Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: ЕХ МИТЕ МИТЕЕЕ МИТЕ

Мнениеот plan-2012 » 15 яну 2009 23:03

vhpvhp написа:Един съвет. :arrow: Пък не го разправяйте из Интернет ,ами го реализирайте тихомълком. :!:

Аз не искам нищо да организирам, а просто искам всички да тръгнем в една посока

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 00:01

Истината е че създаването на нов отбор Ботев към момента изглежда единствения изход. Спомнете си какво стана в Бургас и как изгониха Дражев(човек много напомнящ на христолов). Всички футболисти разтрогнаха с Дражевия Черноморец и за две години отидоха във 'В' група,а сегашния Черноморец си е добре. И стадиона му взеха. Въпроса е да не се дава на Христолов да стъпва на стадион Христо Ботев, и без това стадиона е на армията още. Общината да си го вземе и да го даде на новия отбор, а Христолов с неговия отбор да ходи да си играе в Крумово. Тогава да го видя какво ще прави тоя, без футболисти и без стадион как ще играе в А група.
П.С. Обаче в Бургас хората имат акъл и мислят и си изгониха клоуна, а тук в Пловдив се видя че няма сериозно мислещи хора, затова сме на тоя хал и ще си го гледаме Митио още дълго време сигурно.
Последна промяна от ivo77 на 16 яну 2009 00:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 яну 2009 10:08

ivo77 написа:Истината е че създаването на нов отбор Ботев към момента изглежда единствения изход. Спомнете си какво стана в Бургас и как изгониха Дражев(човек много напомнящ на христолов). Всички футболисти разтрогнаха с Дражевия Черноморец и за две години отидоха във 'В' група,а сегашния Черноморец си е добре. И стадиона му взеха. Въпроса е да не се дава на Христолов да стъпва на стадион Христо Ботев, и без това стадиона е на армията още. Общината да си го вземе и да го даде на новия отбор, а Христолов с неговия отбор да ходи да си играе в Крумово. Тогава да го видя какво ще прави тоя, без футболисти и без стадион как ще играе в А група.
П.С. Обаче в Бургас хората имат акъл и мислят и си изгониха клоуна, а тук в Пловдив се видя че няма сериозно мислещи хора, затова сме на тоя хал и ще си го гледаме Митио още дълго време сигурно.

Abe tva e absurd, kak 6te otstapim na Selskia imeto i istoriata na BOTEV???
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ ОТБОР ?!?

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 11:32

az sam s dve race ZAAAA !
Гласувайте и на този линк: http://botevplovdiv1912.mywebcommunity.org/

Sunway написа:Казвате, че това с нов отбор било глупост.Добре да приемем примерно че е,- А ВИЕ ДРУГИТЕ ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ ПОНЕ КАТО НЕ ИСКАТЕ НОВ БОТЕВ.Харесвате отбора на Христолов, защото дефакто той е негов, той коли и беси там.Говорите, че ще искарвате отбора във В група-ок ама ПАК НЯМА ГАРАНЦИЯ„ ЧЕ ИЗРОДА ЩЕ НАПУСНЕ.Тогава дайте едно решение на проблема ИМАТЕ ЛИ ТАКОВА????? Другите хора може и да не са прави за Нов Ботев, но поне е някаква алтернатива(чиста и свята).ИДЕЯТА Е БОТЕВ А НЕ ОТБОРА НА ХРИСТОЛОВ.Заблудените тук, които си мислят, че като се събират по 100 пъти на ден пред стадион ще накарат ИЗРОДА да се махне МНОГО СТЕ ЗАБЛУДЕНИ-ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ.Просто, защото той не иска това е.Единственият капитал на ИЗРОДА е публиката, която идва на стадиона без значение колко е.Ако я няма той е НИКОЙ ВЕЧЕ.
Срещу Христолов трябва да се действа както действаха срещу Дражев в Бургас. Да му се вземе стадиона и да няма къде да играе,след това всичко останало ще стане лесно.
Последна промяна от ivo77 на 03 фев 2009 14:08, променено общо 7 пъти.

fcb

Re: РЕФЕРЕНДУМ - ЗА или ПРОТИВ НОВ БОТЕВ ?!?

Мнениеот fcb » 16 яну 2009 11:37

и аз съм "за",но само при положение че първо извадим отбора във в група и там селския пак е прави на дис.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 11:38

Нека покажем че силата на феновете е по-силна от всичко !!! Да си върнем Ботев СЕГА !!!
НОВ БОТЕВ !!!
за по-консервативните ще кажа,че целта на това ще е Христола да остави сегашния Ботев в дългосрочен план,след което пак ще има обединение и всичко ще си е ОК. няма да си изгубим историята.

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 16 яну 2009 11:42

твърдо съм "Не",кой както иска да го разбира

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 16 яну 2009 11:43

и аз съм за! омръзна ми селския да се подиграва с Ботев! на всичкото отгоре, той го придоби незаконно!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 яну 2009 11:44

И как реши, че ти си човека който да прави референдум. И то не къде да е, а по форумите. Само тук ли има ботевисти? Ще правиш референдум, обяви го поне по пловдивските медии, аргументирай се, нека всички хора, а не само пишещите в нета имат достъп, и да видим резултата.

Аман от революционери. Ако всичката енергия, която хабите по форумите я бяхте впрегнали в помощ, за махането на селяка, вече щяхме да си имаме нашия си ботев, автентичния, обаче без ДХ-С.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 11:53

Аз няма да правя революция, Мери Бакалов ще прави! Защо я е създал тая фондация? Да вземат и там едно смело решение,аз предлагам идея. НЕКА ОТКАЖАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ С ХРИСТОЛОВ !!! както американците не преговарят с терористи :D :D :D

Върни се в “Архив”