетилетието Димитър Иванков, надежда №1 на петилетката Иван Стоянов, а капитанът на този отбор говори на български само с кобилата си. Ако от едно предприятие избягат най-кадърните работници, шефът ще уволни този, който се грижи за човешкия му ресурс."
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 30 юни 2010 08:05

crap написа:george, виждам си нов тука. Такива теми колко сме дъвкали. Ясна е работата. БФС работи СРЕЩУ българския футбол и В ПОЛЗА НА мениджърите кражащи около него. "мъри" е пионка. Темата е изчерпана.

+100000

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 юни 2010 08:15

поздравления за george_89!
радващо е когато млад човек започне да ползва мозъка си, а не повтаря като папагал медийните инсинуации или малоумните оправдания на разни некадърници на отговорни постове!
ще обърна внимание и на други наивници, че в клубните отбори, когато не се получават нужните резултати не се махата играчите , а се гони треньора!!! Защото именно треньора е главната фигура в един отбор, защото той нарежда футболистите по терена, както шахматист фигурите по дъската!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 30 юни 2010 08:20

metodito написа:
viroglav написа:Интересно за кой ще викаш , ако играят Турция и България ве мен ...

[offtopic]Значи, човек, забавлявам се как се бъзикаш със сините фенове, и те ти се връзват, но не знам защо нападна момчето, мен ( :mrgreen: типичното българско обръщение). Аз се казвам Методи, името ми е гръцко. И мен ли ще нападаш, че не съм българин? Срамна работа! Помисли малко и излезте от тоя фашисткия филм 'дето супер народ сте се вкарали тука. Всеки нещо дели, всеки с нещо другия му пречи, всеки е по- и най-. Айде, де! А сопата?
Неграмотни патриоти е нямало никога между другото! (това не към теб, а по принцип)
По темата:[/offtopic]Мъри и Боби са виновни... и Наско. Играчите не са виновни, че ги викат.

Просто да благодаря на колегата за подкрепата.А на вироглавото няма да му отговарям.Не си струва.Мен ме боли за всичко което се случва тук,а ти си намери други занимавки.И стига с тоя Бербатов.Някой друг да избяга като него :?: :?: :?: Някой да ме поправи :?: :?: :?:

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 30 юни 2010 09:47

Къв национален бе хора ??? Националния ни се състой от 18 телета + Наско + Мъри + Боби Михайлов !!! Кфо искате повече ;) футбола ни замира все повече и повече и ако не се сетят от БФС да направят нещо не Хондурас а Фиджи ще ни бият на футбол :oops: :cry: .

Върни се в “Национален отбор”