Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Грило подписа с ЦСКА..алармирам

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 22:57

TPAtkov написа:Да, добре, хубаво, но това са 3 източника и не мисля, че е лошо да сме по-мнителни в такива случаи.Малко ли се напарихме от трансферите на Костадинов

Мнителни трябва да са хората , които вадят парите от джоба си , за да правят селекция в ЦСКА ... А както добре знаем нито ти , нито аз спадаме в тази категория ... Титан не са балъци и си харчат собствените пари разумно , можеш да си сигурен в това ... ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 22:58

ig10 написа:Костадинов да обича ЦСКА?!?!За пръв път чувам такова нещо :roll:

Това е самата истина. Да ти го кажа и аз ... Та поне два пъти да го чуеш ...

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 23:04

viroglav написа:

Костадинов може да обича ЦСКА, но 2 пъти повече обича парите, сами направете извода кое най-много обича наистина.
Аз си имам мнение него, което не е никак добро. Всичко може да се очаква от него след 1 добрина ще направи 2 пъти повече злини.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 29 юни 2010 23:07

viroglav написа:
TPAtkov написа:Да, добре, хубаво, но това са 3 източника и не мисля, че е лошо да сме по-мнителни в такива случаи.Малко ли се напарихме от трансферите на Костадинов

Мнителни трябва да са хората , които вадят парите от джоба си , за да правят селекция в ЦСКА ... А както добре знаем нито ти , нито аз спадаме в тази категория ... Титан не са балъци и си харчат собствените пари разумно , можеш да си сигурен в това ... ;)

Това не означава, че нямам право на мнение.Още повече, става въпрос за любимият ми отбор, на който и баща ми е ходил ,дори на тренировките.А Титан...тогава не са съществували. А и дали са балъци и как си харчат парите, това и аз и ти не го знаем...можеш да си сигурен в това

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 юни 2010 23:17

napred_trizvezdni_1948 написа:
viroglav написа:

Костадинов може да обича ЦСКА, но 2 пъти повече обича парите, сами направете извода кое най-много обича наистина.
Аз си имам мнение него, което не е никак добро. Всичко може да се очаква от него след 1 добрина ще направи 2 пъти повече злини.

дам дам дам

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 23:22

TPAtkov , след като ги имат , то значи не ги пилеят наляво и надясно ... А що се отнася до мнението ти ... Имаш мнение изказваш си го , кой ти пречи. Само споменавам факти , за да става разговор. Нали това целиш , като алармираш ... Търсиш дискусия най - малкото , или греша ? Щото форумите не са мястото , където да алармираш за непотвърдени от никого "новини" хей така само аларма да се вдига ... пък се и дразниш на всичкото отгоре. Аз самият обичам не по малко ЦСКА от тебе ... ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 23:24

napred_trizvezdni_1948 , то парите всички ги обичат , не е само Костадинов ... Ако ми кажеш , че ти не ги обичаш ще те обвиня в лъжа ... ;)

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 23:31

viroglav написа:napred_trizvezdni_1948 , то парите всички ги обичат , не е само Костадинов ... Ако ми кажеш , че ти не ги обичаш ще те обвиня в лъжа ... ;)

Ами, няма човек който да не ги обича, но никога не бих злоупотрбил като предам, продам или друго от този род, нещо което обичам наистина много, при Томов го разкриха, дано си е взел поука.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 23:42

napred_trizvezdni_1948 , никога не казвай "никога" ... Свят голям , изкушения много ... а човека по природа си е алчно животно. Що се отнася до Емо Костадинов по времето на Томов , то за тогава се знае прекалено малко за това кой какво е правил и кой какво е могъл да направи. Там е преобладавала политиката и интересите на висшите измамници в държавата и много се съмнявам , че точно Емо Костадинов е знаел какво е било финансовото състояние на ЦСКА по това време. Все пак беше спортен директор , а не финансов ... Едва ли са го допускали до информация за измамите и далаверите , камо ли и той да е участвал в тях. Достатъчно милиони е припечелил като футболист , за да залага името си за стотина хиляди примерно казано. За себе си съм го изключил като вариант да е бил виновен за случилото се тогава ... Но всеки си има право на мнение по въпроса , още повече , че истина ще си остане скрита вовеки веков най - вероятно ... ;)

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 29 юни 2010 23:45

viroglav написа:TPAtkov , след като ги имат , то значи не ги пилеят наляво и надясно ... А що се отнася до мнението ти ... Имаш мнение изказваш си го , кой ти пречи. Само споменавам факти , за да става разговор. Нали това целиш , като алармираш ... Търсиш дискусия най - малкото , или греша ? Щото форумите не са мястото , където да алармираш за непотвърдени от никого "новини" хей така само аларма да се вдига ... пък се и дразниш на всичкото отгоре. Аз самият обичам не по малко ЦСКА от тебе ... ;)

Да, така е, търся дискусия, но не се дразня.А ти , като си ги прочел( защото съм сигурен , че е така), не се ли запита, защо няма официално становище от официалния сайт на клуба.Не те ли жегва от вътре, има ли нещо вярно в тази информация?.и ако има , така ли ще защитаваш Титан.Нищо лично срещу собствениците, но това е ЦСКА, хората се интересуват ,питат, пишат, четат и т.н ..не е Родопа См. или Спортист (моите уважения към тези отбори).Извини ме, ако съм ти се сторил рязък, но мисля, че и ти се вълнуваш не по-малко от мен в този случай, а черпим инфо от откровено вражески сайтчета, докато нашите мълчат...Ми това не е мандра или дискотека, това е ЦСКА и шефовете са длъжни да ни информират своевременно за новините около клуба..нали се сещаш..сайт, пресдиректор

Върни се в “Архив”