viroglav написа:TPAtkov , след като ги имат , то значи не ги пилеят наляво и надясно ... А що се отнася до мнението ти ... Имаш мнение изказваш си го , кой ти пречи. Само споменавам факти , за да става разговор. Нали това целиш , като алармираш ... Търсиш дискусия най - малкото , или греша ? Щото форумите не са мястото , където да алармираш за непотвърдени от никого "новини" хей така само аларма да се вдига ... пък се и дразниш на всичкото отгоре. Аз самият обичам не по малко ЦСКА от тебе ...

Да, така е, търся дискусия, но не се дразня.А ти , като си ги прочел( защото съм сигурен , че е така), не се ли запита, защо няма официално становище от официалния сайт на клуба.Не те ли жегва от вътре, има ли нещо вярно в тази информация?.и ако има , така ли ще защитаваш Титан.Нищо лично срещу собствениците, но това е ЦСКА, хората се интересуват ,питат, пишат, четат и т.н ..не е Родопа См. или Спортист (моите уважения към тези отбори).Извини ме, ако съм ти се сторил рязък, но мисля, че и ти се вълнуваш не по-малко от мен в този случай, а черпим инфо от откровено вражески сайтчета, докато нашите мълчат...Ми това не е мандра или дискотека, това е ЦСКА и шефовете са длъжни да ни информират своевременно за новините около клуба..нали се сещаш..сайт, пресдиректор