Да Коща: Левски ще е шампион и ще играе в ШЛ
Днес, преди да замине за Кипър, където ще се присъедини към състава на Левски, португалецът Фелипе Да Коща говори за цялата трансферна сага около него. Ето какво каза той:
За ЦСКА
Изкарах 5 месеца в ЦСКА. Надявах се да получа нов договор, но те не ме пътърсиха. Докато ги чаках, ръководството купуваше футболисти от Мездра и Пирин. Просто нямаха респект към мен. Проявих уважение, като ги чаках, те не ме потърсиха. Много съм разочарован от шефовете в клюба.
Иначе цялата истината е, че когато дойдох в ЦСКА, подписах договор за 1+2 години. Съгласих се на тези условия, защото по това време отборът имаше финансови трудности. Казаха ми, че ако играя добре, през декември ще ми предложат нов договор. Те просто искаха да остана още 2 години при същия контракт. Казах: "Добре, ще поддържаме връзка и ще подпишем нов договор". Чаках за нов договор, да ми платят парите за октомври, ноември и декември, но те не се обадиха. Чаках 10 дена, защото аз харесвам ЦСКА и исках да остана, но така и не получих официално предложение. Винаги казваха: „Утре".
За Димитър Пенев, който каза, че ЦСКА няма да плаче за Да Коща, но той ще съжалява
Уважавам мнението му. Той е опитен специалист, но дано да не е така.
За ФИФА
Имам добър адвокат. Не се страхувам от заканите за съд във ФИФА.
За гнева на феновете на ЦСКА
Не очаквам проблеми от тяхна страна. Винаги съм ги уважавал. Надявам се да ме разберат и не виждам причина те да имат проблем с мен. ЦСКА не ме уважаваше и за това преминавам в Левски. Дано всичко до дербито на "Българска армия" е забравено. Все пак няма да играе Да Коща срещу ЦСКА.
За Левски
Надявам се Левски да стане шампион. Това е много добър отбор, който най-вероятно ще бъде шампион и ще играе в шампионската лига. Какво да искам повече? Ще дам всичко от себе си за постигане на тези цели.
е на тоя спокойно мога да му пожелая много щастливи калъфки с турско-синята фланелка и скорошна контузия.
Предателят Да Коща
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Предателят Да Коща
аз му пожелавам като доиде време за вечното дерби да си посети психолога че какво го чака
Една птичка ми каза, че едни момчета били дали пари на други момчета да издебнат Да Коща и да му счупят и двата крака, така че да забрави повече какво е футбол... Не знам дали е вярно инфо-то и дали ще стане...
ТАЗИ ПТИЧКА И ЯЗ Е ЧУХ КАК СЪВЕТВА ПОРТУГАЛЧЕТО ЧЕ С ЕДИН ОХРАНИТЕЛ БАЯ БОЙ ЩЕ ЯДЕ
Според мен истината както винаги е някъде по средата....
Виждам вина в ръководството единствено във факта, че не са платили навреме за да няма този или който и да е друг играч каквито и да било претенции...( поредния който може да си тръгне е Мороз, това вече ще бъде прекалена некадърност от страна на ръководството - уж идват новите с пари и амбиции, а оставят играчите да си тръгват и разтрогват договори както си искат)....
От друга страна не може да се изнудва по тоя начин любимия ни отбор...
Чета че Да Коща подписал преди така, щото бил влезнал в положението на ръководството, щото имали финансови проблеми...Обаче като минали сега тия 4 месеца , казал на мениджърката ти че било време да иска увеличение на заплатата....
Че то какво ще стане ако всички в отбора започнат през 4 месеца да искат увеличение на заплатата - Тошо Янчев, Котев, Манчев, Лазаров.......... да не би да са по-слаби като качество от него..... Ама те не изндват отбора по тоя начин....
Добър играч е португалеца, но като не искада играе за ЦСКА - да ходи където си иска....
В Уефски сега се радват, но ще им припомня че точно този футболист, макар че е само на 24 години - страда твърде често от контузии...
Всъщност от "Герена" са много хитри - не подписват с него още, защото какво ще стане ако към края на подготовката се контузи, или пък се окаже че ЦСКА наистина може да ги осъди....
Освен това има лимит и относно бройката на чужденците....
Абе да се оправят....
Ние сме пак шампиони, останалите да се нареждат след нас !!!
Виждам вина в ръководството единствено във факта, че не са платили навреме за да няма този или който и да е друг играч каквито и да било претенции...( поредния който може да си тръгне е Мороз, това вече ще бъде прекалена некадърност от страна на ръководството - уж идват новите с пари и амбиции, а оставят играчите да си тръгват и разтрогват договори както си искат)....
От друга страна не може да се изнудва по тоя начин любимия ни отбор...
Чета че Да Коща подписал преди така, щото бил влезнал в положението на ръководството, щото имали финансови проблеми...Обаче като минали сега тия 4 месеца , казал на мениджърката ти че било време да иска увеличение на заплатата....
Че то какво ще стане ако всички в отбора започнат през 4 месеца да искат увеличение на заплатата - Тошо Янчев, Котев, Манчев, Лазаров.......... да не би да са по-слаби като качество от него..... Ама те не изндват отбора по тоя начин....
Добър играч е португалеца, но като не искада играе за ЦСКА - да ходи където си иска....
В Уефски сега се радват, но ще им припомня че точно този футболист, макар че е само на 24 години - страда твърде често от контузии...
Всъщност от "Герена" са много хитри - не подписват с него още, защото какво ще стане ако към края на подготовката се контузи, или пък се окаже че ЦСКА наистина може да ги осъди....
Освен това има лимит и относно бройката на чужденците....
Абе да се оправят....

Ние сме пак шампиони, останалите да се нареждат след нас !!!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
da taka e toi ne povqrva na cska i predade otbora no vsi4ko se vru6ta pozdravi na vsi4ki fenove i fenki na cska 6ampion
-
- Контакти:
до колкото знам квотата за чужденци е за футболисти които не са от Европейския съюз,а Дакоща е портогалец
ще видим с какви качества е той,а много страно ще бъде ако цска осъди ЛЕВСКИ,защото ЛЕВСКИ не бяха страна в конфликта,а това че футболиста след като си разтрогна договора премина в ЛЕВСКИ няма нищо невероятно просто иска да играе за силен отбор
ще видим с какви качества е той,а много страно ще бъде ако цска осъди ЛЕВСКИ,защото ЛЕВСКИ не бяха страна в конфликта,а това че футболиста след като си разтрогна договора премина в ЛЕВСКИ няма нищо невероятно просто иска да играе за силен отбор
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта