Дочев: Аз съм треньор на Байерн от България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Дочев: Аз съм треньор на Байерн от България

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 19:18

Комунистическия преврат е направен през 1944 година ... Изумява ме факта , че не познаваш историята на България. Тогава Сталин , Тито и Георги Димитров започват да пишат комунистическата история на СК Левски , като стават благодетели на клуба ... ЦСКА е създаден през 1948 година от българската армия и няма нищо общо с комунистическия режим на Георги Димитров и Цола Драгойчева , която заедно с предните трима започва да твори историята на комунистическия СК Левски , който до тогава няма никакви успехи. След 1944 година обаче , с помоща на тогавашната власт става най - толерирания отбор в България. През годините комунистическата власт се е опитвала всячески да се отърка в международните успехи на ЦСКА и е правила всичко възможно и нейното отроче СК Левски да ги копира ... но както всички знаем това е бил неуспешен опит ... ;)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 юни 2010 20:03

А Ясен Петров е треньора на Барселона от България[/quote]
Не съм чувал Барселона да е клуб на БКП като Левски?
Яшар може да е нещо, но определено не е на Барселона![/quote]

Ходи да се прегледаш и си смени подписа, че яко се излагаш ;) Смешник си ти Бате Енчо, смешник... Фен на отбора на комунягите и вика на другите комунисти :lol:[/quote]

смешник ..... фен на отбора на комунягите и вика на другите комунисти :lol

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 29 юни 2010 21:01

Без да се заяждам, но ако думите на Дочев в интервюто са цитирани точно, той не знае даже колко купи на страната има ръководеният от него клубен отбор. :mrgreen: А това за "Байерн" от България няма да коментирам - все едно да коментирам глупостите, които наприказва Бобич преди около месец пред немски журналисти. :lol: :lol: :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 юни 2010 22:20

viroglav написа:Комунистическия преврат е направен през 1944 година ... Изумява ме факта , че не познаваш историята на България. Тогава Сталин , Тито и Георги Димитров започват да пишат комунистическата история на СК Левски , като стават благодетели на клуба ... ЦСКА е създаден през 1948 година от българската армия и няма нищо общо с комунистическия режим на Георги Димитров и Цола Драгойчева , която заедно с предните трима започва да твори историята на комунистическия СК Левски , който до тогава няма никакви успехи. След 1944 година обаче , с помоща на тогавашната власт става най - толерирания отбор в България. През годините комунистическата власт се е опитвала всячески да се отърка в международните успехи на ЦСКА и е правила всичко възможно и нейното отроче СК Левски да ги копира ... но както всички знаем това е бил неуспешен опит ... ;)

Изумява ме колко си ТЪП!!!1948 не е ли СЛЕД,ПОВТАРЯМ СЛЕД 1944????Тоест СЛЕД преврата от 1944???Армията,както и всичко останало са били под КОМУНИСТИЧЕСКА власт!Така че стига спекулации!И аз съм служил в армията на моята родина-БЪЛГАРИЯ,но мразя КОМУНИСТИЧЕСКОТО изчадие-ЦСКА!!!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 22:27

OBI4AM LEVSKI написа:
viroglav написа:Комунистическия преврат е направен през 1944 година ... Изумява ме факта , че не познаваш историята на България. Тогава Сталин , Тито и Георги Димитров започват да пишат комунистическата история на СК Левски , като стават благодетели на клуба ... ЦСКА е създаден през 1948 година от българската армия и няма нищо общо с комунистическия режим на Георги Димитров и Цола Драгойчева , която заедно с предните трима започва да твори историята на комунистическия СК Левски , който до тогава няма никакви успехи. След 1944 година обаче , с помоща на тогавашната власт става най - толерирания отбор в България. През годините комунистическата власт се е опитвала всячески да се отърка в международните успехи на ЦСКА и е правила всичко възможно и нейното отроче СК Левски да ги копира ... но както всички знаем това е бил неуспешен опит ... ;)

Изумява ме колко си ТЪП!!!1948 не е ли СЛЕД,ПОВТАРЯМ СЛЕД 1944????Тоест СЛЕД преврата от 1944???Армията,както и всичко останало са били под КОМУНИСТИЧЕСКА власт!Така че стига спекулации!И аз съм служил в армията на моята родина-БЪЛГАРИЯ,но мразя КОМУНИСТИЧЕСКОТО изчадие-ЦСКА!!!

AАбе мухльо по-голямо изчадие от теб тук във форума няма, престани да обиждаш отбора ми, и си приказвай колко го мразиш във Подуенския форум, нещастнико, това че и аз мразя твоя смрадлив О(т)БОР, не го пиша постоянно във вашия форум нали. Къде са се покрили модеаторите, какво е това нещо, я вижте поне в една тема на ГОВЕДАТА дали има написано нещо притв тях и колко червени привърженици пишат по тяхните теми и обиждат постоянно. ОГРОМНО КЗЛ, да ви го ..... на всички от подуене писна ми само да ни осирате темите. Или пишете нормални мнения по темата или се ебете в г.за, нещастници.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 29 юни 2010 23:32

Колко жалки хора!

Потребителски аватар
Исперих
Контакти:

Мнениеот Исперих » 30 юни 2010 02:39

JohnnieWalker написа:
Левски е създаден 1914 година... комунизъм няма ;)
ЦСКА създаден 1945 комунизъм... Еми всичко е комунизъм ;)

Второ четене : Името на Левски е сменяно 100 пъти по време на комунизма...

Левски "създаден" в 1914г, това поредната шега ли е?
Това е легенда, кога точно е създаден няма точни данни, ПСКЛевски е първия комунистически клуб и е създаден в 1944г.
И само и единствено в Левски имат за свой член Сталин :)
Името на Левски е променяно и по царско време, "Шести клуб" все пак е оригиналното име на клуба.

Изображение
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юни 2010 10:14

Ха-ха-ха-ха-а! :lol: :lol: :lol: Ей, Павката ще надмине чичо Митко по бисери май! :lol: Това в Северен Рейн - Вестфалия да кажеш, че отборът ти е "Байерн" от България, е все едно във Велико Търново някой косовар да каже: Ние сме ЦСКА от Прищина! :mrgreen: Този човечец все пак е живял и работил в Германия, не знае ли, че "Байерн" е най-мразеният отбор извън Бавария?! :o Дерзай, Павка, дерзай! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 30 юни 2010 13:54

napred_trizvezdni_1948 написа:
OBI4AM LEVSKI написа:

AАбе мухльо по-голямо изчадие от теб тук във форума няма, престани да обиждаш отбора ми, и си приказвай колко го мразиш във Подуенския форум, нещастнико, това че и аз мразя твоя смрадлив О(т)БОР, не го пиша постоянно във вашия форум нали. Къде са се покрили модеаторите, какво е това нещо, я вижте поне в една тема на ГОВЕДАТА дали има написано нещо притв тях и колко червени привърженици пишат по тяхните теми и обиждат постоянно. ОГРОМНО КЗЛ, да ви го ..... на всички от подуене писна ми само да ни осирате темите. Или пишете нормални мнения по темата или се ебете в г.за, нещастници.

Не плачи,панчаревецо тризвезден!Знаеш ли кои са трите ви звезди,о,тризвездни!?Ето кои са:Георги Димитров,Милко Балев и Добри Джуров!Без тях и половин звезда нямаше да имате :lol:

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 30 юни 2010 15:11

Не плачи,панчаревецо тризвезден!Знаеш ли кои са трите ви звезди,о,тризвездни!?Ето кои са:Георги Димитров,Милко Балев и Добри Джуров!Без тях и половин звезда нямаше да имате :lol:[/quote]

Ти какъв си разбирач, болен мозък такъв, ако толкова партията едно време ви е мразила, нямаше да имате нито една титла по онова време, аз нито съм живял тогава нито ще тръгна да споря какво е било и какво не. Колкото тогава ние сме били комунисти толкова и ВИЕ, ако не и повече от нас. Колкото ние сме били галеници на партията толкова и ВИЕ, факта е че вас ви управлява, бивш агент на ДС, а не някой голям деец който се е борил за демокрация, говори достатъчно.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Върни се в “ЦСКА”